Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 22
bernix spune:
Io nu stiu despre ce tunete vorbiti, deci am dormit iar de sa tai lemne pe mine.
Si cu inghetata aia de la Thalia, ce e? Chiar n-am mai fost demult pe-acolo de nu stiu de ea. Tot asa aglomerat "carciuma"?
Roxana_G spune:
Mai fetelor la mine tot nu merge site-ul! Am niste nervi...
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by bernix
Io nu stiu despre ce tunete vorbiti, deci am dormit iar de sa tai lemne pe mine.
Si cu inghetata aia de la Thalia, ce e? Chiar n-am mai fost demult pe-acolo de nu stiu de ea. Tot asa aglomerat "carciuma"?
E noua in meniul lor!
Si face furori in randul clientilor!
E super-super delicioasa,dar poate eu sunt subiectiva ca sunt o mare devoratoare de inghetata!
Si da,e la fel de aglomerat,fara rezervare nu ai nici o sansa!
Insa,la cit de aglomerat este,toata lumea e misca super ok,nu stai sa astepti 1000 ani comanda!Plus ca la ce rulaj au,e imposibil sa nu fie ceva proaspat!
Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana_G spune:
Andreea, eu nu stiu sa fim in razboi cu KYP. Stiu ca unii de la voi au atacat pe cineva de la noi si eu l-am sprijinit. Mai mult...nu prea stiu.
Sim, merge sau ba site-ul?
Teodora, miam miam ce rasfat culinar. Eu m-am dat in barci azi, a luat sotul meu un platou mari cu prajituri pentru nasi si a luat si pentru mine la fel sa nu poftesc. Asa ca acum explodez. Drumul spre mine este cel inainte de scoala americana, de fapt e singurul asfaltat. Celalalt e cu denivelari. Este si indicator cu Ibiza Golf. Insa da-mi un tel cand pleci de la birou, sa iti spun pe care poarta intri si daca nu e nea portarul sa ies sa deschid poarta, ca nu merge interfon.
Bernix, normal ar fi sa prelungeasca abonamentul, eu as face un mare scandal.
Rox 36+
aniast72 spune:
Teodora, fugi cu ispita... Dupa ce ca am ajuns joi la 23 acasa, am promis ca nu mai ies singura cu masina in Bucuresti (pana nasc, evident ) Ce ma fac eu acum, ca nu pot sa va las singure in Thalia?...si mai ales daca Tomasa se alatura coltului nostru de masa.
Andreea 37+ cu
alinus_25 spune:
Daca mai vorbiti de atatea bunatatzuri, eu nu va mai citesc. Ce vreti sa fac balta in pat?
Roxana, nici la mine nu merg triburile.
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
Gabriela77 spune:
Teodora, ce bine suna ingheatata aia...Yamiiiiii!!!! Ma bucur ca ti-a placut papica de dovlecei!
Ce nebunie cu triburile...eu nu ma bag ca numai aia imi mai lipseste. Am antecedente de dependenta in domeniu!
Pup fetele, mergem in oras la praji! Sau ingheatata! Ca mi-a deschis Teodora apetitul!
Gabriela 34+ Sara
Roxana_G spune:
Am dormit cica o ora, numai cu gandul la joc. Paradoxal am reusit sa ma conectez 10 min inainte de nani, insa numai cu zapp. Eu pe cablu nu primesc nici un alt mesaj de eroare decat ca nu se deschide pagina. Pe zapp a mers, am dat atacul si cam atat, ca a picat. Nu prea pricep ce au. Daca aveti vreo adresa de contact pentru webmaster-ul lor, ma refer la cele la care merge, va rog sa imi dati si mie. Multam.
Rox 36+
cecilia L spune:
Mai fetelor, mai usor cu mancarea.... faceti pofte.....
Roxana, chiar a plouat, daca m-am trezit eu sa inchid geamul, sigur nu visam... sotul meu confirma, bineinteles ca l-am trezit si pe el.
cecilia,36+Cristian