Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Eu a trebuit sa citesc de vreo 3 ori sa pricep o data si bine...
Fetelor,am o durere surda in stanga,jos,in zona ovarului...Ma deranjeaza cand merg,aveti idee daca e din cauza lui BB sau poate fi altceva???Si...e normala senzatia de greutate din josul burticii???Cam pana cand se tot intind muschii?Eu sper sa fie doar asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ANA stai linistita este normal..poti lua un no-spa si stai in patut..si eu astazi am mers pe jos si la un moment dat parca nu mai puteam sa-l tin pe fi'miu se lasase super greu aveam impresia ca mi se rupe ceva pe jos ...ei cresc acum nu avem ce face..decat masaj perineal..altceva nu avem ce...

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna seara ,am revenit si eu un pic pe la voi!!!

26+ Angelina
[url=http://www.glitter-graphics.com][/url]

Mergi la inceput

Buna Erika

Mergi la inceput

care imi da si mie o mana de ajutor,ca eu nu ma pricep,ce trebuie sa fac ca sa reusesc sa imi pun un gliter ?! se pricepe careva,please!!!!!!!

26+ Angelina

Mergi la inceput

..nu stiu ce inseaman sorry..presupun ca nu am cum sa te ajut

Mergi la inceput

este o imagine care straluceste ,cu numele bebelusului...,mi sa pus pata ca am vazut pe alte forumuri cum au fetele si vreau si eu,

26+ Angelina

Mergi la inceput

inca mai incerc...,sa vad poate ai dau de capat!

26+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

RGE,,esti haioasa rau!!!
Ma gandeam mai devreme ca am cam luat-o razna...
Stiti celebrul refren de la piesa "Macarale"???
Eu l-am adaptat..."Baclavale/Rad in soare aurii/Baclavale/"
Deci...sunt dusa,ca numai baclavale am in cap de dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mai, voi chiar vorbiti serios ca nu va lasa sa purtati chiloti si ca se merge in turma si se fac spalaturi cu irigator???

Aici in general nu se recomanda aceste spalaturi, cu sau fara sarcina, si nici nu as sti pe cineva care sa aiba asa ceva sau sa faca, pentru ca ,,, cresc probabilitatea sa faci infetii urinare sau candidoza sau alte ciuperci, nu-i sanatos deloc pentru flora.

Aici nu-ti face nimeni asa ceva, te duci la dus si te speli normal, ajunge...

Hai ca m-a tras cineva de maneca sa pun reteta de galusti (gomboti) cu caise, dar o tre in postul viitor.

Masajul asta de care zici tu, Roxana, se incepe cu 4-6 saptamani inainte de termen si se face in fiecare zi, pentru ca efectul nu tine mai mult de 24 de ore. Se foloseste un ulei de germeni de grau, de preferinta si se maseaza si dilata perineul. Adica, pe langa masaj, iti bagi cel mai bine doua degete in vagin si apesi. Inchipuie-ti cum ar apasa si copilul la iesire. Este foarte bine de luat o oglinda si observat, unde se inalbeste perineul cand apesi/dilati intrarea in vagin, acolo sa faci cel mai mult masaj, fiind tesutul cel mai inclinat in a se rupe.

Am fost la dr azi, am ceva bacterii si leucocite in urina, insa neavand simptome deloc, a zis ca mai bine ca nu m-am luat dupa dr de la spital sa iau antibiotice, ca u-i cazul. Bacterii si leucocite este normal sa le ai in urina, pana la o anumita concentratie. Sa continui sa beau mult, e fff important. O sa iau si eu ceai de cozi de cirese, s-ar putea sa fi avut totusi o durere de rinichi.

Insa in principal durerile mele mari au fost din cauza suprasolicitarii, am mers prea mult, am carat mult prea des si prea greu, iar eu fiind la a doua sarcina, totul e mai "uzat" si simti mai repede. Deci mai incetul, dar eu nu prea pot, imi vine greu...

Colul e luuung si inchis, perfect, a zis el. Cat e, nu stiu , n.am intrebat si nu ma intereseaza.

Si daca marti la morfofetala nu aflu ce sex va avea bb, nu stiu ce voi face, veti auzi insa poate la stirile de seara!

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput