Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 24
luy spune:
Roxana, nu pot sa rezist... Imaginatia mea a luat-o razna si te si vad "indesata" in cart cu burta la gura !!!
Luy 36+ cu
Roxana_G spune:
Luy, uite ca nu ma gandisem sa incerc macar sa ma asez...
Acum sunt asa incantata de triburile mele, ca as fi in stare sa incerc orice.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Aoleu, tot uit sa ma plang si eu de o chestie pe aici, de fapt am mai zis dar mi-a fost jena sa revin. Si anume la scapat 2-3 picaturi pe mine. Ma streseaza situatia ingrozitor si vad ca nimeni nu se plange. Doctoru a zis ca nu e pb acum o luna cand am vb cu el, insa...
Situatia e cam asa. Varianta 1: ma duc la baie, opresc jetul, mai stau preventiv si totusi la cateva secunde dupa mai picura. Nu simt cand pica, adica nu asa incat sa pot opri, ud simt desigur. Varianta 2: merg, BB impinge rau, am durerile ascutite, scap 2-3 picaturi. Tot asa, nu pot face nimic sa le opresc. Varianta 3: ma ridic de pe jos sau de pe scaun si simt cu pica, uneori pot opri, alteori nu. Asta este foarte foarte rar. Ma rog, nu pot spune ca se intampla asa de des, insa suficient cat sa ma enerveze. Ma spal de 10 ori pe zi pe putin si ma schimb cam la fel (chiar ma intrebase menajera de ce gaseste mereu la intins cate 10-15 perechi de chiloti).
Nu stiu ce sa mai zic...dar ma enerveaza rau chestiunea si ma ingrijoreaza ca nu mai zice nimeni ca ar suferi de asa ceva. Ma tot intreb daca am eu vreo problema si daca e ceva grav.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
Piciulika, , Mercim ult. Am rezolvat de dimineata. Mi-a trimis o prietena manualul, in romana chiar. Acum ne documentam si in cateva minute plecam in mall sa cumparam detergent ca sa o testam, ca intre timp tati a montat-o pe pozitii.
Pupici si sa aveti o duminica linistita!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
luy spune:
Roxana, mi s-a mai intamplat si mie , dar cand am stranutat. Noroc ca nu stranut prea des si oricum nu se intampla de fiecare data. Ma gandesc ca nu este ceva grav si ca trece dupa nastere, cred ca are legatura cu pozitia bebeului, cine stie cum sta si ce apasa pe acolo.
Luy 36+ cu
sim_stoian spune:
Roxana, am mai patit si eu, dar cand am tusit/stranutat. In rest, doar secretie mai abundenta. Asa ca absorbantele zilnice au devenit prietenele mele...
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Piciulika spune:
Roxana, ca la 'alcoolicii anonimi', vin si eu. Mi se intampla, destul de rar (aproape obligatoriu de la stranut) si cand ma ridic de la pipi, vreo 2 stropi ajung pe colac - chiar daca astept cuminte si nu mai simt nimic. Deci... nu esti singura! Si dr meu a spus ca e normal.
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
sim_stoian spune:
Ne-am hotarat sa facem un abonament Kidcard la Medicover, dar nu stiu care pediatru e mai bun. Stiu ca ati mai discutat pe aici, am cautat si eu pe net si am gasit cate ceva despre Oros Mihaela, Calapod Liliana si Cristea Cosmina. Puteti sa ma ajutati cu niste informatii?
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Emma, mi-am amintit ca tu faceai tratament pt varice. Care era substanta activa?
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
Eu pentru varice m-am dat cu Lioton + am luat pastile (Detralex) si e super ok.
Emma
Gabriela77 spune:
Piciulika, ce pacat ca nu ai venit sa savuram impreuna o cafeluta buna cu laptic la Cluj! Nooo!!!! Da, in seara asta va ploua cu stele! Frumos, frumos!
Roxana, acum cred ca vorbeste BB Andrei…cu cartul si triburile….
Sim, m-am distrat, exact asta am gatit azi, sarmalute preparate de mami si luate de la congelator! Si tot in oala de lut! Na!
Gabriela 34+ Sara