Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 29
jadi spune:
Nu stiu cine intreba de cafea, cafeaua nu dauneaza in alaptare! Puteti bea, cu masura insa!
Deni & Vlad & Tudor
Samurai-lady spune:
JADI-io tocmai voiam sa intreb despre cafea.
Mercik
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007
brazuca25 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE ISI SERBEAZA ZIUA AZI!!!Si mai ales pt bebeii care sunt la prima onomastica. Am vazut ca numele Maria e f popular printre noi.
Noi azi sarbatorim si gogoshik si pe tati...asa cum visam acum un an pe vremea asta!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
LuciaZ spune:
quote:
Originally posted by samadhi
LuciaZ: tu scrii ca ai DPN pe 27 aug. si ca esti in sapt. 39+, pana atunci mai sunt 2 sapt., daca sunt eu in sapt. 38 si am DPN pe 28 aug, cum e la tine altfel??? Am calculat eu gresit???
38+0
DPN -ul a ramas de la primele consultatii. Avand menstruatia neregulata (antibiotic peste pastilute). Ulterior, dupa primele masuratori ale bebe-ului DPN-ul a ramas in jurul datei de 20-21 august.
39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
danis spune:
jadi multumesc de raspuns, ingrijorarea mea legata de scremetele lui are la baza faptul ca el nu pare constipat... face de mai multe ori pe zi si chiar si noaptea ... pentru ca e un mancacios si jumatate
pleeease, nu ma uitati nici cu raspunsurile celelalte (idei de restaurant pt botez, molifta pt lauze si oferta de pampers)
inca o data toate si toate , iar pe toti ii pup pe picioruse
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
LuciaZ spune:
La Multi Ani! tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua azi, mamici sau bebei.
39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
jadi spune:
Mi-am comandat si eu balansoar, maine cica imi vine prin curier!
Gasisem si unul second hand la jumatate de pret dar era taman de la Iasi si era complicat, asa astia de la Graco il trimit prin curier!
Danis, molifta cica trebuie facuta pana la 40 de zile, eu planuiesc sa o fac inainte de botez, merg la botez un pic mai inainte si rog preotul sa imi citeasca. In rest eu am iesit peste tot, am fost si la petrecere, astea sunt numai vorbe babesti!
Cu botezul nu am cum sa te consiliez, stiu ca anul asta sarbatorile si posturile religioase sunt asa aranjate ca au redus numarul de zile in care se pot face nunti la jumatate si ca atare e bataie mare pe locatii. Noi am stabilit pe 8 septembrie, s-a agitat sotul cu toate si am cautat ceva la 60-70 de persoane!
Cu pampersii, as avea si eu de dat dar ma chinui sa ii folsoesc ca nu mai sunt multi .
Schimb capitolul!
Deni & Vlad & Tudor
andutzy spune:
neatza dragelor!
Fetele, care aveti sterilizator de biberoane acasa si de care aveti? Sau mai degraba ce biberoane folositi? Eu nu stiu exact cum arata inauntru un sterilizator, stiu doar ca mi-ar fi tare util. EU insa folosesc biberoane Avent si tare mi-e ca trebuie sa cumpar sterilizator Avent? Cat o fi unul? Si unde l-as putea gasi? Sau in alt sterilizator or intra biberoanele Avent, astea cu diametru asa mare?
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru