Mame purtatoare
Raspunsuri - Pagina 3
Lemoni spune:
Si eu am vazut o emisiune asemanatoare , tipa a facut pt 2 gay , dar ea era numai purtatoarea nu si donatoare, a botezat copilul si au ramas in familie pe viatza si ea tot de meserie era , astea sunt conditiile sa fi mama purtatoare sa ai cel putin 2-4 copii ai tai.Am fost si eu tare impresionata de ce suflet au.O fi si asta o meserie cine stie , am ratat-o acum ca m-am babacit .
dov spune:
Da, as face-o! fara sa-mi fac griji ca n-as putea renunta la acel copil, fara sa cer bani(doar pentru analize si ce mai trebuie), fara alte lucruri care sa ma retina...am avut ani intregi probleme pana sa pot face acest copil, si stiu ce inseamna...eu as fi ales adoptia, dar asta sunt eu, insa, as ajuta cu cea mai mare placere o familie care doreste sa aiba un copil asa.
Claudelu spune:
quote:
Initial creeata de Lemoni
Daca cineva apropiat voua nu poate sa faca copil v-ati oferi sa purtati copilul pt ea?
DA. Daca sora mea nu va putea sa aiba propriu ei copil cu siguranta, daca-mi va cere, as fi de acord sa-i port copilul. DAR, doar pentru ea as fi capabila sa fac asta.
Field_mouse spune:
Da, a mai fost o discutie, chiar una destul de aprinsa, pe tema asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=75221&whichpage=1
Giova spune:
sincer? ....si eu as face-o pt. cineva foarte drag si apropiat, si poate daca nu as putea avea copii as apela la cineva pt. a-mi purta copilul in pantece, mai repede decat sa infiez unul.
Oricum...riscuri sunt peste tot, si la mame purtatoare si la a infia un copil...
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
alexis2002 spune:
Surori nu am dar cred ca as face-o ptr prietena mea cea mai buna.si totusi nu as vrea sa ma gindesc ce reactie va avea acest copil cind va descoperi cum a venit pe lume.incerc sa ma pun in pielea unui astfel de copil si sincer nu stiu cum as reactiona.
malla spune:
nu as face pentru nimeni asa ceva, si nu din egoism ci pentru ca nu as mai putea sa il mai dau dupa ce il nasc...
Am o intrebare care ma roade: Mamele purtatoare cu cine fac copilul??? Cu partenerii lor sau cu partenerii femeilor care nu pot face copii?
Andrei si Adriana
asi spune:
"Mama purtatoare" e pentru mine un non-sens.Mama inseamna mult mai mult de aceea nu orice femeie care naste un copil este mama.
Mie nu mi se pare un act caritabil sa porti un copil , sa il nasti si apoi sa il dai.Cu atat mai mult cu cat persoana e cineva din familie sau o pietena draga.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ion_easca spune:
quote:
Originally posted by adinell
Am o intrebare care ma roade: Mamele purtatoare cu cine fac copilul??? Cu partenerii lor sau cu partenerii femeilor care nu pot face copii?
Exista varianta inseminarii.
Sau mama purtatoare (ca de aia ii zice "purtatoare") poarta doar embrionul rezultat in urma fecundarii celulelor parintilor biologici.
anelize spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Da, as face asta , cum nu am sora, as face-o pentru prietena mea, care, la randul ei, mi-a oferit aceasta posibilitate in clipele mele de disperare
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Off topic..........
MAMAGIULIEI,ai o fetita minunata!!!!!!!!!