Aradence minunate! (78)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzica spune:
quote:
Gabi, smantana nu era de la soacra-mea . Noi ne mai vedem pana pleci, oare? Daca imi aduc bine aminte mi-a zis Sorin ca parca bitumul trece cu benzina. da nu stiu daca nu raman urme pe haine.
Flavia eu cred ca trece numa cu foarfeca
Azi iesiti? Eu o sa ies dupa masa ca vreau sa merg la farmacie sa ma aprovizionez pentru Co si pana la KIK.
telefon policlinica 253767
flavia ramona spune:
![]()
![]()
Nu stiu daca voi fi in stare, dar poate putin. Suna-ma cand vreti sa iesiti. Mersi de nr de tel.
Melania 14 spune:
Flavia unde ai fost?sau ai spus si nu am inteles eu?Bogdi e ok?ma gandesc ca nu a mancat si el smantana ![]()
Gabi ce sa mai zic ,in comparatie cu reusitele tale eu sunt pe "nicari".No ,mi-a mai crescut moralul dupa ora de condus de azi
si cand mi-a spus instructorul ca acu' 10 ani(pe vremea cand eram mai tanara
)era mai simplu si mai bine structurat codul rutier. Ma gandesc ca vroiai sa ma incurajezi de fapt, dar noi astia incepatorii suntem speriati de bombe.Io propun o scoala pt posesorii de carnete de conducere care vor avea pe viitor in familie un nou membru cu carnet de conducere 

Crezi ca ar merge cineva la cursuri ?![]()
No merg la activitatile gospodaresti pt ca nu am copila pana deseara.
Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
No am uitat.Gabi nu-ti fa probleme pt petele negre de smoala,oricum vei avea altele de la granulele ffff fine de nisip care se vor strecuta intre captuseala slipului si slpi
.Asa arata si al meu costum de baie.
Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
flavia ramona spune:
Carmen, am fost la tara, am stat pana ieri ca a avut Sorin ceva treaba acolo. A fost fain, liniste, Bogdi a dormit bine si a fost cuminte, dar acum ne reculegem. Nuuu, nu a mancat Bogdi smantana, ca altfel nu stiu ce faceam si cu el.
Melania 14 spune:
Alina.a cunostinta Dianei nu a nascut la Szeged ,a fost numai la controale si la fertilizare acolo.Oricum altcineva care a nascut la Szeged acum 2 luni,aprox, a trimis la Buc la sect 1 copia legalizata a certificatului de nastere si in in dreptul locui nasterii e:necunoscut.Asteapta si acum sa vina de la Bucuresti.Nu stiu cum e cu indemnizatia si in ce masura ii afecteaza.
Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
ILDI25 spune:
Salutare
Anca spor la treaba cu zugraveala. Noi am zugravit doar bucataria si totul a fost intors ,atunci la voi imi imaginez cum e...Ma gandesc cu groaza la o zugraveala in viitor ,cand ne-am mutat a fost simplu apartamentul era gol,dar acum va fi mult mai complicat
Flavia multa sanatate 
Ioana n-am disparut cu totul ,inca mai traiesc sau cel putin asa cred
,dupa cum am mai scris m-am simtit tare rau ,am avut dureri groaznice de cap cum n-am avut in viata mea ,habar n-am din ce cauza,plus ameteli si o usoara greata. Eu banui fierea ca cu aia am eu ceva de impartit ,adica ea are cu mine ,dar nu stiu daca de la aia poti avea asa dureri .Am tinut putin regim ,atat cat pot eu ,si-acum parca m-a mai trecut ,dar nu vreau sa ma laud.
La plimbare n-am mai iesit ,dar v-am vazut luni pe geam ,iar maine nu putem iesi ca am uitat caruciorul in Gai ,dar sper sa ne vedem cat de curand.![]()
Ildi si
David (2 mai 2006 )
Claudelu spune:
Salutica!
Flavia, multa sanatate va doresc 
Gabi, sper sa fie bine Ioana si sa mergeti linistiti in concediu 
Ildi, multa sanatate si tie 
Sa vedeti faza. V-am spus ca sambata Clau s-a dus la urgenta si Vagalau (medic de la urgenta Spital Municipal) l-a certat ca sta de 3 zile cu furuncul ala in ureche si i-a dat tratament? no bine, in urma tratamentul nu l-au lasat durerile asa ca azi s-a dus la alt medic orl-ist - Serban. No asta de cum l-a vazut i-a spus ca asta e otita externa difuza. A zis ca nici urma de fruncul
Asa ca azi am avut ocazia sa fac prima injectie din viata. N-a vrut nici in ruptul capului sa-i faca altcineva injectia. A zis ca ori eu ori si-o face singur, asa ca am prins curaj si i-am facut-o. Mi-a explicat cum trebuie sa fac (nu stiu daca stiti dar Clau e - ma rog ar fi trebuit sa fie - asistent medical) Mi-a placut la nebunie...acum l-as injecta non stop 
Am doar o intrebare la voi...otita e transmisibila? ca medicul nu i-a spus asa ceva, dar azi deja 2-3 persoane ne-au spus sa avem grija ca e transmibilia 
Iar referitor la cadou...nu merge servici de masa sau alte chestii de genu, pentru ca ei stau cu socrii si asta ar insemna ca ccc cadoul sa nu fie pentru ei ci pentru soacra
Asa ca ne-am gandit ca le luam o floare de camera, ceva in genul unui palmier. Ce ziceti?
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Am mai scris un mesaj aseara, dar l-am trimis nefiind logata si l-am pierdut.
Noi ne simtim bine, timpul e frumos, doar azi noapte a plouat si azi dupa masa a fost noros, dimineata a fost f cald.
Ieri am fost la Venetia, a fost superb.
Copiii sunt destul de cuminti si nu prea ma streseaza ca avem multe dadace.
Ne intoarcem sambata, dar mai stam 2 zile in Austria.
Azi am fost la inghetata si ne-am intalnit cu o tipa din Arad, lucra acolo la gelaterie de 2 luni.
V-as scrie mai multe, dar scriu cu incetinitorrlu de pe telefon.
Va pup si mi-e dor de voi.
Nu pot sa pun emoticoane...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am uitat sa va zic...a murit baietelul prietenei mele care a nascut saptamana trecuta gemeni...jumate din inima si artera pulmonara erau f putin dezvoltate si nu se putea nici opera, mai multe amanunte nu stiu. Fetita e ok, mai au un baietel de 4 ani.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze