Buna,
Am vrea sa iesim in weekendul asta din Bucuresti. Dat fiind ca suntem cu fetita, nu putem merge prea departe. Stiti cumva vreun loc in jurul Bucurestiului unde iti poti petrece o zi de weekend intr-un mod placut? Padure, copaci, un colt de natura... Mai e putin pana in weekend, deci va rog grabiti-va cu sugestii!
Foarte pe scurt, aproape de Bucuresti nu exista loc unde sa-ti petreci timpul in mod placut, asta daca nu iti plac manelele si 10 oameni pe metru patrat la gratar. Noi cind vrem sa iesim sa ne limpezim un pic mintile mergem la una dintre manastirile limitrofe -Caldarusani, Tiganesti care au lacuri in vecinatate si verdeata. Ne luam un sendvis la noi si putem sta citeva ore bune in liniste.
Noi mergem ff frecvent la Snagov-strand. E o peninsula super, cu padure si de jur imprejur lac. Este adevarat ca e destul de aglomerat, dar sunt 90% oameni civilizati si fara manele. E 10 ron intrarea de persoana dar care e de fapt consumabila, adica iti iei de banii aia ce vre. poti face gratar sau sa-ti cumperi de acolo de papa, la pretuir rezonabile.Noua ne place.Vezi ca la semnatura mea sunt poze, la albumul de iulie 2007.
Alt loc frumos e Mogosoaia, palatul. Acolo nu poti face gratar, dar e o terasa chiar la palat dragutza, te poti plimba etc. iarasi e placut.
Ar mai fi la Buftea un loc amenajat - e si piscina si intrarea era anul trecut tot vreo 10 ron, dar neconsumabili. lac, bar etc. Dragutz. Nu mai stiu cum se numeste exact...ceva cu Buftea west-ceva.Dar intrebi si-ti zice oricune odata ajunsa in Buftea.
La Pustinicu am fost dar nu mi-a placut. Manele si tigani multi. Idem la Cernica.
Cam astea-mi vin in minte.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!