BONA INTERNA-sclava secolului XXI-cersetoarea de m

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

quote:
Originally posted by bonamea

Eu am intrebat la trei agentii din Bucuresti cine ar trebui sa asigure o angajare in conformitate cu legea,mi-au raspuns la fel,si in Cipru idem:
-ei sunt doar mediatori,bona,menajera,ingrijitorul de batrani trebuie sa negocieze cu familia angajatoare-si cu asta s-au spalat pe maini,isi iau comisioanele si gata.Ei doar selecteaza,verifica si recomanda.
La radio,tv.si in reviste am vazut dezbateri pe aceasta tema in sensul ca cererea e mare dar oferta mica,lumea pleaca in strainatate unde conditiile de munca difera iar cu castigul de acolo oamenii isi pot plati lejer,fara efort,taxele in tara ptr.asigurari private de pensie si sanatate.
Am mai spus-problema nu este doar a mea,multe femei discuta in cercul de prieteni si cunostinte aceasta problema-de ce nu pot beneficia de aceleasi drepturi ca mamicile care muncesc ptr.bani si contributiile platite de angajator
Am mai spus ca 9 milioane e castigul BRUT.Am intentionat sa scot autorizatie-din acesti bani trebuie sa platesc toate taxele si contributiile,plus transportul de la domiciliul meu din provincie la capitala,si cand am tras linie si am vazut cat ramane am zis ca nu merita,asa fac multe femei calculul.Pensionarele nu au nevoie sa se autorizeze,ptr.ele 9 milioane sunt castig NET.
SOMERELE ACCEPTA PANA TERMINA PERIOADA DE SOMAJ PLATIT SI APOI ISI CAUTA LOC DE MUNCA UNDE POT BENEFICIA DE CONTRIBUTII PLATITE DE ANGAJATOR,CHIAR DACA PRIMESC IN MANA MAI PUTIN.
Tot femeile care lucreaza in acest domeniu,cu placere,sustin ca isi schimba locul de munca pana cand gasesc conditiile care le convin.Nu doar eu am avut norocul sa fiu tratata ca o servitoare,am invatat ca trebuie sa caut familia care stie sa ma respecte ca om,si care nu-si da aere de stapani platitori de servitori.
A schimba menajera nu e o tragedie,dar a schimbqa 30 bone in 18 luni nu prea stiu ce e.
quote:
Originally posted by diana21

Si acum, ca am lamurit treaba cu cine ce spune, vreau sa te intreb ceva. Cine ar trebui sa te angajeze? Cine sa iti faca acea carte de munca? Familia copilului sau agentia? Daca imi raspunzi la intrebarea asta, cred ca o sa reusim in sfarsit sa o luam intr-o directie cu discutia.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Eu nu inteleg...daca spui ca 9 milioane e castigul brut...si ca ti se platesc de acolo toate contributiile...atunci cum nu ai asigurare?Sau la ce fel de contributii te referi?

iubeste si vei fi iubit,iarta si vei fi iertat,fii fericit

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

Vorbea cineva pe aici de"mentalitate comunista".Nu agreez expresia,desi nu am fost membra de partid si am invatat copii sa nu adere niciodata la nici-un partid.
Dar consider democratic sa aiba fiecare drept la opinie si replica.("cine nu e cu noi e impotriva noastra si trebuie exterminat"-stiti cine spunea asa?)
Opinia mea este ca un copil sau un om matur nu este o haina pe care daca o sfasie un inconstient de caine de 75 kg. o poti repara la croitor sau o schimbi cu alta noua.Ba mai mult ptr. faptul ca nu ai evitat acest incident raspunzi in fata instantei si a organelor de la Protectia copilului.Asta e opinia mea si suport mizeriile care mi s-au adresat de niste inconstiente,am dreptul la opinie proprie(daca angajatorul ma expune acestui pericol plec,nu are rost sa raman).Eu nu mi-am expus familia,vecinii si prietenii,am luat un pechinez cadou de ziua copilului si il am de 9 ani.Copii sunt sanatosi,casa curata si sufletul incantat de dragostea dezinteresata a acestui bibelou indragit si rasfatat de toti cei enumerati mai sus.Nimeni nu poate atinge usa fara sa aflu eu datorita prietenului fidel omului.Oricat de inteligent este,este un animal cu instincte si fara ratiune.

quote:
Originally posted by chris27

Da...in timpul liber sunt criminal in serie(om care rade...de se peapadestee).Ma fac bona...ca se castiga mai bine!

