Aradence minunate! (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna fetelor!!!
Ma puteti ajuta cu un nr. de la informatii gara Arad?
eu il am pe asta: 0257/237111 dar sun si tot ocupat imi da.
am RDS si nu pot suna la informatii Romtelecom sa-l aflu.
multumesc mult de tot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Giova si eu tot nr. ala il stiu, dar ase e ... din pacate suna tot ocupat, probabil e lasat deschis sa nu fie deranjate doamnele. Eu am renuntat demult sa mai sun la nr. asta, iar daca ma intereseaza ceva intru pe site www.cfr.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi. vezi, am uitat sa ma uit direct pe net.
mai bine asa, ca nu aflu nimic prin telefon. o fi zi scurta si la info cfr.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Matia e bocna de racit. Nu stiu unde l-am rezolvat in halul asta. Toata noaptea n-am dormit. Nu putea respira scotea niste sunete din gat parca era intr-un bidon de tabla. Mi-a fost frica sa nu se sufoce.

Doamne, ce frumosi sunt gemenii. Imediat i-am vazut care-i fetita si care baiatul. Mai rar asa trasaturi bine conturate la un nou nascut, dar mai si gemeni.

Gabi ce gimnastica. Chiar azi ma gandeam ca ar fi bine daca-s reusi sa fac . N-am dormit saptamana asta mai mult de 4 ore pe noapte. Si la lucru si cu regim......... nu prea am avut loc de gimnastica.In schimb mi-am luat si eu un pachet de cereale sa am cod pentru mai departe.

Am fost cu Matia in Sanicolau. Nu pot sa-i iau papuci inchisi de vreme rea de acolo. Modelele lor sunt prea inguste la deschizatura unde intra piciorul. Si la pernutele lu fi-miu ....nici degetelele nu am putut sa le bag in papuc. Va trebui sa caut in alta parte. Ce groaza imi e.

Ioana mancare v-ati dus de aici sau ati luat de acolo. Ma refer la astea pentru mic dejun. V-ati descurcat cu limba sa descifrati etichetele. Cum a fost drumul. Noi am fost cu Matia pana la Tg mures(300 km)si n-a dormit decat o ora. In rest a urlat mai mult.Cred ca vom merge si noi noaptea.

Ce faceti in wekend?

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Miha imi pare rau ca Matia e bolnavior si tu terminata. iar ca sa ma laud , miine termin programul C.
Nu avem planuri pentru weekend , sa vedem cum o fi vremea ca se preconizeaza ploi. Voi ?

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici... a plecat Alina , nu mai bufniteaza nimeni.
Weekend placut va doresc. E vreme de numarat bani si facut prunci.

Mergi la inceput

De numarat n-avem ce, copii nu ne mai trebuie..........Nasoala vreme. Probabil ca vom sta in casa azi si ne vor face pruncii creierii varza. Mai ales ca Matia e super carait. Sotul merge a cami la casa sa-i ajute pe acolo ca mai au 2 saptamani si trebuie sa se mute.
V-as chema sa veniti la mine dar n-am curaj ca si pe mine ma doare gatul, cred ca se ia.

Gabi ma apuc sa fac gimnastica.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

As fi vrut sa ma duc in oras sa caut papuci pentru Matia, dar pe vremea asta pica si distractia asta. Poate dau o fuga pana la Kick Center.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

miha multa sanatate lui matia si tie,din pacate dai din una in alta.
fetelor am o rugaminte:daca aveti prietene care au nascut la szeged le intrebati va rog in cat timp le-a eliberat certificatul de nastere si ce scria pe el la locul nasterii?elisa are acum 2 luni si nu i-a venit de la bucuresti inca certificatul de nastere si am auzit,sper sa fie zvon,ca scrie la locul nasterii buc sector 1.eu chiar nu stiu pe nimeni.sper sa nu pierd indemnizatia din cauza lor ca nu prea mai am multe zile....
in rest weekand placut la toata lumea

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Alina.a eu nu stiu pe nimeni care a nascut la Szeged. De crezi ca ai putea pierde indemnizatia? Ce mai face bucalata mica? I-au mai crescut falcutele?

Mergi la inceput