cand se misca bebe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Draga Stancutza...nici nu stii cat m-ai linistit prin continuarea mesajului tau...mai exact ultima sa parte....ma speriasem pt ca acum vreo luna am inceput sa simt ca se petrece ceva acolo in burtica,acum o saptamana a miscat mai tare...ca o zvacnire...de vreo 4 ori...iar de vreo 2 zile mi se pare ca nu il mai simt si nu puteam intelege de ce....a, as vrea sa mai intreb ceva...valabil pt toate burticile: LUATI ELEVIT?!...va multumesc si va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Sunt noua printre voi,dar sper sa ma primiti si pe mine,si parerile mele....La intrebarea cine ia Elevit,eu raspund:DA,eu iau elevit,cu toate ca sincer as prefera sa nu le mai iau,cel putin o perioada...m-am ingrasat enorm(zic eu pana acum)la 17 saptamani am luat deja 8 kg..mi se pare foarte mult...apoi,referitor la falfaielile lui bebe,pot sa zic ca este cea mai frumoasa senzatie traita pana acum,stau seara la panda si il mangai cand incepe sa miste (usor,ce-i drept,ca este inca micut).Intr-una din nopti a si sughitat,nu stiam ce se intampla,credeam ca muschii se contracta,dar de fapt bebe inghitea lichid si l-a apucat sughitul(am citit tot pe forum si m-am linistit)..Sper sa impartasim cat mai multe impresii si pareri...apropo...CINE ESTE DIN CONSTANTA PE AICI?

Adriana S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Adryana4u te-asteptam la subiectul Mamici de ianuarie-februarie 2008.Daca ai 17 sapt deja... inseamna ca te incadrezi la subiectul nostru...nu?
Pupicei si sarcini usoare.

bebe de Honey 15
14s1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu l-am simtit pe bebe ieri si astazi iara... Sunt convinsa ca era bebe! Sunt foarte fericita!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

mai fetelor... eu sper ca nu e nimic in neregula cu al meu... dar eu nu simt nimic.

Chiar asa de nereceptiva (ca sa nu zic alta) sunt?
La 18 saptamani ar trebui sa simt si eu ceva acolo...

18+ M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Buna tuturor! Matgravidut, stai linistita...nu este nimic in neregula..probabil ca nu ai fost foarte atenta...cum zicea cineva mai devreme si eu cand ma asez in pat pur si simplu il pandesc....imi mangai burtica pana dau de el...sa nu crezi ca raspunde prompt sau ca este o lovitura....simti ca se intampla ceva acolo, este o miscare fina...iar alteori este ca un balonas...stii sunetul acela cand se sparge un balonas de sapun?!
Vreau sa va intreb si eu ceva: LA VOI SE CUNOASTE BURTICA DE GRAVIDUTA?!LA NOI, NU PREA.....sambata am implinit 15 saptamani..si daca am inteles eu bine asta inseamna ca acum pot afirma ca suntem in 16......credeti ca bebe al meu e prea mic?....
Hai sa va mai intreb ceva...sper sa nu va stresez:ATI FACUT ECOGRAFIA DE MORFOLOGIE FETALA?CUM E? ESTE ADEVARAT CA LA SFARSIT SE FACE SI EC INTRAVAGINALA?!...VA PUPIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

matgravidut..stai mama linistita
eu l-am simtit la 19 sapt!
dar nu-ti zic ca de atunci suntem intr-un show total...bine, isi mai ia el pauze cate 2 zile asa..cand numa imi spune ca-i ok..dar si cd se misca de numa toata ziua..si se incoarda si da din toate cele..
bine, nu-ti zic ca e vai de coastele mele..dar..nu-i nimic..:):)

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mix spune:

Buna fetelor, sunt si eu noua printre voi si vreau sa va spun ca al meu bebe a miscat la 19 sapt. si dr a zis ca este ok, noi am luat doar 3kg dar manca de rupem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

multumesc de incurajari...

Oricum abia astept sa merg in 4 septembrie la ecografie sa ma scap de grija ca e bine sa nu e bine bebelu'

In orice caz trebuie sa va spun ca la mine se vede bine bine sarcina. Nu mai sunt de mult silfida... :)) De aici si ingrijorarile. La mine burtica e mare... hainutele nu ma mai incap. Acum 2 saptamani am renuntat sa mai port ultimii pantaloni care imi mai veneau.

Lumea zice ca o sa am baiat ca asa-i de mare burtica... dar eu zic ca s-ar putea sa am foarte mult lichid... poate de aia nici nu simt.

18+ M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Eu pe Tea am simtit-o prima oara la 5 luni!!!
Acum, la a doua sarcina, l-am simtit pe bebe mic de la 10 saptamani!

Mergi la inceput