cand se misca bebe?
![](images/user_woman.png)
Buna...am si eu o intebare...din cunostintele mele, la prima sarcina il simti pe bebe abia dupa 4 luni....eu sunt in 3 luni dar uneori mi se pare ca simt ceva ...usor....si nu stiu exact cum sa descriu ....nu are legatura cu stomacul sau intestinele ci este in partea de jos a burticii......vi s_a intamplat? Va pup si astept un raspuns.
Raspunsuri
Gina M spune:
Sunt la a 3-a sarcina si l-am simtit pe BB pentru prima data la: 12s+(3-4 zile). Se poate si mai devreme desi marea majoritate este foarte posibil sa nu creada. Important este, ceea ce simti si stii in mod sigur ca asa este.Adanca ta comvingere.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihuta spune:
Eu am simtit pe la 15 saptmani, ca o zvacnitura. Nu am fost sigura ca era bebele pana pe la 17 cand a devenit mai clar. 24s +
Sophia
irynuca spune:
Buna!
Sunt in 14 sapt si astept nerabdatoare sa miste bebe,dar nu stiu exact la ce sa ma astept.
Imi poate descrie si mie cineva exact ce a simtit cand a miscat bebe?
Eu de pe la 11 sapt am inceput sa simt cum uneori se zbate ceva in uter,este foarte placut insotit de furnicaturi sau un gadilat mai finut,oare misca?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aileene/aileene.jpg)
aileene spune:
Eu pe nazdravanul meu l-am simtit la 10 sapt. si eram ptr prima data , tare l-am vrut ! La inceput credeam ca-i doar un muschi care tresare mereu , dar nu era asa ! Si o data ce-a venit pe lume am inteles ca el era ptr ca si acuma misca intr-una
, e un zvapaiat in toata regula
Deci se poate , chiar si la prima sarcina
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Vacanta 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
eu am simtit-o pe beblina la 15 sapatamani fix. desi dr nu m-a crezut, am stiut tot timpul ca e bebelina iar mai tarziu mi-am dat seama ca nu m-am inselat, simteam aceleasi "lovituri" dar mai puternice si ami dese!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina
Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
Monica-Elena spune:
Mihnea a miscat prima data la fix 16 saptamani seara la 23.30 jos in partea dreapta. A fost ca si cum se zbate un muschi. Apoi dupa o saptamana a fost ca o adiere de aripi de fluturas sau mai precis ca o bula care urca si coboara si apoi din ce in ce mai tare . A fost un bebe super activ in burtica si la fel este si in realitate nu sta o secunda.
Cred ca este cel mai frumos lucru care ti s epoate intampla sa iti simti copilul cum misca in tine
bdiana spune:
A...deci nu m-am inselat ...este chiar bebe...am mai spus unor persoane dar m-au privit cu reticenta....spunandu-mi ca mai ales la prima sarcina n-am cum sa-l simt asa devreme.....nu e mionunat sa stii si sa simti ca acolo in burtica ta ai sufletel care abia asteapta sa te cunoasca?..poate o sa ziceti ca sunt ciudata dar desi stiu ca inca nu ma poate aude ....eu vorbesc cu el, il alint si-l mangai pe unde cred eu ca este in burtica.....si sunt mult mai vesela...va pup.
elara spune:
Bebelusii cica misca de foarte devreme...numai ca mamicile ii simt unele mai devreme si altele mai tarziu, dupa cum ele sunt mai mult sau mai putzin receptive, dupa cum bebe e mai zgubilitic sau mai linistit...
Elara7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
LaLa_20 spune:
eu pe bebe al meu l-am simtit prima data la 16 saptamani si 2 zile...(adica acum 2 zile)dar l-am vazut la eco la 14 saptamani si era foarte activ...oricum el misca de la cateva saptamani da e prea mic,ca sa il simmtim noi.poop si toate sa aveti bebei sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
eu am inceput sa simt miscari in burtica la 11 saptamani. la mine erau ca niste gadilaturi destul de precise (ca localizare), ca si cum cineva ar fi zgariat pe dianuntru, intr-un loc anume ... era singura consolare in saptamanile cand mi-a fost foooarte rau (bine ca au trecut, ca pareau nesfarsite!)
o mamica mai experimentata, care si-a simtit bebeii devreme (si pe primul si pe al doilea) m-a avertizat insa sa nu ma sperii daca incepand cu sapt 15-16 nu o sa-l mai simt o perioada, pt ca atunci urca uterul si se plaseaza in spatele unor pereti abdominali mai grosi.
si asa a fost. de prin sapt 15 nu prea l-am mai simtit, iar acum (sapt 18)am inceput din nou. Acum simt cum "onduleaza" ceva prin burtica, nu mai sunt gadilaturi. face tumbe, se pare :-)
Stancutza
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png