Stelute de ian/feb 2007 (47) - felicitari Mira!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli, eu i-am dat in piure de cartofi facut cu unt si mult laptic si un vf de sare, pisat ficatelul prin sita. A mancat f bine, a doua oara. Prima ... a fost cam cah. Dar cred ca nu pasasem eu bine bine. Succese.

Miha, ce bine ca mai alaptezi, scuze, nu am realizat asta cand ziceam de laptele praf pe care vrei sa il iei. Succese si tie!

Io bag paine cu margarina si gem si ma pregatesc sa ma gatesc sa plec. Sa imi bag .... a inceput sa urle alarma la banca de sub noi. Moaaama ce suna, gata si cu somnu' lu' Matei ... offff .... Astia sunt imbecili rau cu banca lor. Raiffeisen, in caz ca va intrebati ... :)

Hai va pupic si pb ne mai auzim diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DE SF. MARIA.

Sa fiti fericite si iubite.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

LA MULTI ANI MARIA!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MARIA! la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

aaa nu cred ca stiti dar o mai adaug eu o sarbatorita la lista :) si anume THEA MARIA MIZZI dau de baut azi .

sa avem toate o zi super cu petrecere si veselie !

am vazut pozele FLAVIEI cu printesele gemene
acum ceva zilE a pus KATE niste poze care mie nu mi s-au deschis, nu stiu de ce...

SHINE- of naspa cu mastita. nu stiu ce tratament se ia. am citit undeva ca cica sa pui apa fierbinte intr-un lighean mare si sa te pui deasupra ligheanului cu sanii sa stai asa la abur. te acoperi cu un prosop sa tii aburii acolo. si trebuie masat sanii cat de mult poti tu, in jos asa, sa vina laptele de sus in jos spre iesire.dar stii tu cred. succes, sper sa iti treaca repede...

hai ca am uitat ce mai aveam de zis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

La multi ani Marybell, Maryela, Romaria, Bianca - Maria (Mady), Eva Anne-Marie (Salina), Maria_Irina, Gabriela Maria si Adriana Maria, Ella-Marie (Ivona), Marinar, Diana -Maria (liuda), Maria_Irina (livia), Alexia-Maria (roandre), Soania-Marie (conchita), Maria 72, Maria-Antonia (albinutzza), Cristina Maria (mcbeal), Roberta Anne-Marie (Alinatxa), Maryam (Diana74), Audrey Maria (belle_vue), Raisa-Maria (furnicusa), Mariana 1976,

La multi ani tuturor cu nume "Maria" sau derivate din acesta, inclusiv sotului meu Marian si lui Darius, care mai e si Marian!

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua onomastica!

Mergi la inceput

asa...

ca daca tot se vorbea pe aici de greva foamei, a zis thea sa fie si ea motz in grup ca asa trebuie nu? mai am observat ca ce se intampla e cam mereu in masa... deci ... greva foamei se manifesta la multi copii in acelasi timp, sculat noaptea si marait, plans, speriat tot asa, in aceleasi zile... o fi ceva prin aer de ii afecteaza in masa...si ajunge si prin alte tari ca noi suntem mai departe da tot tinem pasul cu voi la chestii din astea .

ieri a baut niste lapte de dimineata apoi am iesit afara. afara a inceput sa planga ... am zis ca ii e foame , am scos fructele sa ii dau, nimic, degeaba. ce sa fac , m-am asezat pe niste scari si i-am dat sa suga , plangea nebuna rau . asta pe la 9. apoi pe la 12 iar, sa ii dau ceva , fructe, nimic n-a vrut. tot doar lapte. s-a culcat, si trezit si abia la ora 4 a mancat o juma de borcanel de iaurt cu fructe de bebei. atat. in rest doar lapte. n-a avut chef mandra de mancare...
nu mananca nimic din ce are usturoi. nu-i place. ii place mai nou spanac, mananca cel mai bine asta.

aseara am fost la FESTA aici la noi in oras. se sarbatoreste cu mare tam tam Sfanta Maria aici. in orasul nostru avem biserica cu hramul SF Maria si sunt toate strazile impodobite, seara au fost focuri de artificii , lumea pe strada, frumos.

va pup fetele, plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

La multi ani dragi Mariute, sotilor "sfinti" din dotare, bebei dragi si tuturor persoanelor dragi voua care poarta acest nume sfant!
Petrecere frumoasa celor ce se sarbatoresc astazi!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi Marii si Marioareeeeee

sa ne traiti!! sa fiti fericiti !!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput