cand se misca bebe?
Buna...am si eu o intebare...din cunostintele mele, la prima sarcina il simti pe bebe abia dupa 4 luni....eu sunt in 3 luni dar uneori mi se pare ca simt ceva ...usor....si nu stiu exact cum sa descriu ....nu are legatura cu stomacul sau intestinele ci este in partea de jos a burticii......vi s_a intamplat? Va pup si astept un raspuns.
Raspunsuri
Gina M spune:
Sunt la a 3-a sarcina si l-am simtit pe BB pentru prima data la: 12s+(3-4 zile). Se poate si mai devreme desi marea majoritate este foarte posibil sa nu creada. Important este, ceea ce simti si stii in mod sigur ca asa este.Adanca ta comvingere.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
mihuta spune:
Eu am simtit pe la 15 saptmani, ca o zvacnitura. Nu am fost sigura ca era bebele pana pe la 17 cand a devenit mai clar.
24s + Sophia
irynuca spune:
Buna!
Sunt in 14 sapt si astept nerabdatoare sa miste bebe,dar nu stiu exact la ce sa ma astept.
Imi poate descrie si mie cineva exact ce a simtit cand a miscat bebe?
Eu de pe la 11 sapt am inceput sa simt cum uneori se zbate ceva in uter,este foarte placut insotit de furnicaturi sau un gadilat mai finut,oare misca?
aileene spune:
Eu pe nazdravanul meu l-am simtit la 10 sapt. si eram ptr prima data , tare l-am vrut ! La inceput credeam ca-i doar un muschi care tresare mereu , dar nu era asa ! Si o data ce-a venit pe lume am inteles ca el era ptr ca si acuma misca intr-una , e un zvapaiat in toata regula
Deci se poate , chiar si la prima sarcina
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
Vacanta 2007
bb_yasmi spune:
eu am simtit-o pe beblina la 15 sapatamani fix. desi dr nu m-a crezut, am stiut tot timpul ca e bebelina iar mai tarziu mi-am dat seama ca nu m-am inselat, simteam aceleasi "lovituri" dar mai puternice si ami dese!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
Monica-Elena spune:
Mihnea a miscat prima data la fix 16 saptamani seara la 23.30 jos in partea dreapta. A fost ca si cum se zbate un muschi. Apoi dupa o saptamana a fost ca o adiere de aripi de fluturas sau mai precis ca o bula care urca si coboara si apoi din ce in ce mai tare . A fost un bebe super activ in burtica si la fel este si in realitate nu sta o secunda.
Cred ca este cel mai frumos lucru care ti s epoate intampla sa iti simti copilul cum misca in tine
bdiana spune:
A...deci nu m-am inselat ...este chiar bebe...am mai spus unor persoane dar m-au privit cu reticenta....spunandu-mi ca mai ales la prima sarcina n-am cum sa-l simt asa devreme.....nu e mionunat sa stii si sa simti ca acolo in burtica ta ai sufletel care abia asteapta sa te cunoasca?..poate o sa ziceti ca sunt ciudata dar desi stiu ca inca nu ma poate aude ....eu vorbesc cu el, il alint si-l mangai pe unde cred eu ca este in burtica.....si sunt mult mai vesela...va pup.
elara spune:
Bebelusii cica misca de foarte devreme...numai ca mamicile ii simt unele mai devreme si altele mai tarziu, dupa cum ele sunt mai mult sau mai putzin receptive, dupa cum bebe e mai zgubilitic sau mai linistit...
Elara
7+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
LaLa_20 spune:
eu pe bebe al meu l-am simtit prima data la 16 saptamani si 2 zile...(adica acum 2 zile)dar l-am vazut la eco la 14 saptamani si era foarte activ...oricum el misca de la cateva saptamani da e prea mic,ca sa il simmtim noi.poop si toate sa aveti bebei sanatosi!
stancutza spune:
eu am inceput sa simt miscari in burtica la 11 saptamani. la mine erau ca niste gadilaturi destul de precise (ca localizare), ca si cum cineva ar fi zgariat pe dianuntru, intr-un loc anume ... era singura consolare in saptamanile cand mi-a fost foooarte rau (bine ca au trecut, ca pareau nesfarsite!)
o mamica mai experimentata, care si-a simtit bebeii devreme (si pe primul si pe al doilea) m-a avertizat insa sa nu ma sperii daca incepand cu sapt 15-16 nu o sa-l mai simt o perioada, pt ca atunci urca uterul si se plaseaza in spatele unor pereti abdominali mai grosi.
si asa a fost. de prin sapt 15 nu prea l-am mai simtit, iar acum (sapt 18)am inceput din nou. Acum simt cum "onduleaza" ceva prin burtica, nu mai sunt gadilaturi. face tumbe, se pare :-)
Stancutza
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png