daca ar fi pentru sora mea ( dar nu am sora ) sau pentru fetele mele da!(s-a intamplat si in anglia, si pentru fetele mele as face-o, chiar daca as parea oarecum ridicola insarcinata la 50-60 de ani). altfel nu cred ca as fi in stare sa renunt la copil, chiar daca nu ar fi al meu!
intreba cineva, cu cine fac copilul mamele purtatoare? nu il fac cu nimeni -li se implanteaza un embrion rezultat in urma unirii celor doua celule ale parintilor.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
eu daca as putea as face-o si pentru cineva necunoscut nu numai pt rude/prieteni. eu am trecut prin multe pierderi de sarcina pina sa am fetele si stiu ce inseamna sa iti doresti un copil si sa ai sperante slabe ca vei purta unul pintece. le admir sincer pe cele care o fac. e grozav sa poti oferi altora bucuria de a avea un copil.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Eu as face-o oricind pt sormea si cred ca si ea ar face-o pt mine... Cind am pierdut a doua sarcina, o prietena a zis ca daca nu-mi iese si nu-mi iese, il poarta ea (are deja 2 si a avut niste sarcini exemplare). M-am simtit flatata dar pe de alta parte, asa neputincioasa si amarita.
Dar daca o pierd si p-a treia, tot asa, pe la mijloc, ma las de meserie si ma duc cu sarumina, intai la sormea si p'orma la prietena mea cea binevoitoare.
Iar io, din nefericire, n-as putea sa-mi ofer serviciile astea la schimb.