Hai la a doua cafea
Raspunsuri - Pagina 13

ina78 spune:
Ioana entru o cauza nobila renunt la cura si accept "citeva" kg in plus - pe linga cele "citeva" care le am deja...
Oricite "citeva" vor fi ... Cit despre odisee... ma vrei mutata... nu???... tot aici vin sa va stresez cu intrebarile. Ca deee.. voi aveti experienta.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

andrath spune:
Pai da, si daca faci o boroboata sa spui ca noi te-am sfatuit!Adica ce, numai io sa ma duc la fii-miu din 5 in 5 min sa vad daca respira? Ca innebunisem! Cand nu plangea el saracutu, ma duceam io sa-l verific de facusem poteca pana la patutul lui. Abia astept sa vad cum fac la al doilea!!!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

ina78 spune:
Eu ma tem sa nu adorm linga el si sa nu-l aud cind o tipa... ca stiu ca pot.
In fine... sa vina, ca-i angajez paznic (daca am cu ce ... sau daca mai am cu ce... )

ina78 spune:
Andreea cind al doilea? Stefan e deja mare, mai astepti???

A_Iulia spune:
Eu mi-am luat inima-n dinti si am venit la birou. Pana acum 2 sedinte. Se mai prefigureaza si altele, asa ca am s-o tai acasa.
Prefer sa stau cu voi pe net decat sa discutam discutii.
Adina + Olivia 04.03.2004

andrath spune:
quote:
Originally posted by ina78
Andreea cind al doilea? Stefan e deja mare, mai astepti???
Io nu dar vad ca el da...ca nu se da venit desi noi incercam destul de des... Sau n-o fi des? Ce naibii inseamna des?Ca am auzit ca nici des nu-i bine ca obosesti si nu se prinde unde trebuie..

Stefan

"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."

andrath spune:
Am o stare de imi vine sa ma duc unde vad cu ochii... Conflictele idioate mi-o creeaza! M-am enervat aseara cu dobitocul de vecin, dar m-am enervat si mai rau ca s-a bagat in discutie "desteptul" de barbati-miu. Care a facut ca totul sa explodeze!!!Numai cand ma gandesc ma doare capul!
In momentul asta, imi doresc sa accepte naibii jobul ala in Abu-Dhabi si sa pleceeeee!
PS: Peste vreo ora o sa ma apuce bocitul ca pleaca!!!
Stefan

ina78 spune:
Asa e Adina...trebuie sa mergem acasa... sa avem timp de DC Si astia de la job cu sedintele lor si interviuri... sa ne mai lase in pace..
Eu sint norocoasa. Se pare ca am o saptamina usoara - cel putin asa pare pina acum.
Nu trebuie sa fiu stresata. Ca daca ne stresam bebe nu mai vine.
Andreea nu stiu daca conteaza cantitatea, ci calitatea si ami ales momentul... decit de 15 ori in perioada extra, o data in perioada fertila... Zic si eu... sper de fapt.

Maadi spune:
Neata fetele.
Eu va pot oferi un ceai si croissante cu unt.
Sper ca ati avut un we fructuos (pentru doritoare).
Eu sunt inca cu capul in nori si nurofenul vad ca nu da rezultate. Anyway, I'm a blonde!
Felicitari mamicilor curajoase. Noi ne-am oprit la unul. Oricum face cat 3. Oricum daca ne gandeam mai devreme, era altceva. Asa, parca nu vreau sa fiu in categoria "dnei Iliescu".
Sa aveti o saptamana asa cum va doriti.
Maadi si Calin (19.07.2003)

ina78 spune:
Andreea vad ca mai multi au probleme cu vecinii.. a dat nebunia in ei. E la generale un subiect cu un semenea specimen. Lasa-ti sotul in pace. Sint sigura ca v-a luat apararea.
Maadi... eu nu ma pot numi curajoasa.. ca din teama am tot aminat momentul. Dar acum vrem noi si nu mai vrea sa apara el... Si vreau 2... daca s-ar putea amindoi odata...