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Nu am ce discuta cu cine nu citeste si nu gandeste normal.

quote:

quote:
Originally posted by bonamea

Eu am intrebat la trei agentii din Bucuresti cine ar trebui sa asigure o angajare in conformitate cu legea,mi-au raspuns la fel,si in Cipru idem:
-ei sunt doar mediatori,bona,menajera,ingrijitorul de batrani trebuie sa negocieze cu familia angajatoare-si cu asta s-au spalat pe maini,isi iau comisioanele si gata.Ei doar selecteaza,verifica si recomanda.
La radio,tv.si in reviste am vazut dezbateri pe aceasta tema in sensul ca cererea e mare dar oferta mica,lumea pleaca in strainatate unde conditiile de munca difera iar cu castigul de acolo oamenii isi pot plati lejer,fara efort,taxele in tara ptr.asigurari private de pensie si sanatate.
Am mai spus-problema nu este doar a mea,multe femei discuta in cercul de prieteni si cunostinte aceasta problema-de ce nu pot beneficia de aceleasi drepturi ca mamicile care muncesc ptr.bani si contributiile platite de angajator
Am mai spus ca 9 milioane e castigul BRUT.Am intentionat sa scot autorizatie-din acesti bani trebuie sa platesc toate taxele si contributiile,plus transportul de la domiciliul meu din provincie la capitala,si cand am tras linie si am vazut cat ramane am zis ca nu merita,asa fac multe femei calculul.Pensionarele nu au nevoie sa se autorizeze,ptr.ele 9 milioane sunt castig NET.
SOMERELE ACCEPTA PANA TERMINA PERIOADA DE SOMAJ PLATIT SI APOI ISI CAUTA LOC DE MUNCA UNDE POT BENEFICIA DE CONTRIBUTII PLATITE DE ANGAJATOR,CHIAR DACA PRIMESC IN MANA MAI PUTIN.
Tot femeile care lucreaza in acest domeniu,cu placere,sustin ca isi schimba locul de munca pana cand gasesc conditiile care le convin.Nu doar eu am avut norocul sa fiu tratata ca o servitoare,am invatat ca trebuie sa caut familia care stie sa ma respecte ca om,si care nu-si da aere de stapani platitori de servitori.
A schimba menajera nu e o tragedie,dar a schimbqa 30 bone in 18 luni nu prea stiu ce e.
quote:
Originally posted by diana21

Si acum, ca am lamurit treaba cu cine ce spune, vreau sa te intreb ceva. Cine ar trebui sa te angajeze? Cine sa iti faca acea carte de munca? Familia copilului sau agentia? Daca imi raspunzi la intrebarea asta, cred ca o sa reusim in sfarsit sa o luam intr-o directie cu discutia.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Eu nu inteleg...daca spui ca 9 milioane e castigul brut...si ca ti se platesc de acolo toate contributiile...atunci cum nu ai asigurare?Sau la ce fel de contributii te referi?

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Vedeti fetelor ca a venit!!! Uraaaa!!!

Cris nu te pune cu matematica bonei ca si eu am renuntat.

Editez ca sa te lamuresc Cris: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105500&whichpage=12

Mergi la inceput

Tocmai am gasit pe Delly o reteta buna de ketchap,problema e unde gasesc otet natural,nu agreez otetul acela contrafacut,din tot felul de prostii daunatoare.Stie cineva?Cel de mere facut in casa poate fi folosit la conserve.
D.na ANTOANETA ISTRATE are o agentie de recrutare si face parte din colectivul acestei pagini "desprecopii.com"Sunt incantata ca am descoperit intamplator aceasta"revista"pe net.Cand aveam copiii mici cheltuiam multi bani pe reviste si carti ptr.informatiile care acum se gasesc aici.

Mergi la inceput

am gresit-era o intrebare-daca otetul de mere poate fi folosit la conserve.
D.na profesoara de l.romana ne spunea mereu in scoala primara cat de mult poate depinde viata unui om de o virgula pusa incorect.
"Sa se condamne la moarte nu se poate,sa fie iertat!"
"Sa se condamne la moarte,nu se poate sa fie iertat!"
O zi buna,am sa mai revin caci imi place aici,printre alte subiecte,opiniile si comentariile voastre imi sunt de folos,le povestesc si prietenelor cand ne intalnim.Ele nu au computer acasa,iar la serviciu nu-si permit sa citeasca,sunt prea ocupate.
Ma intreaba ce mai este nou pe aici.Salutari de bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Eu cred ca de-aici plec la cabinetul PSI...poate totusi mai pot fi reparata...Nu inteleg cum calculezi...de parca folosesti la calcul litere in loc de cifre...Si ...ce-are bona cu...otetul?Ah...am uitat:"nu gandesc si nu ma comport normal"...Oare cat de mare o fii un ou mic?

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:

Eu cred ca de-aici plec la cabinetul PSI...poate totusi mai pot fi reparata...Nu inteleg cum calculezi...de parca folosesti la calcul litere in loc de cifre...Si ...ce-are bona cu...otetul?Ah...am uitat:"nu gandesc si nu ma comport normal"...Oare cat de mare o fii un ou mic?

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

terminati, ca ma dor gingiile de atata ris

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

imi marturisesc ignoranta ca nu stiu cine e doamna Antoneta Istrate.
Si mananc si margarina ...imi place viata traita la maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Marina

imi marturisesc ignoranta ca nu stiu cine e doamna Antoneta Istrate.
Si mananc si margarina ...imi place viata traita la maxim

Marina

Antoinette Services- agentie de bone

Shoshonica are nevoie de www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor!

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput