* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 11
iulia82 spune:
zuzici,ce ziceti de caruciorul asta http://www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=619&osCsid=fe...e40b1128fcac6d99757936139 ? mie mi-a placut tare mult si chiar ma gandesc sa-l iau,astept doar confirmarea culorii ...
18+
zeririlouiza spune:
Elena78 sa stii ca si eu am momente cand urinez foarte des, si chiar simt o durere mai ales dupa ce urinez dar nu dureaza mult trece repede dar sunt momente cand ma taie pur si simplu
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
emiliapop spune:
Buna zuzelor,
Eu scriu mai rar ca nu am timp cu bebe ca trebuie sa si papam, jucam, dormim, etc, dar de citit va citesc.....mama da' ce mult scrieti.....abia va urmaresc.
Ia cine era pe aici cu statistica sa dea verdict si la mine ce e bebe, da?
Nu stiu ce sa zic cu sarcina pe dreapta sau pe stanga ca la Alex cam pe dreapta era si a iesit baiat.
Eu l-am simtit de cateva zile pe bebe asa usurel , o fi prea devreme?
emilia cu bebe mic si Alexandru Paul (16.08.2006)
greutate
nemary spune:
quote:
Originally posted by sweet_baby
Vrem si noi aici!!!
Noi, adica eu, Ioana , in 13 saptamani si bebelu`... care momentan e surpriza... Si vrem multi prieteni ca noi suntem mici si nu prea stim cum e cu burtica asta . Va pupacim pe toate mamicile si toti bebeii si ne mai auzim pe aici!
bine ai venit Ioana
sarcina usoara iti dorim, eu si bb meu si fara probleme.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
lorena_andreianu spune:
Va salut si eu, fetelor!
Bun venit burticoasei noi (Sweet Baby, daca am retinut bine!)
Am citit cat de cat din urma si ma bucur ca ati fost active la scris.
Ca vorbiti de pofta de mancare... nici eu n-am... dar deloc... toata ziua mananc numai salate, fructe, mai ales pepene... carnea nu ma atrage, doar pestele poate...
Tin minte ca citisem intr-un articol ca faptul ca mananci sau nu proteine in sarcina influenteaza cat de cat pe bebe. Ca sa va exemplific, cand eram insarcinata cu fiu-meu numai carne as fi mancat! si a fost foarte activ in burta si mai ales dupa ce a iesit. Si acum, debordeaza de energie! Nu stiu cat e de adevarat, dar eu sper ca al doilea sa nu fie chiar asa "speed" ca primul, caci ne seaca de vlaga pana seara!
Cu durerea la urinat eu zic ca nu e a buna. Faceti-va un control la urina (aici se face lunar si obligatoriu) sau vb cu doctorul. Nu stati asa.
Honey, eu ti-am zis unde gasesti haine de gravidute... Vino la Paris si roag-o pe sora ta sa te duca la La Halle! Pana pe 18 mai sunt solduri si stiu ca aveau destule chestii de gravidute. Eu nu mi-am luat multe ca mai am cat de cat de la prima sarcina. Am nascut toamna, dar cum la noi e o vreme de 2 bani, pot spune ca e tot toamna...
Shose, am citit printre randuri si am vazut ca esti si tu olteaca ca mine . Chestia de care ziceam ca se pune in carucior e un fel de saculet cu fermoar pe margine. O parte ramane ca o salteluta prinsa de carut si cealalta parte il inveleste. E plusata pe interior si tine cald. Aici ii zice chauffe-pieds...
Cu miscatul si la mine la fel... zile cand simt niste mangaieri, zile cand nu simt nimic... Eu zic ca sa nu va faceti griji, mai ales daca sunteti la prima sarcina. Cred ca daca ar fi ceva in neregula s-ar face remarcat...
Ca tot ziceti de statistici... eu ma abtin... pana nu stiu ce am in burta si asa sa pot face o comparatie. Cert e ca sarcina actuala e total diferita fata de prima... si nu vreau sa-mi fac iluzii ca e fata... cu toate ca eu as vrea tot baiat...
Va pup, o sapt buna va doresc!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
nemary spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Neata la toate zuzele si sa aveti o saptamana frumoasa!
Eu nu reusesc sa tin deloc pasul cu voi,am mult de lucru,iar acasa sunt franta.M-a pocnit din nou depresia,am intrat in sapt.19 si nu l-am simtit pe bebe.Mi-am facut programare la eco in sapt.21,dar dr.mi-a recomandat sa ma reprogramez in sapt.22-23!Nu e prea mare intervalul intre eco,de la sapt.12 la 23?!?Ce sa fac,sa merg in alta parte sa fac o eco,sa vad ca bebe e bine?Ca sa nu mai vorbesc de aflarea sexului...Si ma enerveaza si ureoplasma aia pe care o am...
Stiti vreun site cu mobilier pt.copii?Poate asta ma relaxeaza!
Va pup
Carmilia 18s1z
si eu tot in sapt.21 imi facusem progamare si doctora a zis sa o aman pt.sapt.23
asa ca nu esti singura
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
dragele mele
azi am fost si am facut TT la IOMC. totul gratuit, si analiza si interpretarea. rezultatul este gata peste 10 zile, pana atunci a zis doctora de acolo sa stau relaxata si sa nu am ganduri aiurea. asta poate si pt. ca i-au spus ca nu prea vroiam sa fac acest TT pt.ca este doar o statistica.
programul este de la 8.30-10.30, iar pt.rezultate joia acelasi program.
sper sa stau cat mai linistita pana este gata rezultatul, dar stiti si voi cum este, subconstientul lucreaza.
Mari 15+ bebe
odiseea
nemary spune:
quote:
Originally posted by iulia82
zuzici,ce ziceti de caruciorul asta http://www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=619&osCsid=fe...e40b1128fcac6d99757936139 ? mie mi-a placut tare mult si chiar ma gandesc sa-l iau,astept doar confirmarea culorii ...
18+
Iulia, caruciorul este dragutz, dar nu este putin cam greu? 12 kg?
Mari 15+ bebe
odiseea
miky_mamica spune:
Buna fetelor,
Vreau si eu un sfat bun de la voi!!!! Mie mi s-au umflat picioarele rau de tot, abia mai merg si vreau si eu un remediu rapid si eficace pt ca mai am doua zile de munca si nu mai poooooooooooooooot. Am lucrat ca nebuna in ultimele 2 sapt cate 10-11 ore si mai am inca 2 zile cu acelasi program. Nu trece cu nimic, am incercat sa beau si mai multe lichide, am facut seara baie la picioare cu sare, am facut masaj, nimic nu a dat rezultate si cred ca nu mai rezist pana imi vine colega din concediu. Asta fiind abia joi!!!! Eu pana atunci cum rezist?
Astept remedii de la voi ca sa mai stau in picioare inca 2 zile.......
Va pup
Miky
fix 20 de sapt
zeririlouiza spune:
Pentru fetele care au intrat in luna a patra si nu numai:
Miscarile fetale. In functie de structura organismului tai, de cantitatea de lichid amniotic si cat de naravas este fatul tau, din aceasta luna este posibil a incepe sa simti miscarile acestuia. La inceput pot sa para doar ca niste gaze abdominale, mai ales daca esti mai balonata, si s-ar putea sa nu le dai prea mare importanta deocamdata. Dar daca nu le simti, nu te ingrijora, cele mai multe femei incep sa perceapa miscarile fetale de abia din saptamana a 20-a.
http://reclama/sarcina.html?id=453
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/