Fetele din America (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aha! La multi ani si tie, ce planuri ai pentru miine?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Anamaria (ocebine)! La multi ani Ramona pentru fetita ta! Sa fiti sanatoase si sa aveti bucurii multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI de SF.MARIA!
pt OCEBINE ,fetita de RAMONA, si pt. CAMIM... pt toata lumea!!!

Eu is tare fericita,a luat fratele meu si prietena lui ,viza pe 10 ani,vin in vacanta o luna in octombrie

RUXIJ,si eu as face la fel,asa ca nu conteaza ce zice lumea,important e sa fii tu linistita...felicitari pt inceperea scolii!!!

GABRIELA,hahahah,ai fost tare cu pernele...eu sigur le-as fi aruncat si as fi luat altele... is tare comoda...si habar nu am cu penele astea,mie chiar m-i se par aiurea,mai tari,nu-mi plac!!!!

la toata lumea!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru urari!
Crismir, ce fericire! Vreau si eu sa-l chem pe bunicul. Stie cineva cum sa-i fac asigurare medicala? Exista ceva sa fie valabil aici? Se ia in Romania, o cumpar eu aici?
Ma rog, intii sa ma mobilizez si sa-i fac invitatia. Sper sa primeasca viza. Oare la oameni in virsta dau viza mai usor?

Mergi la inceput

Eu am avut toate cele de pat din puf si le-am aruncat cind Alexandru a avut probleme cu alergiile. Nu stiam de la ce i se trag si am eliminat din casa tot ce am crezut ca l-ar putea afecta. Le-am cumparat pe rind, ca sint scumpe - apoi le-am aruncat. Asta e! Am luat down alternative si sint OK. Doar unele de la IKEA au fost absolut oribile, le-am dat pe nimica toata la garage sale dupa ce le-am folosit doar citeva nopti - eram ca in sauna cu ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

La Multi Ani tuturor Mariutelor si Mariilor... "Ocebine , Anuta printesuca de Ramona "

Crismir eu sunt ca Iosca, nu am de lucru si imi fac cu mana mea...
Ce frumos cu vizele astea... felicitari
Eu ma tot chinui de 5 ani si nici cum nu primesc ai mei viza.

Ramona, perne cu puf nu sunt ale mele.. urasc pernele cu puf, sunt a lui sotul, el e indragostit de ele... eu si piciu nu folosim perna... si spre disperarea mea Mike are si duna cu puf...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

SAlut
Ma bag si eu in seama cu pernele. imi amintesc ca nu eram incintata de ce am facut le-am pus la uscator si apoi afara si miroseau a gisca plouata! apoi mirosul a disparut. Feciorul meu e fericitul posesor dar la inceput mirosea in toata camera! yac! alta perna dar nu cu pene si mi-a iesit ca si cum ar ava cilti... nu stiam de mingi de tenis am vazut niste bile la Bath and beyond pt spalat dar mi s-au parut scumpe...
deci, le mai poti pastra poate le poti recupera!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La Multi Ani, Anamaria
Si tuturor Mariilor, sanatate si ani fericiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

La Multi Ani pentru Anuta de Ramona, pentru CamiM Si pentru Nick al meu (ca e si Marian la numele de mijloc) si pentru toate Mariutzele si Marianii pe care ii cunoastem....

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ne alaturam si noi Mariucelor, pe Eva o cheama si Maria.
La multi ani, Anamaria (Ocebine), Nick (Ocebine), Anuka (Ramona), Cami!
Va doresc cat mai multe bucurii si sanatate.
Crismir, felicitari pentru viza fratelui tau. Ce varsta are el si prietena?
Ramona, mi-a placut mult cum te-au sarbatorit ai tai. Ai o familie nemaipomenita. Ai fost tratata ca o regina!!!
Sotul a reusit sa ia bilet mamei pe data de 27 august cu mile. Acum doi ani cei de la United pusesera conditia de a se putea cumpara bilet numai cu 10 luni inainte.
Acum cand i-a sunat era hotarat sa isi foloseasca 80.000 mile (in loc de 50.000) pentru a lua bilet. Si cand colo surpriza. I-au gasit bilet folosind numai 50.000. Insa la venire are mama escala in Varsovia, Frankfurt, Washington si apoi Denver. Cam nasol. Asta e dezavantajul cu luatul biletului pe mile. Nu prea ai puterea sa alegi. La intoarcere va avea numai o escala in Frankfurt. Atunci va fi super.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput