Postari de la ultima logare-cum?

Postari de la ultima logare-cum? | Autor: Marilen

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista vreo posibilitate sa trec in revista postarile nou aparute de la ultima logare.Inainte dupa ce ma logam si alegeam "subiecte active" imi apareau,acum apar doar o parte si mi se spune ca sunt mai mult de 300....
Nu pot sa intru pe net mai des ca sa le prind pe toate.Exista vreo alta posibilitate?
Va multumesc.

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Daca de la ultima logare sunt prea multe subiecte active nu iti vor aparea toate. Ce poti sa faci este sa selectezi perioada. Undeva sus pe pagina ai o casuta de unde poti face asta. Adica selectezi sa-ti arate subiectele active -de la ultima logare, sau din ultima saptamana, ultima zi, ultimele 30 minute, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Multumesc!

Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea

Mergi la inceput