Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 13
ddanagh spune:
Lia felicitari. Bravo ca macar cate una dintre noi cele care vroiam sa nastem natural mai si reuseste. Sa-ti traiasca Minunea, sa devina o 'fetita strengarita cu funtite' de care sa nu mai incapeti in piele de mandri.
Alina momosica rau Elisa in rochita. In plus am remarcat faptul ca i-ai schimbat cercelusii. As vrea si sa-i schimbsi eu Dariutei intrucat sunt un pic cam mari si mi-e ca sa-si baga degetelul si trage de ei insa imi frica sa nu o chinui prea mult.
Dana
iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
ddanagh spune:
Anya stiu ca pusesi niste poze cu voi. Vroiam si eu sa vad papusica ta insa nu gasesc.
Sorina eu azi a trebuit sa-i pun o tichiuta pe cap intrucat nu puteam sa intorc capul de la ea si se si tragea de par si incepea sa planga, mai bine zis sa urle rau ![]()
Dana
iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
ddanagh spune:
Stati ca mai am ceva de zis.
Nikole sunteti niste frumosi. 
Si editez ca mai am ceva:
Deni cred ca s-a saturat de noi
. Deni ai evadat??? Daca te-ai plictisit de tzatze si vagine zi-ne de putzulica lui Dodo
. Te-a botezat??? ca Dariuta a reusit sa faca pe tat-su. Urla cat o tineau plamanii inainte de baie. O ia in brate sa o linisteasca, insa nimic. La un moment dat tace. Rasuflam usurati si zicem sa trecem la treaba cu baie. Tacuse insa numai pentru un pipi pe tatsu ![]()
Dana
iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
andutzy spune:
Pentru fetele care aveti rabdare sa cititi, gasiti aici-POVESTEA NASTERII LUI HORIA.
Acum o intrebare pentru cele care ati facut cezariana: vi s-a intamplat ca la ceva timp dupa operatie sa va curga un lichid galbui-rozaliu dintr-un loc al operatiei? doctorita a zis la tel ca e ok daca nu e tare, nu doare si nu frige locul. Nu doare si nu frige, dar e putin mai tare locul respectiv decat restul inciziei si deja intru la idei
!!!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
ddanagh spune:
Andra m-a impresionat povestea lui Horia.
. Cat despre lichidul acela nu stiu ce sa-ti zic, insa pot sa-ti spun ca locul operatiei la mine a fost mai cald vreo doua saptamani. Da-ti cu betadina, poate te ajuta.
Dana
iubitei Daria Stefania
Dariuta mea
Simo78 spune:
Andutzy nu stiu daca e ok sa curga atat de tarziu...o pata rozalie am avut si eu dar pe primul pansament schimbat a doua zi dupa operatie.
Povestea o citesc la alaptatul de la 3, cand mi-e greu sa stau treaza si imi trebuie ocupatie ![]()
Simo
de Matei Hisham 
Luna1 spune:

Luna
39 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Luna39 sapt+
![]()
Adelise Raluca si CosminIs the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Simo
de Matei Hisham
ddanagh spune:
Luna, mama ai fugit din spital??? Te-au enervat aia 
Dana
iubitei Daria Stefania
Dariuta mea