Hai la a doua cafea

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Nu stiu nimic de dieta Scarsdale,
aici WW este la mare voga, ideea e sa nu mananci mai mult decat ai nevoie, o intreaga nebunie
cat sati sa socotesti caloriile ori to se face foame, ori sslabesti de la "efortul" matematic depus....

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Stiu ca este dificil dar nu mai suport 15 kg in plus pe mine.Este tare greu.Oricum nu ma omor cu mancatul dar mancam numai prostii si am zis ca sa fac ca la carte,putin masaj,o sala ceva macar o data pe saptamana si poate in 2 luni sunt pusa la punct.

Eu deobicei cand imi propun ceva fac.

Nu am mai putut sa intru pt ca s-a trezit printesa mea nervoasa si m-am chinuit pana acum sa o linistesc.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

O cafeluta si o limonada pentru cine doreste...

Vad ca aseara ati fost cumintele.Sau ati fost cu "toatele" la petrecerea in pijama de la Adina?

Wonderful,azi cum stai cu starea de spirit?

Iuliana,ce-a patit printesa de era nervoasa?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

' neata si io!
Am dormit cam repede si am niste ochi cat China!
Vad ca p-aci ati avut activitate nu gluma, si io care n-am intrat aseara deloc.
Madam W, chiar daca ai stat ca vulturul cu ochii pe doctor, sa stii ca exista si erori de diagnostic (sic! parca nu stiai). Inutil sa-ti faci ganduri negre in avans. Singurica iti introduci programe negative in creier care in loc sa te ajute te deregleaza.
Iuliananu te grabi cu slabitul. Tine cont ca alea 15 Kg le-ai pus pe tine in 9 luni si dureaza cam tot atat sa le dai jos. In plus atunci cand printesa ta va incepe sa mearga....slabesti la foc automat
Miha,da si mie din cafeaua aia ca mi-e lene sa-mi fac! pleaseeeeeeeeeeeeeeee!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata.

Vad ca aseara nu va lasati plecate. V-am lasat in scurt fara sa apuc sa va zic noapte buna (de asta nu ati plecat voi, nu??? ).

Iuliana vreau si eu cura ... din pacate nu pot sa tin. Si in plus m-a invatat Principe ca nu da bine cu dorinta de bebe... asa ca am lasat-o mai usor... dar ... daca acum am citeva kg in plus, dupa bebe ... o s fiu vagon, nu?

Fac o cafea pentru toata lumea, cre vrea, care pofteste... si care are timp...Miha tu mai vrei o cafelutza?

Adina nu a venit de la petrecere?
Wonderful esti vesela si increzatoare, asa ca de la mine ai
Andreea vad ca tragi si tu chiulul seara... serioase sintem
noi?

Va pup pe toate si va urez o zi buna.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Jur pe rosu ca diseara intru .
Moaama, ce necaz am pe vecinu'
si pe idioata de nevasta-sa !!!!
Greu lucrezi cu femeile, pe cuvant!

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

I'm back!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata fetele.
Ina - Multam pentru cafeluta, foarte buna.

Wonderful - Eu stau tot in Dr. Taberei, la Favorit, deci aproape de Timisoara. Asa ca te astept si la mine la o cafeluta pe bune. Eu am niste cunostinte la Militar. Cand te hotarasti, si asta cat mai repede, daca vrei, spune-mi si vorbesc acolo ptr. RMN. Asta ca sa te linistesti si sa vezi ca sigur nu este nimic, care sa nu se poata trata.

Iuliana - Ce-ti face micuta,este mai linistita?

Adina cred ca inca nu vrea sa se desparta de pijamale. O asteptam cu cafeluta calda si cu o gustarica.

Dimineata nici nu mai am nevoie sa citesc presa ca trebuie sa recuperez serios ce ati mai facut voi seara. La mine este mai greu seara sa intru pe net, mai ales daca sotul lucreaza dupa-amiaza. Fa mancarica, iesi la plimbare, mergi la inot cu copilu, mai fa o cumparatura, dai sa manance, calca ptr. a2a zi, fa baie, mai un joc pe calculator ptr. Calin si asa se face de 10:30. Urmeaza povestea de seara si nani in brate la mami.

multi si cate o pentru toate.

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Adina - Na ca mi-ai luat-o inainte. Cum a fost?

Apropos de cura de slabit, la mine a functionat cea cu nemancatul dupa ora 16:00. Pana atunci papi ce vrei, dar dupa absolut nimic, doar apa plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Asta da sedinta de dimineata... cafelutza, stiri, birfe...

Vecina de linga casa ... nu te lasa... Vezi pote sotul tu are mai mare priza la vecina, daca pe vecin l-a suparat mai tare.

Cum sa tin cura si sa nu maninc? am tinut ceva de genul asta, insa am minct fructe... si am slabittttttttttttt..... de nu mai pot....
Nici un kg. Nu mai tin nici o cura. O sa slabesc dupa sarcina... Nu???

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Edit: ca am scris o intreaga lista de ... prostioare... nici eu n-am inteles dupa...

Mergi la inceput