Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 16

A_Iulia spune:
Cand fac la mine va chem pe TOATE, si sa va prind pe vreuna ca zice ca nu poate sa vina! Ehaha
Adina + Olivia 04.03.2004

A_Iulia spune:
Si sa prind vreuna ca nu mananca, va ghiftuiesc ca pe purcei in ajun, nu pleaca nimeni fara 2kg aditionale la purtator. Daca-i bal, bal sa fie!

ina78 spune:
Eu zic prezent... daca e rost de chef si de plimbare ... Ce crezi ca daca scrie colo Cta nu pot sa vin???
Cit de kg... la cite am in plus... inca 2 .. nici nu le voi simti.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

ina78 spune:
Adina... uitasem sa intreb: ne faci tu mincarica??? Noi mincam nu glumim...
Dar Beleutza ce-o mai face? Frumusica nu ne onoreaza... Principe mai are putin si se trzeste ... sa-i pregatim cafeaua.

A_Iulia spune:
Ei va fac mancare, trag fuga la carrefour si va CUMPAR gata facut...si va indop sa va iasa pe urechi.
Belutza nu stiu ce invarte ca e cam absenta. Si-o fi cerut transferul in alta clasa si n-am simtit noi?

Maadi spune:
Te poti baza si pe mine, doar ti-am zis ca am pijamale dragutze.
De mancare, o rugam pe Belutza sa ne faca sandwich-uri la microunde. Dar sa-i spunem din timp.

ina78 spune:
O dam in cautare...
Beleutza ar trebui sa joace in deplasare.

iuliana_2007 spune:
Si eu as veni la petrecere daca ai face dar la mine este mai greu ca o am pe printesa.Cand ai copii este mai greu.
Am parintii in Constanta,nu chiar in Constanta,deh poate,poate o sa pot.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze

mariussimiuc spune:
Helau!
Maadi,vrei o limonada? Imediat iti prepar una!
Vad ca vorbiti de bebei...eu am trecut de la dorinta la fapte dar de la o petrecere in pijamale si mai ales de la ceva de mancare nu ma dau inapoi...
Miha si Robert

ina78 spune:
Iuliana punem si de-o petrecere in Constanta. Cu atit mai bine... terasa o aleg eu...
Miha in cite luni esti? Vorbeam de bebei ca ma incurajau sau ma speriau fetele pe mine... sint tare pierduta in spatiu la acest capitol...