Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALEXI: merci la fel pentru urare!!!

37+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lia felicitari. Bravo ca macar cate una dintre noi cele care vroiam sa nastem natural mai si reuseste. Sa-ti traiasca Minunea, sa devina o 'fetita strengarita cu funtite' de care sa nu mai incapeti in piele de mandri.

Alina momosica rau Elisa in rochita. In plus am remarcat faptul ca i-ai schimbat cercelusii. As vrea si sa-i schimbsi eu Dariutei intrucat sunt un pic cam mari si mi-e ca sa-si baga degetelul si trage de ei insa imi frica sa nu o chinui prea mult.

Dana iubitei Daria Stefania

Dariuta mea

Mergi la inceput

Anya stiu ca pusesi niste poze cu voi. Vroiam si eu sa vad papusica ta insa nu gasesc.

Sorina eu azi a trebuit sa-i pun o tichiuta pe cap intrucat nu puteam sa intorc capul de la ea si se si tragea de par si incepea sa planga, mai bine zis sa urle rau

Dariuta mea

Mergi la inceput

Stati ca mai am ceva de zis.

Nikole sunteti niste frumosi.

Si editez ca mai am ceva:

Deni cred ca s-a saturat de noi . Deni ai evadat??? Daca te-ai plictisit de tzatze si vagine zi-ne de putzulica lui Dodo . Te-a botezat??? ca Dariuta a reusit sa faca pe tat-su. Urla cat o tineau plamanii inainte de baie. O ia in brate sa o linisteasca, insa nimic. La un moment dat tace. Rasuflam usurati si zicem sa trecem la treaba cu baie. Tacuse insa numai pentru un pipi pe tatsu

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Pentru fetele care aveti rabdare sa cititi, gasiti aici-POVESTEA NASTERII LUI HORIA.
Acum o intrebare pentru cele care ati facut cezariana: vi s-a intamplat ca la ceva timp dupa operatie sa va curga un lichid galbui-rozaliu dintr-un loc al operatiei? doctorita a zis la tel ca e ok daca nu e tare, nu doare si nu frige locul. Nu doare si nu frige, dar e putin mai tare locul respectiv decat restul inciziei si deja intru la idei!!!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

Mergi la inceput

Andra m-a impresionat povestea lui Horia. . Cat despre lichidul acela nu stiu ce sa-ti zic, insa pot sa-ti spun ca locul operatiei la mine a fost mai cald vreo doua saptamani. Da-ti cu betadina, poate te ajuta.

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andutzy nu stiu daca e ok sa curga atat de tarziu...o pata rozalie am avut si eu dar pe primul pansament schimbat a doua zi dupa operatie.

Povestea o citesc la alaptatul de la 3, cand mi-e greu sa stau treaza si imi trebuie ocupatie

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Luna 39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Luna, mama ai fugit din spital??? Te-au enervat aia

Dariuta mea

Mergi la inceput