Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Helenutza, eu ii dau seara iaurt cam 200ml, un borcanel normal, mic, cu o nectarina, sau cu banana, sau , mai rara, o lingurita de orez nestle
daca ii dau iaurt campina papa cam 2 borcanele, ca sunt mici
i-am dat asa iaurt: Campina, Brenac, Prodlacta, Napolact, Milli.
branza ii dau doar simpla, fara smantana, ori Lacta la cutie, ori milli la pachet, cu fructe sau simpla, cu putiin lapte, s-o mai subtiez.
astept 7 luni sa ii dau cu mamaliga si smantana..
branza se poate da si cu piure de cartof sau cu galbenus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Eli, ce frumos e Andreiut! Stii ca seamana cu Antonio asa "cheliuta"? Se vede ca v-ati distrat!

Helenutza, sper ca esti ok dupa faza cu socrii..Si noi tocmai am inceput cu iaurtelul la masa de la 18. Eu ii dadeam piure de banana pana acum cateva zile + lapte in completare. Acum am bagat si iaurtel, am inceput cu 3 lingurite, ieri i-am dat 5-6 si azi 10. Dar amestecat cu banana ca la simplu se stramba..Ideea e ca al meu vrea in continuare si lapte, cam 200 ml, ii dau ce sa fac. Am inteles ca e ok sa manance si lapte cat vrea in completare nu?

Branzica io ii dau din lapte praf dar doar ca asa mi-a zis pediatrul..Data viitoare il intreb de ce nu se poate normala mai ales ca iaurt ii dau normal: Napolact, Covalact, Campina etc.

Mergi la inceput

Filmulet cu www.dropshots.com/venturaanca#albums/Antonio%20si%20tati" target="_blank">Antonio si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

messa - esti pe acasa? a se citi pe forum. E o problema cu traducerea diagnosticului lui Darius nu e corect! Am vorbit cu Madalina si in treacat mi-a spus ca dr care deja l-a operat s-a bucurat ca nu are Tetralogia Fallot. Totusi danutza a tradus asa si ca sa fiu sigura mi-am sunat prietena dr (care abia si-a revenit din soc la asa intrebari complicate) sa imi spuna care-i treaba. Am cautat si pe net, si dr cu cartea de doftori in mana, si rezulta ca Tetralogia nu se refera si la ventriculul drept cu cale dubla de iesire DORV . Acest defect poate fi simplu, se "repara" cu un banding pulmonar (ce a facut el deja la Tg Mures) si o operatie corectoare (cea de care are nevoie acum) dupa 2 ani (astia ai nostri zic ca intre 1-1,5 ani). ideea e ca nu e bine tradus.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

hahha, Anca, chiar seamana!!!si la mimica, asa, cum sta el cand mestereste ceva...ia uite, semanam....!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

care sunteti acasa si ma puteti ajuta putin cu traducere/formulare in lb engleza a unui continut?

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lili, aici sunt, imi poti da pe privat sau pe mess, cum vrei.

Mie mi-a murit brusc zambetul. Va ziceam acum cateva zile ca Matei se scutura asa ca si cum l-ar trece un fior, de cateva ori pe zi. Ei bine, acum da serios din cap. Va spun ca sunt cam impaienjenita. Nu stiu daca o fi oboseala, si daca e tot nu cred ca e normal. Da asa, stanga dreapta si chiar daca incerci sa ii distragi atentia, tot da. Adica nu se opreste pt ca l-ai strigat. Nu face incontinuu, asta seara sa zic ca intr-o ora a avut cam 10 reprize. Oricum, destul incat sa ma inebuneasca pe mine, mai ales ca nici nu stiu incotro sa o apuc cu el, sau sa stau asa .... Va rog din suflet, un sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Daca nu ma puteti ajuta cu o parere, macar sa imi ziceti cam ce credeti voi ca as putea pune pe Google sa cercetez putin problema. Multumesc

Mergi la inceput

Cata tu ai vazut pediatrul sau asistenta? Cel mai bun sfat este sa vezi un pediatru si sa vezi ce-ti spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Catalina si dupa ce face asa adoarme??

Asa face Iarina si Ingrid mi-a facut , uneori inainte sa adoarma..eu ii zic "girofar" .Daca adoarme dupa stai linistita, e doar un mod de a se legana si asa cum a a aparut, adica brusc..tot brusc dispare..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput