Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
Mihael@ spune:
Fetelor, scuzati-ma ca va tot plictisesc cu probleme de kk de Stefania, dar azi m-am speriat si mai rau...a facut cu mucus mult si miros tare ciudat...ce dumnezeu o fi si asta? aveti idee?
stiu ca au mai fost fete cu problema asta , dati-mi un sfat, e de rau sau e normal?
maine abia am programare la dr.
va pup pe toate
Mihaela si
Stefania (19 martie 2007)
Varsta Stefaniei
coolutz spune:
am activat PM,
ma ajuta cineva sa aflu parola "binecunoscuta"?
si cu asta cred ca am depasit cele 10 mesaje care trebuie filtrate de moderator si apar cu 1/2 h intarziere , sper ca de acum sa mearga un pic mai repede postarile
multumim,
andrea si andrei(6april2007)
ghibuadina spune:
ANE , vai..chiar ca e parsiv...Doar n-o vrea sa ti-l ia.PAI..normal ca ti-e greu ca-l cresti singura dar asta nu inseamna ca vrei sa-l dai!!Eu zic sa nu mai apelezi cu nimic la el....Coplul trebuie sa ramana la tine fara discutii...Il pup pe grasanul de RAUL si pe tine sa treaca...E greu, ca eu ma gandesc ca de multe ori n-am curaj sa ies singura cu ea cu masina(acum de cd s-a marit e mai greu, cd era mica era mai bine), s-o duc sg la dr, dar la cumparaturi nu mai zic...Eu nu ma descurc fara sot sau alt ajutor...sa fac si alte chestini decat sa am grijade ea.
Dar asta este...o sa treaca totul iar eu am credinta ca totul va fi in favoarea ta.El a dem ca nu e tatic bun, prn faptul ca a plecat de lg Raul cd aveati mai mare nevoie de el...Nu cred ca se pune pbl sa nu ramana la tine copilul...Mult curaj...
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
absoluta spune:
Multumesc fetelor pentru felicitariile referitoare la fetita mea cum ca sta in picioare. Nu sta decat sustinuta, se si vede in poza ca o tine cineva in timp ce eu o pozam...insa este foarte teapana, are stabilitate, cum o iau de undeva ea da repede sa stea in picioare..
Ana , cum adica vezi negrul????? Negru vezi cand il vezi pe el,nemernicu~... de ce vezi negru? ca tocmai ai descoperit ca stateai si iubeai un ....mmm...nici nu stiu cum sa-l mai numesc...
Fruntea sus, nu uita ca cea castigata esti tu.....globul de aur e la tine... iar el cu ce ramane?.. cu vreo pipita care este trecatoare.
Stai linistita ca pe el are cine o sa-l judece....o sa-l judece chiar propriul lui copil...
martutza spune:
Loradin draga las ca nu se muta Franta din loc.Daca o duci acum tot degeaba ca nu va tine minte nimic si in plus vei fi tu mai stresata si plina de griji.Mai incolo sa mai creasca...de fapt am interese ascunse...Sper sa il placa pe Victor si sa nu se indragosteasca de vreun frantuzoi![]()
Cu suptul mainii nu stiu ce sa recomand...ca nu am patit-o...poate mai la toamna cand va avea maneca lunga ii va face greata sa suga materialul si scapati..sper.
Absoluta ai fost tare subtila cu propunerea.Ne vedem si altfel nu numai de 1..dar unde si cand...si apropo de fluturii cu toalele fetii...pai la cum sta ea in picioare...maine -poimaine o mariti
.Esti sigura ca e nascuta pe 15.03 anul asta?
Referitor la 1 iunie esti motivata...din pacate prea negre motivele ca sa se supere cineva pe tine din cauza absentei.
Karla mersi de aprecieri..sper sa ma tina memoria ca pe Balaceanu Stolnici sau pe Teoctist
ca tare ma impresioneaza oameni astia, coerenat lor in exprimare si inteligenta lor.
