Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna seara burtici si bebici,

Felicitari Luna!!! Sa iti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa iar pt tine o recuperare cat mai rapida.
Imi pare rau dar nu a fost sa fie azi. M-a simtit perfect, nici urma de contractie, nici urma de dop sau sa mi se rupa apa.
Inca mai sper pe maine. Azi am facutr exact 40 de saptamani.
pentru toate mamicile si burticile

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by valen

Of lunito, sper sa fi nascut si sa nu te fi chinuit asa multe ore.

oana, stai linistita ca nu ramai fara lapte. Ines doarme cam 7 ore pe noapte fara sa se trezeasca si la inceput, aveam dimineata ditamai sanii. Acum probabil produc lapte mai putin dar atat cat are ea nevoie tinand cont ca si-a eliminat singura aproape 2 mese nocturne.

laura, felicitari pt. baietel!!! Ce mare e!!!

Pfuaiiiiiiiiiii ce boierie sa doarma 7 ore pe noapte. Am senzatia ca nu ma voi mai satura never de somn. Adevarul e ca de cand eram prin 6-7 luni, am inceput sa nu dorm noptile. Dormeam cate 3-4 ore maxim pe noapte ca nu puteam de diferite dureri (unde mi se aseza domnul), iar acum nu ma lasa sa dorm ca-i e foame si papa.
Visez si eu sa isi scoata mesele de noapte sau macar sa avem una la 12 si una la 5-6 dimineata. Dar sa mai screstem putin.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ddanagh

Am intrat si eu sa felicit grupul de sambata si vad ca nimic... Asteptam.

Noi am fost la doctor si ne-a gasit cu multe, multe gaze adunate.coliceii bate-i vina. Astfel ca ne-a prescris sa luam sab simplex la fiecare supt, debridat si espumisan de 3 ori pe zi. Mi se par foarte multe pentru un bebe de 3 saptamani. Plus vigantolul 2 picaturi pe zi. Mai da cineva asa de multe picaturi? Adevarul e ca au linistit-o dar totusi prea sunt multe. Am impresia ca o sedez.
Mititica e asa scumpa cand ii dau picaturicile. Fiind dulci se linge pe buzite. E o dulcica.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mie, sincer mi se par multe. Inteleg, Sab Simplex pt colici (si eu ii dau uneori), dar celelalte pt ce sunt (exceptand Vigantolul) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Azi am facut o plimbare lunga si frumoasa. Am plecat pe la 17 si am ajuns acasa la 22. Victor a luat masa in parc. Prima lui masa in oras. Apoi am fost si am mancat si noi ceva pe o terasa. A stat asa cuminte...Acum seara i-am dat sa pape din ambii sani. Ca parea cam flamand. Cred ca si pe el l-a ostenit plimbarea. Of, asa de tare imi plac iesirile astea! Daca ar fi dupa mine eu m-as incumeta sa merg putin la Durau cu el. Si cu Stefan, desigur. Ce frumos ar fi! Dar nu cred ca ar vrea si tati, mai ales daca sar bunicile cu gura (si cu sfaturile)

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by alina.a

andra elisa mea alias: bulina,gangurel,partzaila,soarele vietii mele,ingerash,si mai poate continua ...,doarme de rupe 3 ore si apoi mananca cu pre mare pofta.binenteles ca baga aer,si apoi nu mai vrea tzitzi,si o alerg o jumate de ora cu tzatza si ma bucur si pentru doua guri...nu mai suge bine deacat 3-4 minute dupa care o apuca colicii.dar macar doarme.si acum e mai activa,in baie e cu ochii cat cepele si bea apa!cand o rasfat si o dragalesc zambeste si imi spune consoanele sau vocalele care le-a mai invatat,adica gggg,eeee,ccc.si eu o pup de o zapacesc atunci.iti scriu ca sa sti ce te asteapta.

