Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 16
ruxij spune:
Anamaria, unde cauti tu scolile alea? Pe ce site?
Gabriela, eu cred ca pana la urma o sa intrati la scoala aia, fie si din anul urmator. Nu cred ca se va intalni julian cu vecinii aia dc. nu merge cu busul.
ocebine spune:
Intii ma duc la Department of Education la statul respectiv, vad de ce district scolar se apratine si apoi incep sa compar...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Ramona J spune:
Gabbriela, ce spui tu e foarte bine pentru scoala ta. Daca nimeresti teacher bun e OK. Mai bine mergi la o scoala in ascensiune decit la una care merge inspre mai rau. Eu intotdeauna am urmarit si tendinta scolii respective.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Ciuf, eu imi cumpar cartile pt scoala de pe Amazon sau AbeBooks. De cele mai multe ori ies cam la un sfert din pretul lor. In general cumpar editii mai vechi si used (arata f bine, unele sunt aproape noi). Ca sa iti dau un exemplu cartea mea de econometrie costa $150 si am luat-o, noua, de pe amazon cu $60. In general au un search unde introduci ISBN sau titlul si autorul. Dar sunt mult mai multe site-uri de unde poti cumpara carti, da un search cu cheap books sau ceva asemanator.
Da, l-am insarcinat pe Lucian cu schimbatul nisipului, deja nu mai poate de bucurie, azi l-am sunat si mi-a spus ca a facut pisica "ceva". Il intreb:"si ai schimbat nisipul", iar el imi spune" nu....dar l-am acoperit bine". Am crezut ca nu aud bine:))
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
los coyotes e cea care vreau eu, si walter kontt e cea de care apartin eu... in acelas District.
- vad ca s-au schimbat nutele la scoli pt 2006 los coyotes a scazut cu un punct de la 10 la 9
- si walter a crescut de la 6 la 7...
Si B Miller arata binisor...merita o vizita...dar cel mai bine vad ca e la Elizabeth D...Acolo ai incercat?
Anamaria
ANDRUSHKA spune:
Mai, fetelor, are careva experienta cu pest control? Ma gandesc sa sun sa scap de belea, ca eu cred ca mi-e casa infestata cu soareci. Nu-sh ce facu barbata-meu cat am fost eu plecata in Europa, dar cand am venit am gasit dezastru, droppings peste tot,prin closeturi, printre pernele de la canapea, you name it!Am prins vreo doi si cand credeam ca am scapat, na ca mai vad unul azi dimineata cand udam florile afara, alerga tot inspre casa. MOOOOR! Am zis ca daca nu fac hepatita acum, nici ca mai fac! Plus ca-s paranoica, nu-mi vine sa mai calc prin casa, acum nu ma mai duc nici in gradina...Am ajuns sa ma dea afara rodentul dracului din propria casa! Sa nu radeti, va rog, ca am ras si eu, dara cum o iau cu capul!!! Prietenii mei se intereseaza constant ce mai fac in problema cu Ratatouille, lor li se pare amuzant...
Noroc ca in casa sunt in renovari, am scos mocheta, am raschetat parchetul, am zugravit, am aruncat canapeaua aia maculata de animal (nu din cauza asta am aruncat-o, ci ca era veche...), am luat tot , tot la mana si am curatat, parca, parca imi mai vine inima la loc. Dar uite ca monstrul sau monstrii tot dau tarcoale casei mele. Am luat dispozitive de-alea de se baga in priza si le tziuie la urechi, de cica ar trebui sa stea departe de camera respectiva, dar parca n-am incredere...Daca sunt tari de urechi animalele mele??
In concluzie, credeti ca ma aduce la sapa de lemn daca sun la pest control? Sa nu ma puneti sa-mi iau pisica, ca aia mi-i aduce morti la usa si iarasi mor de scarba...
A, si ma lupt pe alt plan si cu barbatu' caruia nu i se pare problema prea grava... Deja incep sa-l banuiesc ca si i-a luat pe post de "pet" cat am fost eu plecata. Plus ca lasa in continuare usile vraiste...de fac crize de nervi...
Hai ca am scris cat pentru tot anul pe DC, mi-am facut norma.
Macar m-am descarcat si merci ca m-ati ascultat....
ocebine spune:
Andrushka, nu iti fie frica de exterminator...pe noi de exemplu ne costa $40/luna la maintenance (am vecinii din dreapta in renovari si sapa la fundatie drept care imi soseau ocazional "vizitatori")...prima vizita parca a fost $130...
Anamaria
ANDRUSHKA spune:
Super, ma gandeam la sume de-alea de la 500 in sus...
Deci nu sunt singura pe lume...
Gabbriela spune:
Am sunat la district si am intrebat daca il pot duce la scoala recomandata de tine ocebine, au zis ca e mai greu sa il duci dintr-un district in altul, si ca mai bine sa ma orientez spre o scoala din distric de la mine.
Multumesc fetelor mult pt sugesti...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Fetelor, se muta niste vecini si au avut garage sale. Am cumparat trei Turbo Twister cu $2 bucata. Yoohoo! I-am luat si lui Anuta un joc cu litere, ca tot ii plac atit de mult.
Tot aveam in gind sa-i cumpar lui Alexandru si nu am apucat. Acum ma bucur ca am asteptat.
The best thing you can do for your children is to love your wife.