Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Teodora, pofta buna! Sigur o sa iti iasa foarte bun! Apropos, si mie mi-e foame, am plecat....

Emma, ma bucur ca e ok si grasunel bebe! Nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu cordonul, mai ales ca tu oricum erai decisa pt cezariana! Roxana a zis ca la Alex asa a fost si uite ac ea a nascut naturel!

Apropos, Roxana, pe unde esti? Sper ca nu faci boacane...

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

A picat site-ul cu Triburile si tocmai vroiam sa dau niste comenzi de constructie ca sa dorm linistita...
Teodora, zici ca pleaca si in septembrie T. Oricum, pana atunci nasc si eu, asa ca nu ma ingrijorez.
Andreea, mai usor cu umblatul, doar nu vrei sa te apuce nascutul in masina, Doamne fereste!
Rita, pe aici se foloseste calciul la ce ziceam eu. Da un search pe forum si ai sa vezi ca mai ales la nasterile induse e utilizat. Nu stiu care sunt explicatiile medicale.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

DEci eu am 2 calendare din alea, carticica. In unul este cruce rosie azi in celalalt nu este. Nu mai inteleg nimic. Acum am cautat si pe net si nu este nici acolo. Deci am dezlegare la spalat. Bun asaaa.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Nana, si eu m-am desumflat cand am citit ce ai scris, ca aveam de gand sa spal si sa calc! Dar am vazut ca nu e, asa ca am purces la treaba!

Pupici!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare dragele mele!Eu nu mai pot de cald, am niste calduri si transpir intruna,am asa o senzatie de sufocare.BB e miscaret,face tumbe in burtica,miercuri merg si eu la Tutu,sper sa fie totul bine.Stie cineva pe la cate saptamani se intoarce bb?Ca eu am impresia ca ii simt capul sub coaste,la fel ca atunci cand l-am vazut la echo si asa statea.Noaptea e groaznic,nu mai pot dormi pe nici o parte,ma dor toate oasele,picioarele sunt butuc,de fapt doar unul (stangul).Abia astept sa treaca saptamanile sa il tin in brate pe pui mic.Va pupicesc si va doresc un week-end placut.
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Emma, ma bucur ca e ok si grasunel bebe! Nu cred ca trebuie sa iti faci griji cu cordonul, mai ales ca tu oricum erai decisa pt cezariana! Roxana a zis ca la Alex asa a fost si uite ac ea a nascut naturel!

Gabriela 34+ Sara

Da... vom vedea. A zis ca mai face o ecografie in spital inainte de operatie ca sa stie cum sta copilul. Sa speram ca va fi bine.Trebuie sa fie!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, salutare! Pe unde imi umblati? Recunosc ca si eu am misunat. M-am trezit la 11, fost sa depun contractele pentru Cordblood la Cargus, fost cu sotul la service sa echilibreze roti, si pentru ca am fost cuminti am mers la restaurant. Am ales Trattoria unde am fost cu voi ca tot visam la pizza de atunci. Ma rog...am asteptat-o o ora, ei terminasera de mancat, asa ca am ramas fara desert. Alex pentru ca fost cuminte a mers si in parc, s-a dat cu tati la jucarii.

Insa mie mi-a fost rau, iar lesin, palpitatii si transpiratie. Nu stiu ce sa fie, Ca sa nu va zic cum m=am umflat azi. Este sinistru, glezenele sunt deformate complet, si s-a umflat gamba pana sus ca nu am reusit sa ma aplec prin genoflexiune sa iau ceva de jos. La fel nu pot strange pumnii.

Hai sa vad de voi, ca m-am vaicarit destul. Umflaturile si raul asta imi cam strica o sambata linistita si placuta.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Mada, eu am o prietena din Barlad care a nascut ambii baieti la Bucuresti. Primul a venit exact a doua zi dupa ce a ramas aici (adica o sapt inainte de DPN), celalalt a stat pana la termen. Insa medicul i-a recomandat ca ultimele 2 sapt sau macar 10 zile sa stea in Bucuresti.

Have, eu am cantar special, nu l-am cumparat eu, si asa am o ciuda pe cantarirea asta. Insa l-am primit cadou si l-am folosit la Alex. Este un Tefal, insa are avantajul ca are si cuva din aceea de pui bb mic in ea, si apoi se scoate si se foloseste pana la greutati de 25 kg. Desi fie-mea se cantareste tot pe al meu. Iar despre zodii...nu prea imi pasa. Recunosc insa ca, exceptand putine persoane, barbatii din fecioara mi-au parut putin cam molateci. Dar cred ca e o impresie.

Luy, se pare ca orice as face tot am terebentina si nu am stare, degeaba ma mai vaicaresc de Alex saraca care are vreo 29 de ani mai putin si de cel putin 100 de ori mai multa energie.

Afibebe, ce BB mare ai! Sanatos sa fie. Of ce putin e, ma sperii cand citesc la tine AMR.

Andreea, daca mirosul de porumb avea si un "iz" de ars, atunci sigur de la mine era!

Rox 36+

Mergi la inceput

Betty, pai mie mi se pare ca te cam obosesti. Cum a ramas cu nasterea provocata sau cezariana? Cat mai ai? Parca tu erai printre primele.

Teodora, ce devreme te-ai trezit azi. Eu zic ca BB este foarte bine la 1.6 kg. Mai bine grabeste vizita aceea, sunt acasa saptamana viitoare, te astept in orice zi in afara de vineri cand ma duc si eu in sfarsit la doctor.

Rox 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

se pare ca vizita la medic ne-a priit astazi si fiind linistita asa bine am dormit.
vreo 2 ore.sa vad ce fac la noapte.
la noi se anunta iarasi vreme rea.si mi-e asa teama de tunete si fulgere.Doamne pazeste-ne.

Astazi nu e nici o sarbatoare.Miercuri pe 15 e Sf. Marie.

Roxana esti sigura ca nu e tensiunea?
Eu am lipsa ft mare de calciu in urma analizelor dar nu am astfel de simptome.
incearca si iti ia tensiunea.Poate fii ori prea mica ori prea mare.
Parerea mea.
Sa-ti fie bine.Mai avem putin.
Curaj si .

fetele aveti grija de voi.
merg in patut.Intram in sapt 38 de maine.
Mama nu pot sa cred.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 9 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput