Hotarire

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Cristina,stiu ca doare,stiu ca te-ai prabusit...stiu cum e!
dar mai stiu si ca poti supravietui...
el nu merita nici macar o lacrima de-a ta!
va veni vremea cand tu vei fi puternica,o luptatoare,o invingatoare,cand tu vei fi cea care ai dus greul.....cand tu vei fi cea care vei fi mandra de fata ta!
o ai pe ea si pt ea trebuie sa te ridici!
priveste in ochii ei(daca tatal ei nu a putut face asta!) si ai sa poti merge mai departe!
ea are nevoie de tine,are nevoie ca tu sa fii puternica si sa-i spui cum e viata!
si viata e frumoasa,uneori mai cadem,de atatea ori ne zbuciumam....insa de cele mai multe ori e frumoasa!
fie si numai pentru un zambet de copil!!

noi suntem aici si nu-ti dam voie sa cazi

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Off, Cristina, sunt alaturi de tine si imi pare tare rau de suferinta ta. Stii...trebuie sa tragi adanc aer in piept si sa incepi sa iti reconstruiesti viata. Mi-a spus cineva odata ca fiecare inceput are un sfarsit si fiecare sfarsit are un nou inceput. O sa vezi ca o sa iesi din acest necaz, mai puternica, mai desteapta si implicit mai frumoasa. Si nu uita ca nu esti singura...ai aici un intreg batalion alaturi de tine.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carli1617 spune:

Cristina,
nu mai sta singura, du-te la parintii tai, acolo unde am inteles ca e si Maria.

Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvinteze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

of, ai pierdut un coleg de apartament, ai castigat libertate, libertatea de a-ti lasa inima sa zboare!
liberatea de a privi viitorul fara teama, teama ca va pleca, teama ca te va parasi, va va parasi...
nu, ai liniste, liniste sa iti traiesti viata, viata ta si a Mariei!
plangi, plangi mult, incearca sa plangi ca poate lacrimile vor scoate cutitul, durerea din inima...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Sincer......din ce ai scris la capitolul trecut cu "vreau sa divortez..." eu nu te inteleg.
Tu ai fost cea care ai spus ca te-a inselat, ca nu va mai regasiti, ca....si acum spui ca "ai cazut?"
De ce?
Ca doar asta era ceea ce iti doreai

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cristina, stii zicala aceea cu siguranta: "fiecare sut in e un pas inainte"...fi curajoasa, aduna-te si fa fata cu demnitate situatiei. E clar ca nu mai ai ce face, nu mai ai pentru ce lupta, energia ta trebuie canalizata acum in alta parte: TU si FETITA TA. Va veti avea mereu una pe cealalta si trebuie de acum inainte sa fiti mandre de asta.

Spui de casnicie...dar casnicia e facuta din 2 oameni maturi care trag amanadoi in aceeasi directie, care isi fac planuri si viseaza impreuna la viitorul lor...nu e numai sa-ti vina sotul acasa si sa doarma langa tine...asta nu e casnicie, imi pare rau ca ai aceasta viziune despre ea...

Stiu ca iti va fi enorm de greu, stiu ca vor mai fi momente in care vei simti din nou ca trebuie sa te ridici, dar am incredere ca poti face asta de fiecare data, ca vei putea depasi momentele grele si ca vei putea privi inainte, la un viitor impreuna cu Maria. O sa aveti si zile bune, vei vedea.

Si nu uita, suntem aici si te ascultam, mai scrie-ne gandurile tale, sunt sigura ca te ajuta....

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Imagineaza-ti ca suntem toate acolo,langa tine.Plangi daca asa iti vine,ca sa dai afara naduful,injura-l,fa tot ce simti ca te ajuta sa te mai eliberezi.probabil ca citirea postarilor de pe forum l-a facut sa se hotarasca;mai devreme sau mai tarziu tot pleca.Mai rau e ca a plecat ca un las,fara sa aiba demnitatea sa se uite in ochii tai si sa spuna ca/de ce pleaca.Incearca sa nu mai evoci lucrurile bune din trecut,scruteaza prezentul ca sa stii ce ai de facut maine.Te-as strange in brate si as face orice sa te pot ajuta sa treci mai putin dureros peste asta.Sunt sigura ca asa ar face toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Poate ar trebui o perioada sa iei niste pastile de calmare, sunt la farmacie pe baza de plante care nu dau dependenta. Fii tare si mai ales nu te mai gandi la trecut ci gandeste-te la viitor. fa-ti planuri cu fata. si mai ales cum ti-au spus fetele, nu sta singura acasa in momentele astea. stai cateva zile la parinti!!!! si aminteste-ti si de momentele grele din viata ta alaturi de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oocristina spune:

Lorelei,
Week-end placut tuturor si va multumesc pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Sotul tau chiar a plecat. Trebuie sa ii explici Mariei ca cel mai probabil tati nu va mai sta de acum cu voi.

Iar lui, daca citeste, sa-i fie rusine ca nu a fost in stare sa ii explice copilului ca el pleaca.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput