Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
RGE spune:
BB ai putea sa trimiti si la noi cateva picaturi inainte sa pleci...
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Mirela, poate ai dreptate, doua zile trec repede si cred ca bucuria intilnirii cu bebe ne va face sa nu ne dam seama prea bine ce se intimpla cu noi...
BB, da, ne-ai dat de lucru cu subiectul asta
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Roxana, lasa ca de luni o sa ploua si la noi...asa am auzit.
Fetelor, eu n-am gasit azi caise...au disparut de pe piata? Sau mai dus eu prea tirziu?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
RGE spune:
Doamne ajuta Jasmin ca m-am saturat de soare...cat despre caise nu prea au fost anul asta..si ce am gasit eu erau verzi..bleach..
..v-am pupacit si eu o seara frumoasa si noapte buna !!!
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
calatoare spune:
Adinag, daca ai sti ca numai la galustele astea imi sta gandul. Sunt foarte pofticioasa in sarcina asta. Multam!
BB nici la mine nu mi-a fost facuta toaleta cu irigatorul. Doar dezinfecta zona.
Roxxy80 spune:
Ce fac, fetele mele? Eu acum am revenit acasa. Ne-am plimbat toata ziua toti trei . Am citit tot ce s-a scris despre chilotei, spalaturi, irigatoare. Acum doi ani am vazut cu ochii mei o serie de spalaturi de genul asta. Eram la Spitalul Universitar. Finul meu se nascuse de 2 ore si eram in salon cu mamica lui. M-au lasat sa stau desi venisera asistentele sa le spele pe mamicile care, probabil, ca nascusera cu mai multe ore in urma. Le spalau doar extern, in nici un caz nu se folosea niciun irigator. Ma gandesc ca fiecare maternitate are obiceiurile ei. Oricum, mai bine sa ne luam irigator la noi ca sa fim pregatite. Mi mi s-a parut groaznic ca le spala pe toate in acelasi salon. Chiar ca nu mai e nici urma de intimitate. In plus,ma lasasera si pe mine sa stau (dadusem ceva spaga ca sa stau cu prietena mea). Oricum, din pacate, cred ca vom trece prin momente jenante, dar, probabil ca vom trece destul de usor peste ele dat fiind faptul ca vom fi obosite, fericite. Ma gandesc ca fetele care nasc la Euroclinic nu vor trece prin astfel de momente pt ca acolo sunt cu totul alte conditii. Eu voi naste la maternitatea Bucur si ma astept la ce e mai rau, insa sunt f multumita de dr meu si de aceea nu am ales sa nasc in alta parte.
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Si-au luat socrii laptop sa isi vada nepotul si tzup si eu pe net ca doar imi era dor de voi :)
Brrr, m-ati speriat cu toate povestile despre spalaturi si toate celea, mai ales ca eu sunt obsedata de curatenie si nu suport ideea de spital ca mi-a fost de-ajuns cit am vazut :(
Ancutza, condoleante :( E vorba e un deces legat de accidentul acela ..?
Adina, m-ai dat gata cu reteta cu galuste, vreau si eu !!!
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Aa, era o intrebare legata de ISO-X si dr. Diculescu, la care sunt si eu.
E genul de medic care nu prea iti spune masuratorile si chestiile tehnice din cite am inteles, desi le face si e un medic foarte bun.
Si eu am avut probleme cu asta la inceput insa mi s-a spus ca iti spune daca ceva nu e in regula. In rest, eu mai nou imi fac lista cu intrebari si i-o inminez asa ca musai sa raspunda :))
------------------------
Flory 25+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
creem spune:
Buna seara, fetele!
Am dat de belea si chiar cand aveam mai mult nevoie de sfaturile voastre....mi-a picat netul, de vreo trei zile. Abia acum s-a reparat!
Iata necazul> am facut o infectie urinara, naspa rau, dar la urocultura nu a iesit nimic ca erau leucocite sub valoarea...nu stiu care.
Oricum, ma ustura, ma si doare putin burtica pe jos, pe la pubis
Si la dr. gineco tocmai fusesem luni la control.
Am fost la dr. de familie azi si mi-a dat niste picaturi din plante> mladite de iarba neagra, si no-spa. Am baut si ceai diuretic mai diluat, ca pe el scrie ca nu e bun la gravide..of.of.of
Pana luni nici nu mai am cum sa ajung la medicul ginecolog..
Voi ati trecut prin asa ceva..si daca da, ce ati facut? Va rog, ajutati-ma cu un sfta ca imi vine sa ma urc pe pereti.
Sper sa nu ii faca rau BBelinei.
Sa ma scuzati ca inca nu am apucat sa citesc din urma, cred ca am mult de recuperat, o sa citesc dimineata! Sper ca voi toate sa fiti bine!
Va pupic si noapte buna!
26+
ellis spune:
BUNA DIMINEATA!
Noi ne-am trezit devreme tare cu un carcel in piciorul drept de ma doare si acum. Iar bebica nu a avut somn desi ne-am culcat dupa ora 24.
Eu am poftit la galuste cu prune acum vreo luna si mi-a facut bunica, dar cred ca repet faza...
ROXANA, eu am vazut patuturi si carucioare bune si frumoase la Radu Beller la Mothercare, cand a nascut cumnata mea i-am luat insa din cora un patut de la Cam, care nu era scump si e acum la a doua generatie de bebei; CAND LUATI PATUTURI, TREGETI DE ELE INAINTE-INAPOI ASA CUM FAC COPII LA 1 AN CA SA SA FIE STABILE SA NU CADA CU EI...CA SE INTAMPLA SI ASTA. Iar carut am luat atunci tot din cora de la chicco, era oferta la 10 mil a unuia care fusese 15 mil(acum 3 ani) cu landou, carut sport, geanta...
Eu sunt norocoasa ca nu trb sa cumpar astea, ca am de la o prietena, de la cumnata mea; baiatul prietenei mele a dormit in patucul lui doar 3 luni...
Noi plecam la Manastirea Ghighiu de langa Ploiesti, la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului, apoi avem treburi domestice, asa ca va pe toate si poate intru mai pe seara.
Ellis24+