30 de ani fara elvis

30 de ani fara elvis | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

Pe 16 august se implinesc 30 de ani de cand regele rock'n roll-ului s-a stins din viata. Fanii celebrului cantaret vor avea multe motive de bucurie pentru ca evenimentele in memoria lui Elvis se vor tine lant. La Graceland, resedinta acestuia, se da astazi startul unei saptamani comemorative.

In Memphis vor fi organizate concerte, proiectii de filme si reuniuni in memoria lui Elvis. Cu aceasta ocazie, site-ul eBay a scos la licitatie un pian care i-a apartinut regelui rock-and-roll-ului. Pianul a fost cumparat de Elvis dintr-un magazin din Memphis in 1957. Instrumentul a ramas la resedinta artistului din Graceland pana in 1969 cand a fost inlocuit de un alt pian, oferit de sotia sa, Priscilla Presley. Elvis a murit pe 16 august 1977, la numai 42 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

Cantaretul a fost gasit inconstient in baia casei sale din Memphis. A fost inmormantat in gradina din spatele resedintei sale Graceland, care a devenit un loc de pelerinaj pentru zeci de mii de fani.

"Suspicios Minds" a fost declarat drept cel mai bun cantec al lui Elvis, conform unui recent sondaj britanic. Fanii care vor fi prezenti la concert vor avea ocazia sa asculte cele mai iubite melodii ale regeului, interpretate chiar de el...Adica vor fi prezentate inregistrari din concertele lui Presley, iar o echipa de instrumentisti va acompania live vocea inegalabila.

Si daca aveti tendinta sa credeti ca formularea de "rege al rock'n roll-ului" este cumva depasita, ei bine, cele 20,000 de bilete sunt deja vandute desi pretul nu a fost chiar la indemana oricui. Americanii au platit 250 $ pentru a fi alaturi de idol-ul lor inca o data.

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

http://www.jurnalul.ro/articole/98797/se-implinesc-30-de-ani-de-la-moartea-regelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Si eu sunt, am devenit, fan declarat Elvis... sotul meu e fan Elvis de la virsta de 6 ani, cind Elvis deja nu mai traia, un baietel blond cu ochii albastri-albastri il descoperea... si Elvis ne-a fost alaturi la nunta, cind sotul meu mi-a cintat "I can`t help falling in love"(parca scris pentru noi) si prietenii ne-au cintat Suspicious Minds...
si ne-a fost alaturi, cu ZECI DE CONCERTE, pe citeva zeci de mii de kilometri parcursi in State, evident kilometri si de-a lungul satului in care s-a nascut, Tupelo, de-a lungul Memphisului si pina in Las Vegas unde a sustinut sute de concerte...

Si suntem si noi printre zecile de mii care au asistat la concertele formatiei sale in Rotterdam. Stadionul era plin de fiecare data, de la copii la virstnici se cinta "alaturi" de Elvis si era o atmosfera nemaipomenita).

Datorita sotului meu am invatat sa il cunosc si pe omul Elvis, si cunosc zeci de istorioare din culisele concertelor, din viata lui Elvis...si marturisesc, desi nu eram inca un fan Elvis atunci cind am ajuns in Graceland, la mormintul lui mi-au dat si mie lacrimile...

Si deoarece acum ploua in Olanda, voi asculta una din melodiile mele preferate, cintata de Elvis: Kentucky Rain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

de ce nu ne povestesti si noua cate ceva din instorioarele pe care le cunosti? te rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reddog spune:

si eu sunt fana Elvis, dar nu ma pot lauda cu excursii la Graceland sau State.
Am totusi destule melodii (vreo 700) si materiale video, DVD-uri cu el ca sa imi dau seama ce miracol a reprezentat si inca mai reprezinta.

Love you forever, Elvis!

Mergi la inceput