cand se misca bebe?
Raspunsuri - Pagina 3
laura1713 spune:
Matgravidut, stai linistita!
Si mie mi s-a vazut repede burtica, si nu am mai incaput in haine. Am trecut pe rochite largi de vara. Cu toate astea s-au gasit o sumedenie de binevoitoare ca sa imi spuna ba ca burta e mare, ba ca e mica pt. varsta pe care o are sarcina. Am ales sa il cred pe doctor, adica daca el spune ca BB e ok si are lichid suficient, sunt super multumita.
Pupici
Laura 29+
bdiana spune:
Matgravidut, am si eu o rugaminte...marti dupa ce vii de la ecografie da-mi si mie mai multe inf, daca vrei ,...despre cum a fost....presupun ca o faci pe cea de morfologie fetala,nu?...noi maine implinim 16 s asa ca pe la sf lui septembrie trebuie sa o fac si eu si vreau sa stiu la ce sa ma astept....daca are CINEVA ideea sau propria experienta sunt binevenite toate mesajele....pupici
bdiana spune:
Tot eu va stresez...medicul mi-a recomandat de la prima vizita Elevit dar am zis sa imi fac mai intai analizele sa vad cum ies, apoi am asteptat sa ies din primul trimestru pt ca soacra mea{MEDICUL DE FAMILIE} m-a stresat sa nu iau nimic primele 3 luni....iar acum m-am hotarat sa le iau dar nu stiu cate pe zi, la masa...dupa....MA LAMURITI VOI?!....inca ceva, ati redus nr de fructe, dulciuri sau alte alimente din cauza lor...?! ..sa nu fie vreun exces de vitamine....Nu radeti de mine, nu vreau sa fiu penibila dar nici nu vreau sa-i fac rau lui bebe....multumesc pt intelegere si...ma lamuriti?...va pup
Clabuc spune:
bdiana,
si eu iau Elevit de la 6 saptamani. Am terminat deja o cutie si, luni cand am fost la cel de-al doilea control doctorul mi-a zis sa continui cu Elevit-ul, asa ca am inceput a doua cutie. Se ia cate o pastila pe zi dupa masa de dimineata sau de pranz. Asa mi-a zis doctorul sa iau si la fel si farmacista. Nu cred ca are legatura cu alimentatia ta, oricum e bine sa mananci fructe si legume, dar sa ai grija sa le speli foarte bine. Singurul lucru pe care doctorul mi l-a spus referitor la alimentatie a fost sa am grija cu dulciurile, chiar si fructele (sa eviti cantitatile exagerat de mari, kg pe zi).
Ai grija de tine si sarcina usoara!
Laly 10+
natynic spune:
M-au mai incurajat mesajele de pe aici, desi, chiar la 9 saptamani cum am eu, cred ca nimeni nu ma crede ca azi l-as fi simtit pe bebe...Oricum i-am dat un sms ginecoloagei sa o intreb, cu riscul sa moara de ras, pentru ca e o senzatie pe care n-am mai avut-o niciodata. Si mi-a raspuns ca...da, e posibil!
Oare la 9 saptamani mai e cineva care sa fi simtit??
naty 8+
bdiana spune:
Clabuc,
Multumesc pentru informatii...am uitat sa te intreb daca te-ai ingrasat de la Elevit....sarcina usoara si ai grija de tine!
Natyic,
Sigur ca e bebe...si eu am avut o senzatie ciudata de pe la 9 saptamani iar la zece eram deja convisa ca e bebe dar dupa cum ti-am spus nimeni nu ma credea{ mai pui ca soacra mea e medic si considera acest acest lucru de neconceput...abia la 4 luni simti copilul,ti se pare,bla bla...}.Apoi, intr-o seara aveam 14 sapt si 4 zile pe cand ma uitam la televizor cu sotul am simtit o lovitura intepatura in apropierea ovarului stang, apoi inca una...m-am cam speriat mai ales ca ma durea ...apoi inca doua...nu stiu ce se intamplase cu bebe de era atat de violent dar macar din acea seara ma crede sotul ca bebe a miscat....ciudat este ca de atunci niciodata nu a mai miscat atat de tare...te pupic
bdiana spune:
Clabuc,
Multumesc pentru informatii...am uitat sa te intreb daca te-ai ingrasat de la Elevit....sarcina usoara si ai grija de tine!
Natyic,
Sigur ca e bebe...si eu am avut o senzatie ciudata de pe la 9 saptamani iar la zece eram deja convisa ca e bebe dar dupa cum ti-am spus nimeni nu ma credea{ mai pui ca soacra mea e medic si considera acest acest lucru de neconceput...abia la 4 luni simti copilul,ti se pare,bla bla...}.Apoi, intr-o seara aveam 14 sapt si 4 zile pe cand ma uitam la televizor cu sotul am simtit o lovitura intepatura in apropierea ovarului stang, apoi inca una...m-am cam speriat mai ales ca ma durea ...apoi inca doua...nu stiu ce se intamplase cu bebe de era atat de violent dar macar din acea seara ma crede sotul ca bebe a miscat....ciudat este ca de atunci niciodata nu a mai miscat atat de tare...te pupic
natynic spune:
Multumesc, bdiana! Ce sa zic, daca si ginecoloaga a zis ca se poate si tu imi confirmi...Din ziua aia s-a mai intamplat doar de vreo 2 ori sa am senzatia aia ciudata; dar daca ar fi fost gazele, cum mi-a zis o colega, la cate gaze am mereu, as simti permanent ceva!
Si eu iau Elevit, de o luna si...am slabit un kilogram! (greata, bat-o vina!) Pup
naty 9
Victo spune:
pe mine ginec nu prea m-a incurajat cu vitaminele..a zis ca dupa sapt 16..si atunci, cand-cum...
asa ca acum iau, dar cam una la 3 zile.cred ca sunt la a doua cutie abia.
31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT
bdiana spune:
Fetele...nu a facut inca nimeni ec de morfologie fetala?! Lamuriti-ma , va rog si pe mine...am citit despre ...dar as fi vrut niste impresii din experienta personala.....Multumesc si pupici