Alina.a cat ma bucura ceea ce imi spui! Abia astept sa ajungem si noi acolo, insa pana atunci traim intens fiecare minut, cu sau fara colici. Bucuria mea este ca nu avem colici chiar atat de puternici si ca ea nu se chinuie foarte mult. Nici Mara nu mai mananca legat mai mult de 10-15 de minute, fapt pt care uneori mai si apelez la muls ca am sanii foarte tensionati intre mesele ei si nu vreau sa pierd lactatia. Si ea mananca cu foarte mare pofta ca si Elisa ta, dar vad ca de cand o scot mai mult la aer si de cand ii dau Sab Simplex mananca si doarme mult mai bine decat inainte. Eu oricum sunt multumita de cum a luat in greutate (1300g-1350g intr-o luna) si de cum se dezvolta si cel mai important este sa ii fie ei bine, ca eu cu somnul vad cum recuperez. doar sa nu o vad ca sufera si se chinuie 30 de min pt un kk. Cat despre consoane....am inceput si noi sa mai ganurim putin, spre fericirea noastra, a parintilor! Uneori imi vine sa o mananc si cu greu ma abtin sa nu o pup si sa o albesc de atat dragalit. Astept sa mai pui poze cu bulina ta cea scumpa si felicitari pt kk!!!!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

jeni si eu mai visez asa la o noapte de somn, dar...cred ca mai avem de asteptat. Bine, acum nu ma intreba de ce bantui pe net in loc sa dorm, ca nu stiu. Ne-am intalnit in plimbarile noastre cu niste amici si sotul, dupa ce ne-a adus acasa si ne-a ajutat la baie, a iesit cu ei la o bere. Si asa mi s-a facut de greu. (dar n-am avut suflet sa-i arat si lui, saracul). Ca nici nu mai stiu de ce mi-e dor, de somn sau de o iesire cu prietenii. Of! Mama denaturata ce sunt!

Asa...si mai am un of. Ca m-am vazut in poze si mi-am dat seama mai bine. Deci...eu cand mai dau jos kg astea depuse prin diverse locuri??? Importante, nu spun care ca se vad foarte bine Ca tare multa mai sunt!!!Oare oi avea voie sa merg pe bicicleta? (dat fiind ca am cezariana)O sa o intreb pe dr. cand merg la controlul de 40 de zile.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Nikole, ai tras ceva cu nasterea, dar iti spun din prorpie experienta, uiti, iar cand ii vezi zambind cu gingiile alea golase sau ca ti se uita in ochi, te topesti toata. Acuma doar putere si refacere rapuida si usoara. Dupa ce-am nascut prima oara (natural) am zis nu mai fac copii cat traesc, si uite ca dupa 11 ani am mai facut un baietel, cand nimeni nu-mi mai dadea sanse sa fac un copil doar cu un sfert de ovar. Si uite ca Dumnezeu mi-a daruit o minune.
Luna felicitari, foarte frumos nume, sa-ti traisca comoara sa fie sanatoasa, fericita si cu noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Jeni, si celalte picaturi sunt tot pentru colici. Tare as vrea sa stiu daca mai da cineva tot arsenalul asta. Eu ii dau asa de miercuri si mi-e sa nu ii fac mai rau.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Dana si mie mi se par cam multe pentru aceleasi probleme - colicii. Stiu si eu, nu ma pricep, dar de ce nu au fost de ajuns doar unele. Sigur trebuie sa le dai pe toate o data? Poate trebuie sa le incerci si sa vezi care are efectul dorit. Nu stiu. Zic si eu. Sper sa nu gresesc.

Oana, Stefan si Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Luna, felicitari pt rasturnica! Superbe nume ati ales! Sa va DD sanatate si sa va bucurati de amandoua minunile: Cosmin si Adelise Cezara! Tie iti uram refacere usoara si sa revii cat mai repede acasa...cat despre caseta cu tine "gazata"....ma bag sa platesc pt a vedea filmuletul!!!!!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput