Hai la a doua cafea

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

A fost super bine, ca pe vremuri.

Nu am mai tras de mult timp o petrecere in pijamale, am avut copiii mici. Peste tot umblam cu ei atarnati dupa noi. De data asta am gasit solutii cine sa stea cu ei si noi ne-am facut de cap. Am fost 4 zuze.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

neata fete, mai e cafea?
mie matei mi-a dat trezirea la 2 - ceai, la 3- se foise in patut, ajunsese la capat si nu mai avea loc sa se intoarca, la 4 - nu stiu sigur, dar i-am dat ceai ... la 5 - foamea nene si de-atunci fatza, fatza ... pe la 7 l-am schimbat si de pampers, s-a jucat nitel cu sotu si intr-un final ... pe la 8 a adormit iar si am mai prin si eu 1 ora de somn, ca eram zombie.
cum fu' petrecerea?

ina stai fara grija, eu cu tot raul si nemancatul, si mancam "cu cap" ca sa zic asa ... am pus 30 kg . matei are 5 luni si eu ma lupt cu cele 15 ramase, dar o scot eu la capat. la cate am vazut si-am auzit stii ce ma bucur?? ca matei e sanatos, ca eu sunt cat de cat sanatoasa si sotul la fel, si putem sa ne bucuram de fiecare zi cu el.

si ca tot veni vb de "curi" de slabire, eu azi trebuie sa bucataresc, dar oscilez intre:
1. paste cu pui si ciuperci
2. gulas de pui
deci ... lansez voting!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Adina ma bucur ca te-ai simtit bine. La cit mai multe.

Ioana eu as vota pentru gulas... neaprat sa ne spui cum il faci. Vezi ... asa slabesc, vorbind intr-una de mincare ...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

deci 1 vot pt gulas ... si cu 1 de la sotul ... 2. se mai baga cineva?

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

si io tot gulasu' il votez
Doreste si caprioara reteta!
NEaparat, altfel am sa visez numai gulas toata ziua!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Ioanaradu - GULAS. Si vrem si noi cate o portie la pranz.

Maru - Vezi ca la "femina intim" poti citi despre regimul Scarsdale.

Mergi la inceput

Fetele voi ati pus poze in albumul DC?

Eu nu pot ptr. ca sint prea mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Helooo gagici,

S-a mai linistit scumpa mea puiuta.Acum este la ora de joaca,isi consuma neste energie.

Tin dieta aia pt ca nu sunt nevoita sa mananc putin si sa fac foamea deloc,numai ca mananc mai sanatos decat mancam eu inainte.Daca era dificila cu mancat putin si mai stiu eu cum nu ma bagam deloc.Nu vreau sa dau toate kilele jos dar macar jumatate,restul le dau eu pe parcurs.

Wonderful iti este mai bine?

Adina se pare ca te-ai distrat de minune la petrecere.Bravo tie,sunt invidioasa.Nu am mai fost la o petrecere de cand hau si parau.

Ina cand o sa ramai insarcinata trebuie sa mananci sanatos,cat ai nevoie si cand ai nevoie,nu trebuie sa te flamanzesti pt ca atunci bebe conteaza.Si eu cand ma uitam in oglinda si cand vedeam cum arat cat vagon facusem in spate dar ce era sa fac,printesa cerea si noaptea.Ma trezeam disperata de foame.

Eh puiul meu este putin rasfatat ca sa zic asa,daca nu il tine unul in brate il tine altul si ea nu contesta sa isi ceara 'drepturile' care crede ca i se cuvin.

Eu votez pt gulas.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

deci pana acu' nu facui mai nimic. doar i-am dat lui matei sa manance pe la 11, fructele, apoi am fost o fuga in piata si cand m-am intors am constatat ca n-avem apa la bucatarie, ceea ce mi se pare fff nasol, ca eu trebuie sa bucataresc. sper sa ma apuc in vreo jumatate de ora. am numarat voturile ... fac gulas.
retzeta:
- 1 caserola cu pulpe pui, superioare, dezosate (vreo 8-10 buc)
- 4-5 cepe
- 4-5 ardei grasi
- ciuperci (noi suntem ciupercari asa ca pun cam 2 cutii sau 1/2kg din cele proaspete)
- 3 oua
- faina
- patrunjel
- boia iute
- 3-4 rosii sau bulion (vara folosesc rosii si putin bulion/iarna mai mult bulion)
se curata ceapa si se taie solzisori (sau cum prefera fiecare familie). se pune la calit. urmeaza ardeiul si ciupercile, aceeasi figura si apoi puiul, taiat bucatele. se completeaza cu apa cat sa fie 1-2 degete deasupra ingredientelor si se lasa sa fiarba. se adauga boiaua iute, dupa preferinte. se face un aluat putin mai gros ca cel de clatite, ca o smantana mai groasa, din oua, faina si putina apa (2-3 linguri). cand puiul este gata, se ia cu lingurita din aluat si se fac galustele mititele care se pun la fiert in cratia cu puiul si celelalte. dupa 20-30 de minute este gata. eu pun patrunjelul in fiecare farfurie.
SA AVETI POFTA BUNA!

hai ca pana v-am dat reteta s-a culcat si matei si ma duc sa ma apuc de bucatareala!
revin!

poze cu matei

Mergi la inceput

Ioana multumim pentru reteta. suna bine. Eu chiar n-am facut niciodata asa ceva. Am sa-mi printez raspunsul tau.
Eu sint o adevarata puturoasa in bucatarie. Singurul lucru pe care-l fac cu placere: sa fac prajituri. Si bineinteles sa maninc - orice.

In schimb mama si socrela gatesc dumnezeieste... ele vor incerca cu siguranta retet inaintea mea.

Mergi la inceput