Masina de spalat vase Electrolux ESF 45010.

Masina de spalat vase Electrolux ESF 45010. | Autor: Happiness_4_us

Link direct la acest mesaj

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de utilizare pentru modelul asta de masina de spalat vase, Electrolux 45010?
Multumesc anticipat!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

de ce nu suni la firma care produce acele masini si le dai seria de pe masina si iti vor trimite un manual pe gratis acasa.

quote:
Initial creeata de NanaMotoc

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de utilizare pentru modelul asta de masina de spalat vase, Electrolux 45010?
Multumesc anticipat!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Masina am cumparat-o de aici din Islanda si la magazin au zis ca nu au si manual in engleza.Am cautat si pe internet, am tastat seria masinii unde scria ca apare manualul de utilizare si nimic.
Macar in engleza sa il fi avut si era totul perfect.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat.
MUltumesc frumos.
Rog un moderator sa inchida subiectul.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Cum ai rezolvat?
Am aceeasi problema, doar ca e masina de spalat rufe,Electrolux EFW 10240 W, am primit la cumparare 2 carti in niste limbi imposibile, ceha, polona, etc nu pricepem nimic, am cautat pe net, n-am gasit manual ptr acest model si nici similar macar...o sa mai incerc la Domo, ca de acolo am luat-o,normal nu se livreaza obiecte fara manual de folosire in limba romana (macar si in engleza de era) dar...

aime

Mergi la inceput

Modelul nu e EWF?
Iti dau PM.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ba da, e EWF,am tastat invers.
Multumesc!

aime si Vladimir

Mergi la inceput