Roxanici si ce ai mai vazut tu in colindaturile tale prin oras...? ca eu mai departe de cartierul meu nu ma incumet singura cu baiatul...mama paranoica nu merg cu metroul sau autobuzul ca mie teama de virusi...![]()
acu ma duc sa ma joc cu Victor si sa dormim amandoi 1 ora.Maine ii bag si ardei gras in supa.raman la 35 ml bauti.dupa ce fac lista completa de legume trec la pasat..poate aici vom manca mai mult.stiti ce dulce e ? ma striga din camera...delfineste...ma topeeeeesc...gata...pup
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
coolutz spune:
ciudati taticii astia care te lasa la greu, cand ai avea mai mare nevoie de ei ...de fapt nu ciudati..doar egoisti...
al meu a facut figuri in perioada sarcinii ..era mereu nemultumit ca sunt prea mofturoasa si ca il neglijez...parca el sr fi fost insarcinat si nu eu ..
acum si-a revenit ...probabil ca si eu..![]()
multumim,
andrea si andrei(6april2007)
martutza spune:
inca una si ma duc...![]()
Mihael@ nu e ok.Ia vezi temperatura are? Muci are ? Poate a inghitit mucisorii si s-au eliminat nedigerati...sau e ceva intestinal..vreo enterocolita...a vomat in zilele astea?
Sa iei si pampersul la dr sa-i arati.
Multa sanatate.Daca te temi ca se deshidrateaza dai mese mai dese si mucilagiu de orez 20 ml inainte de fiecare masa.
Acu cu pupat sau ne pupat fug ca rade fimiu de unu singur in camera si ma oftic.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
loradin spune:
Draga mea Ane,nu am mai intrat de mult si chiar ma intrebam cum au mai decurs lucrurile cu sotul tau.Am ramas muta cand am aflat ca a dat bir cu fugitii.Am vrut sa-ti scriu acest mesaj in ideea ca cele ce le vei citi iti vor da putere(macar incerc).
Sunt casatorita cu un barbat care a fost crescut singur,fara tata.Mai exact doar el cu mama lui.Tatal lui si-a gasit o iubita in facultate cand el avea patru ani.Desi a mea soacra a fost curtata s-a sacrificat. Ca de...copilul nu a mai acceptat pe nimeni in viata lor.Acum regreta(sotul).Mama lui a ramas singura si daca ar fi sa dea timpul inapoi nu ar mai repeta greseala.Dar altceva incerc sa-ti spun.Desi soacra mea l-a crescut singura am tot respectul pentru ea.Nu se simte ca acest copil nu a avut tata.Rezultatul? Are un copil care o adora si care o apreciaza pentru tot efortul pe care l-a depus sa-l creasca.Nu a fost usor si el isi aduce aminte.Tocmai de aceea recunostinta este pe masura. Raul nu are nevoie de un tata doar pentru ca asa trebuie sa fie ci de un tata care sa-l iubeasca si care sa faca tot posibilul ca fiul lui sa nu-i simrta lipsa.Pune in balanta si ai sa vezi ca mai bine singura decat asa.Nu vreau sa te superi pe mine insa pentru un astfel de barbat nu merita sa suferi.Din contra! Cat de greu ti-ar fi nu mai apela la el.Demonstreaza-i ca nu cade pamantul in lipsa lui.Fa-l sa regrete ca nu a stiut sa aprecieze o femeie puternica ! Eu sunt sigura ca exista pentru tine acel "el" care te va iubi,te va aprecia si respecta la adevarata ta valoare.Iubindu-te pe tine iti va iubi si copilul.
Nu pot sa cred ca nu ii este dor de Raul! Oare cum il lasa sufletul? Eu te pupic si desi par cuvinte mari sunt alaturi de tine ori de cate ori ai nevoie.
loradin
poze cu albinuta mea
carmen94 spune:
madybulancea...................vin si eu la o cafeluta!!!!ca si absolutaas savura si eu acum o cafea cu o tigare!!!!!
ddana....bafta la referat.si noi tot cu alaptat exclusiv.acum citim despre difersificat,dar mi-e ca de atata citit...cand oi incepe sa-i dau si altceva parca tot neinformata sunt!!!!
ane2200........multa putere sa treci mai usor peste toate!
anaalina................bine ca ai pomenit ca maine e sarbatoare ca eu m-am apucat serios de curatenie si ca de fiecsre data uit sa-mi arunc ochii pe calendar.dupa ce fac treaba ......vad si eu ca e sarbatoare.
Carmen si Darius
am crescut