Comori de nov-dec 04 (153)
Raspunsuri - Pagina 32
ochi_verzi spune:
quote:
Originally posted by onitza
Azi a facut si Paul 2 ani si 9 luni ca si el e nascut tot pe 28, dar..noiembrie!vaaaaaaaai, mai sunt 3 luni si implineste 3 ani, nu-mi vine sa cred!!!!!!!!! cum a trecut timpul!! dar nu pot psune ca repede, am resimtit fiecare secunda care a trecut din viata noastra de cand l-am nascut! poate de-aia nu ma arunc sa il fac pe bebe 2 acum!
Oanasi
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
frumuselul, sa creasca mare.Chiar asa, mai e putin si implinesc copilasii nostri, rand pe rand, 3 anisori.Vai ce-a trecut timpul.
Diana
Cecilia C spune:
Felicitari Mikiiiii bine ai venit pe lume BB Yannis, sa cresti mare si frumos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Nici ca se putea un cadou mai frumos pt tati lui Alexander si Yannis, La Multi Ani!!!
Otilia, Onitza scrieti-mi si mie va rog frumos nr de mobil al lui Miki ca vreau sa-i dau si eu un mesaj. Pupici
onitza spune:
Fetelor dati-mi si mie ceva idei de cadou pt sotz, implineste 30 de ani si habar nu am ce sa ii iau; ideea e ca nici bani nu prea am
si nu stiu cum sa fac, dar sa simta si el ca e ziua lui si sa fie si surpriza..cam multe nu?
ceva idei?
Citisem pe aici o idee super: sa ii pregatesc 30 de cadouri mici, puse intr-o cutie mai mare sa incapa toate, cu tot felul de chestii care lui ii plac.
adica intr-una poate sa fie o praji tiramisu, dar facuta de mine, intr-una o declaratie de dragoste, in alta un desen de la Paul pt tati...cum vi se pare? alte idei? pls, ca sa am timp sa pregatesc ca vine joi ![]()
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
CICI ti-am trimis PM. 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
andreap spune:
Miki,sa-ti traiasca flacaul,sa creasca mare,sanatos si cuminte.Felicitari mamico!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
onitza spune:
MIHAELA multumesc mult! si Diana sa fie sanatoasa si sa ramana asa cuminte cum o stim noi! 
Oana
si
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL