Fetele din America (88)
Raspunsuri - Pagina 15
Gabbriela spune:
eu nu am reusit sa il inscriu pe julian la scoala dorita.. e doar pe lista de asteptare,s i sunt vreo 20 de persoane inaintea noastra.. pt an scolar 2007/2008 lista de asteptare a inceput in februarie 2007... ciudat , nu?
Asa ca va incepe kinder la scoala cu copii vecinei.. ptiu ce nu imi place ideea asta , si sper sa ma sune cei de la scoala buna sa il pot transfera curand acolo.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Cam lunga lista aia de asteptare. Poti sa aplici si altele? Spuneai ca mai sint citeva scoli in apropiere.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
philip spune:
gagici, care mai dati prin utah, trimiteti un pm poate iesim la o cafea macar.
ciuf, n-ai zis nik, presupun ca nici n-ati ajun prin salt lake, ati stat numai prin sud, utah e tare frumos se merita vazute toate parcurile, n-am eu timp ca as povesti, ati mai vazut voi poze de pe-aici....
philip&andreea
Gabbriela spune:
sunt slabute rau cele din jur...
quote:
Originally posted by Ramona J
Cam lunga lista aia de asteptare. Poti sa aplici si altele? Spuneai ca mai sint citeva scoli in apropiere.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
ocebine spune:
Gabbriela, am azvirlit si eu un oki in zona ta cu scolile...se pare ca ai trei charter school foarte bune intr-o zona relativ apropiata (nu peste drum dar oricum)...Am mai gasit vreo 4 private (dar afiliate religios)...am gasit una excelenta dar scumpa (fara religie)...Se pare ca exista in School Districtul de acolo o varianta de transfer pentru parinti care locuiesc intr-un oras dar lucreaza in altul (poate sotul te poate ajuta in acest sens)...
Sint variante...
Ah...si cred ca la scoala care o vrei tu (banuiesc ca e Elizabeth Dierksen) au un program special pentru cei de virsta lui Julian...Ii zice Preppy Kindergarten...Poate sa il bagi acolo si la anul viitor in februarie il inregistrezi din timp.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
miereamara spune:
Fetelor, m-am procopsit cu o ditamai matza, e imensa, tot statea de vreo trei zile in fata casei, probabil a abandonat-o cineva cand s-a mutat, pt ca e foarte bine hranita, sociabila, prietenoasa si iubareata. O vecina, care intamplator lucreaza la Animal Services a gasit-o si a venit sa ma intrebe daca este a mea si atata s-a rugat de noi sa o tinem o noapte, ca o ia ea a doua zi la centru...Bun...si ca sa ne convinga s-a dus femeia si i-a cumparat mancare, jucarii, tavita, nisip, a cheltuit vreo 30 de dolari, numai ca sa o tinem o perioada, pana ii gaseste stapan.Ba chiar a spus ca o sa ii faca toate vaccinurile gratis si daca vrem o si sterilizeaza. Acum...noi ne-am cam indragostit de ea, e foarte cuminte, nu intra in dormitor, sta numai in living room, birou si bucatarie:))
Problema mea este ca noi muncim pt un bebe si singurul lucru de care mi-e frica este toxoplasmoza. Exista vreo modalitate sa testez pisica dc are boala asta, ca a fost invatata si pe afara si mi-e teama sa nu fi vanat ceva animalute...Sau mai intai ar tb sa ma testez eu sa vad daca am anticorpi, ceea ce este foarte posibil, pt ca in ro am crescut cu nspe matze in bot, tot timpul am avut pisici..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
CRISMIR spune:
CIUF,fratele meu are 29 si prietena 36,dar eu sunt convinsa ca le-au pus viza pt ca au posturi de conducere in Banca Transilvaia,acolo lucreaza amandoi,deci salarii mari...dupa ce le-au cerut adeverintele de munca si au vazut salriile a zis tipa de acolo,"a ok",ceva de genul asta,si s-a apucat sa completeze pt viza...foarte frumos ai povestit de Utah!
Fetelor eu va spunem ca vreau sa merg in Utah,ca am vazut pozele de mult ale lui PHILIP,ANDREEA nu mai zici nimic de voi!?...si m-am indragostit de ce era pe acolo
Gata fug ca e foame piticului...a,si mi-am inscris si eu puiul la gradii...sper sa fie bine,ca aici in Florida e tare nasol cu scolile/gradinitele,tare slabute
la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Oana_B spune:
Honey toate matzele trag la tine
Stiu ca poti sa iti faci tu analiza, nu stiu daca si pisica. Si in rest incearca sa nu vii in contact cu litter boxul sa schimbe altcineva nisipul si sa porti manusi cand umbli in gradina si sa nu mananci oua si carne crude si lapte nepasteurizat am inteles ca se poate transmite si asa parazitul.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ciuf spune:
Miereamara, sa stapaniti sanatosi pisicuta.
Cum a zis si Oana ai grija sa nu ii schimbi tu nisipul. Pune-l pe sot sau foloseste manusi. Asta mi-a spus medicul cand m-a intrebat ce animale am acasa. Despre testarea ei nu am idee.
Andreea, o sa mai venim in Utah pentru ca nu am explorat tot pe acolo. Si in plus sotul si Luca sunt mari aventurieri. Asa ca ne-a ramas portita deschisa ca sa ajungem pe acolo si la anu'. Si poate atunci reusim sa ne vedem.
Fetelor, de unde pot cumpara carti mai ieftine? Ca uite incepe scoala si cand trasei linia sa vad cat ma costa cateva carti ma ingrozii. Multumesc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Gabbriela spune:
los coyotes e cea care vreau eu, si walter kontt e cea de care apartin eu... in acelas District.
- vad ca s-au schimbat nutele la scoli pt 2006 los coyotes a scazut cu un punct de la 10 la 9
- si walter a crescut de la 6 la 7...
quote:
Originally posted by ocebine
Gabbriela, am azvirlit si eu un oki in zona ta cu scolile...se pare ca ai trei charter school foarte bune intr-o zona relativ apropiata (nu peste drum dar oricum)...Am mai gasit vreo 4 private (dar afiliate religios)...am gasit una excelenta dar scumpa (fara religie)...Se pare ca exista in School Districtul de acolo o varianta de transfer pentru parinti care locuiesc intr-un oras dar lucreaza in altul (poate sotul te poate ajuta in acest sens)...
Sint variante...
Ah...si cred ca la scoala care o vrei tu (banuiesc ca e Elizabeth Dierksen) au un program special pentru cei de virsta lui Julian...Ii zice Preppy Kindergarten...Poate sa il bagi acolo si la anul viitor in februarie il inregistrezi din timp.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Sanatate si numai bine