* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 24
Shobo spune:
Miri Mik, TARE faza cu nascutul again , pe bune! m-ai facut aproape sa-mi dea lacrimile!!
Eu sunt PENTRU nastere nasturala unde se poate si medicul recomanda! nu inteleg deloc cezarienele la cerere dar asta e parerea mea. frica exista oricum!
eu am nascut natural cu epidurala si am avut o nastere SUPERBA!! extrem de frumoasa! insa sa stiti ca am trait ceva contractii pana s-a instalat epidurala, da da, pana pe la 5-6 dilatare le-am trait bine! de pe la 4 m-au durut tare si apoi dupa instalare nu am mai simtit NIMIC!! cine zice ca dc nu simti contractiile nu nasti rpd?? nu e adev! daca ai o moasa care cunoaste meserie stie cand sa-ti zica sa impingi si dc ai facut si tu cateva exercitii de respiratii/scremut pana atunci vei stii cum sa respiri si cum sa te scremi desi nu simti mare lucru.
Eu voi merge intotdeauna pe natural, de aceea a lasat mama natura asa, STIE ea prea bine de ce e bine ca bb sa treaca pe acolo! am citit candva ca bebeii care trec pe canalul nasterii ies deja niste invingatori, adica acea lupta e dusa nu doar de mamica ci si de bebel si asta il face inca din clipa nasterii un invingator!
in schim despre bb nascut prin cezariana spunea ca se compara ca si cum tai rpd un buzunar la "haina" si-l scoti pe acolo pe nepregatite, nelasand acea energie a nasterii naturale sa se reverse, sa se degaje.. probabil ca asta i s-a intamplat bebelului lui Miri mik..
si mai ganditi-va la ceva: de regula ceza sunt programate... nu va simtiti ca un mic Dumnezeu asa pt ca voi cu medicul ii stabiliti data nasterii? poate el ar vrea o data a lui, unica, pt ca toti bebeii sunt UNICI in felul lor...
repet, vorbesc doar pt cine doreste ceza la cerere!! in cazuri unde se impune o stie doar medicul si eu as fi de acord cu el daca am incredere in acesta!
Pls pt cele ce doriti ceza la cerere (de frica sau altele), ganditi-va la acest lucru scris mai sus si poate va razganditi!
nu va suparati pe mine, doar militez si eu pt nastere naturala unde se poate! bine, si as mai milita eu pt alaptat insa nu e cazul inca la noi..
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 13 sapt
nemary spune:
Galuscuta, bine ca nu este nimic grav. ai grija de tine si de baieti.
Mari 16+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
galuscuta spune:
Raca,Nemary - sper si eu sa nu fie nimic grav,acu' stau in pat ,mi-e frica si sa ma ducla baie.bine ca-mi simt comorile cum se misca.
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
zeririlouiza spune:
Galuscuta incearca sa stai linistita ca totul va fi bine cu siguranta, si nu te stresa prea mult ca le faci rau la bb, si din cate am inteles eu sarcina de gemeni e cu siguranta mai grea si saracii dupa ce ca se lupta sa-si faca loc ii mai stresezi si tu, ideea este sa nu mai faci nimic, si sa asculti de medic
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
galuscuta spune:
Chiar acum am citit pe net despre sangerarile astea care pot aparea si in al 2-lea si al 3-lea trimestru.Se datoreaza eroziunii colului care devine mult mai sensibil si poate sangera la cea mai mica trauma (pleznesc vase de sange).De fapt primul lucru ce m-a intrebat dr. daca am avut raport sexual(....n-am avut de cca. 5 luni).Mai poate fi provocata si de un polip cervical sau de ectropion (asta inca n-am inteles ce e).Na, deci stau linistita,linistita.
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
gattasalvaje spune:
[quote]Originally posted by dana vio
Ia paracetamol simplu 1/zi seara 3zile la rand si o sa-ti treaca ce-l mai bine. Eu am luat paracetamol sinus, ca asta folosesc de obicei, si doctorul a spus ca foarte bine. Si eu am luat 4pastile/4zile.
dana vio 20+ adriana/alexia aurelia[quote]
Pe prospectul de Paracetamol Sinus scrie ca nu se administreaza in timpul sarcinii si alaptarii ( contine inca o substanta - nu-mi amintesc exact ce , care nu e buna in sarcina ) , in schimb paracetamolul simplu esre OK
17+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
grati.ela spune:
eu sunt pentru cezariana la cerere...iar chestia cu invingatorii... sa fim seriosi! mama natura a lasat tot soiul de boli asa ca globul sa nu tarasca atata populatie dar care-si doreste sa faca loc altuia la 40-45 de ani?!
fetelor, fara suparare...sa ne rugam ca Dumnezeu sa fie alaturi de noi si de puiutii nostri, sa fim bine, sanatosi si fericiti!
15+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by Shobo
Nu va suparati pe mine, doar militez si eu pt nastere naturala unde se poate! bine, si as mai milita eu pt alaptat insa nu e cazul inca la noi..
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 13 sapt
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo - bine faci cu "militarea".Sunt pentru.
Aici, dezbatem probleme de care in viitorul apropiat ne putem lovi si este bine sa fim unite si pregatite pentru acele momente.
Apropos de alaptat, consider ca ar fi bine sa dezbatem si acest subiect.Poate, aveti careva vre-o reteta magica pe care eu nu am parcurs-o!Orice poate ajuta - scrie'ti aici.
La ambele sarcini am intampinat probleme in aceasta privinta desi alimentatia mi-a fost una echilibrata,incluzand lichide la greu si odihna suficienta.
Pe micuta Jessica am reusit s-o alaptez doar pana la 5 luni + 1/2si am fost tare necajita.As fi vrut s-o alaptez si eu macar pana la 1 an.
In incercarea de a imbunatati cat de cat alaptarea, am luat niste ceaiuri speciale pentru alaptat si am facut o alergie atat de puternica incat a trebuit sa ajung la urgenta.
(Mi s-au subtiat foarte tare venele, incepuse sa ma intepe inima, mainile, picioarele, fata,etc.)A fost un adevarat soc pentru intreaga familie.Eram sa mor.
De aceasta data am spus ca, am sa-i dau pana la ultima picatura ca si data trecuta cat voi avea si nu am sa ma necajesc daca, nu voi avea/putea mai mult.
Multumesc Domnului ca, avem copilasii sanatasi.Acel putin laptic pe care l-am avut ,a contat mult.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
madalina28 spune:
Azi am fost la eco morfofetala de trim I si avem o fetita de 90grame si 8.5cm lungime cat un brotacel,va rog sa-mi treceti si mie carutul roz.
toate gravidutele
Madalina 14+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Gina M spune:
quote:
Originally posted by madalina28
Azi am fost la eco morfofetala de trim I si avem o fetita de 90grame si 8.5cm lungime cat un brotacel,va rog sa-mi treceti si mie carutul roz.
toate gravidutele.
Madalina - Felicitari pentru FETITA!***P.S: - Ti-am trecut un carucior roz pe listuta.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!