Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

DDANAGH: 2 fete frumoase si mama si fiica ! Sa-ti traiasca minunea cea mica e asa de dragalasa... deabia acum am vazut pozele cu voi. Foarte frumoase!!! Felicitari!

37+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Multumim frumos samadhi

Eu acum am citit din urma sfarsitul capitolului trecut.
Alina nu ma pot abtine sa nu va felicit pentru KK. M-ai facut sa rad, cu toate ca imi dau seama cat a fost de stresant pentru voi. La noi e exact invesrs. E prea moale, e ceva apos asa cu prea putine bobite de-alea de mustar. Face de vreo 5-6 ori pe zi. O schimb, zic gata mami, uit ce momoasa esti asa si numa ce aud, partzzzz si o luam de la capat.

Foarte bune sfaturile cu curatatul nasucului si guritei.
Sincer mie pediatra mi-a recomandat glicerina boraxata nu glicerina simpla. Sa-i faca oare rau?

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mesaj de la Luna

La ora 7.03 a venit pe lume Adelise Cezara Fisher 2.700g 48cm si e perfecta.

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ala eeeeeee, Lunito!
Ai reusit sa ma faci sa plang!
Sa-ti traisca minunea, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Multi pupici.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by violetan

Andra, eu locuiesc in rm. sarat si intentionez sa scot bblika la plimbare in ior, dar ne mai astepti putin? DPN-ul meu era ieri, iar azi am fost la dr si mi-a zis sa ca am colul inca inchis si posterior, deci mai ta bb cateva zile...dupa aia iesim? ca nici io n-am chef de babe!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 40+

Violeta, bineinteles ca va asteptam si pe voi! Cu cat grupul e mai mare cu atat distractia va fi mai mare. Asa ca v-am trecut la catastif! Sa nu aveti tupeu sa nu va prezentati la raport!

Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

felicitari Luna , sa-ti traiasca rasturnica...sa fie sanatoasa si papacioasa!Asteptam povestea nasterii
Nikole imi pare rau ca ai avut asa o nastere grea ...dar o sa treaca si uiti durerile si o sa mai vrei un bebe...si atunci o luam de la capat...

fetelor voi stiti cum se da ceaiul de chimen si anason la bebei? Sunt ceaiuri de colici...dar chiar nu stiu cum sa ii dau lui mhinea al meu...Le combin? ce cantitati? o fi bine sa-i dau? Mihnea a avut o saptamana grea ...ziua dormea doar cate 10min dupa care plangea rau de tot.Pe langa el plangeam si eu ca nu stiam ce sa-i mai fac si cum sa-l impac. Doamne ajuta ca doarme noaptea (se trezeste doar de 2 ori sa pape ). pentru colici noi am incercat si cu debridat, si cu sabsimplex si acum suntem la bonisan , parca cel din urma a avut un pic de efect...restul nimic.

poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari lunitzo!bine ai venit adelise cezara!fff frumos nume.abia astept sa ne povestesti....

dana la mine in casa e sarbatoare cand se kk fata,ea e mai zgarcita,recicleaza tot.
imi ador copilul de-mi vine sa bazai zilnic de bucurie cand o vad....sunt nebuna asa-i?noi se pare ca abandonam colicii si devenim pe zi ce trece mai comunicative,expresive si zambaretze!
o seara placuta la toata lumea!a meritat sa las DC-ul deschis ca uite am apucat sa o felicit pe luna

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

felicitari Luna!! mai,dar ne-ai tinut ceva cu sufletul la gura. sa fiti sanatoase si sa impartiti si cu noi fericirea voastraNikole, imi pare rau ca te-ai chinuit asa dar bine ca sunteti bine amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Luna, sa iti traiasca frmusetea! Ai ales un nume extraordinar! Chiar ca asa, din copilaria noastra... Nu stiu ce sa-ti urez...m-ai emotionat! Iti urez sa ai laptic, sa va bucurati de rasturnica, si de Cosmin, sa fiti fericiti toti patru. (Si altii, daca or mai veni). Asteptam caseta cu tine sedata. Platim oricat.

alina.a asta cu bucuria ca se kk fetita imi mainteste ce bucurie era la noi cand Stefan reusea sa scoata gazele. La un moment dat chiar remarcasem cu sotul cam/cat ne-ma schimbat si ce a ajuns acum sa ne bucure. Si parca bucuriile dinainte de a avea copii erau asa de fade... Examene luate, iubiri impartasite, licente etc. Banal, nu? Se compara astea cu un kk atat de asteptat?!

De la Lia chiar nici o veste???

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by AncaSiRoxana

Da' apropos - e vreo "faza" cu bebeii de sambata si mi-a scapat mie? Ca si io am bebe de duminica, asta ce inseamna?

Anca
mamica de fete: Roxana Maria (1 an si 11 luni)
si Ilinca Teodora (2 saptamani)

Faza cu bebeii de sambata era ca se va naste in grup.
Si eu am bebe tot de duminica, si o vorba din popor (din babe) spune ca cei nascuti duminica sunt oameni buni si norocosi.

Mergi la inceput