Cum va pregatiti bobocii de gradinita?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Intreba cineva de marcarea hainutelor: am vazut la un copil si mi-a placut, sunt niste abtibilduri speciale pentru haine, din bumbac parca, se lipesc pe ele si copilul nu trebuie decat sa recunoasca abtibildul...
In legatura cu papucii de casa la gradi... nu sunt deloc practici, copiii se impiedica in ei, ii pierd pe drum... mai bine niste tenesi sau, de ce nu, sandalutele cu scai din vara, daca arata ok si sunt usor de incaltat.
Cat despre fetite si sarafane, fustite, e adevarat ca nu stiu ce presiune este pe capul mamicilor din partea fetitelor lor, insa la gradi nimeni nu e incantat sa imbrace atatia copii cu fustite si rochite... acolo trebuie sa fie copiii imbracati comod. Dar daca doamnele nu v-o spun, lasati fetitele sa fie domnisoare, desi nu stiu ce domnisoare pot fi cand merg in 4 labe pe jos, in sarafane si fustite... :)...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

De fapt si eu tenisi cu scai i-am luat, nu papuci de casa...m-am exprimat gresit...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Bun gasit, mamici de copilasi de grupa mica !

Ma alatur si eu voua, am un baietel de 3,3 ani care anul acesta v-a incepe gradinita la grupa mica.
Am f mari emotii, fiindca el nici nu prea se descurca singurel, adica nu vrea sub nici o forma sa incerce sa manace sau sa imbrace singurel.
Totusi eu sper sa fie stimulat de ceilalti copii si de doamna educatoare.
Ce imi doresc eu f mult , in primul rand , este sa-si dezvolte vocabularul, de fapt sa fie mai interesat de vorbit, sa-si doreasca sa-mi povesteasca ceva.

am optat pt program scurt, adica o sa fie luat la pranz dar dupa ce serveste masa oferita de gradinita.

succes la mamici si copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Albinutza, bine ai venit printre noi!
Noi am optat pentru program prelungit, sper sa mearga treaba.....daca nu, incercam program scurt..oricum, poate or sa fie mai grele primele zile, dar or sa se obisnuiasca.

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

vad pe aici mamici care se pregatesc asiduu pt marele pas pe care il vor face puiutii in lumea gradinitei!

noua de la gradi ne-a spus hainute de interior, pijama pt somnul de pranz,prosop de maini, incaltaminte de interior, iar despre rechizite ni s-a spus ca se strang banuti si vor fi cumpatate de catre o mamica care este in comitetul de parinti al gradinitei si se ocupa de asa ceva!

in rest o data pe luna hartie igienica, prosoape de hartie+sapun!

PS mamici care dintre voi aveti copilu la gradi 56 de pe popa tatu sector 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Referitor la inscriptionat numele pe lucrurile personale, noi, pentru fiica noastra cea mare, doar pe saculetul din panza i-am scris numele. De fapt croitoreasca care i-a facut saculetul i-a brodat numele pe saculet. In saculet avea pijamalele fara sa fie inscriptionate.
Mai aveam inca un saculet identic cu schimburi de rezerva , pt situatii de urgenta (chilotei, maieu, o pereche de pantalonasi si o bluzita).

Deocamdata pentru Cosminel, nu am pregatit nimic, dar saptamana aceasta ne punem pe treaba.

Mergi la inceput