Raspunsuri - Pagina 5
denisabia spune:
Monalysnu stiu ce relatie deschisa ai cu mama ta, fiindca altfel nu ne-ai fi pus intrebarile astea.Ar fi de datoria ei sa-ti explice macar cateva lucruri elementare.Fetele ti-au dat sfaturi destule , nu vreau decat sa-ti spun ca la varsta ta frageda nu iti dai seama de consecinta faptelor tale.Imi imaginez ca baiatul cu care te-ai culcat e apropiat varstei tale.Sper ca stii daca a mai intretinut relatii cu fete sau daca il banuiesti ca ar face-o sa il parasesti.Bolile cu transmitere sexuala se pot lua foarte usor.Daca ti la viata si sanatatea ta , informeaza-te si protejeaza-te!Aici ne poti intreba ce doresti , ne dorim sa te ajutam , poate nu toate am avut sansa asta la momentul respectiv.
Desi in ziua de azi un avort e atat de des intalnit si procedura nu-i dificila , repercursiunile pot fi foarte grave.Am intalnit multe cazuri de avorturi mai toate proaspat iesite din pubertate.Eram privita cam ciudat in liceu fiindca eram virgina si toate isi povesteau experientele sexuale.Nu m-a afectat , fiindca consider ca o faci atunci cand te simti pregatita.Fa-o cu cap!
wonderful spune:
Vad ca pe multe v-au mirat cele spuse de Monalys.Din pacate,fiind in contact direct,profesional,aud f. des asa ceva.Pt. unele fete e chiar o competitie'Care o face mai devreme?'.Unele nici macar nu-si aleg un partener mai de Doamne ajuta,baiat sa fie.Iar cele'experimentate', seara ies la ,cum sa-i spun?,produs.Asta nu-i emancipare(cuvantul presupune ceva bun),e varsta hormonala cand parintii nu-si gasesc timp pt. ei,sau sunt plecati afara,sau pur si simplu o iau razna si nu mai asculta de nimeni.
miria_cristina spune:
Da.
Dar mie mi se pare trist sa recunosc ca parinte ca fata mea s-a "maturizat". Adica, a mai imbatranit putin, a mai "murit" ceva frumos si specific numai acelei varste a copilariei.
Cum sa ti se para normal, ca un copil de scoala generala sa puna astfel de problema?
Noi, adultii, ne luptam sa mai pastram ceva din copilarie in noi, iar ei renunta atat de senin!
Asta, pentru mine, e o dovada incontestabila de imaturitate si lipsa de discernamant. Tu n-ai nici buletin, dar ai "experienta".
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by denisabia
Monalysnu stiu ce relatie deschisa ai cu mama ta, fiindca altfel nu ne-ai fi pus intrebarile astea.Ar fi de datoria ei sa-ti explice macar cateva lucruri elementare.Fetele ti-au dat sfaturi destule , nu vreau decat sa-ti spun ca la varsta ta frageda nu iti dai seama de consecinta faptelor tale.Imi imaginez ca baiatul cu care te-ai culcat e apropiat varstei tale.Sper ca stii daca a mai intretinut relatii cu fete sau daca il banuiesti ca ar face-o sa il parasesti.Bolile cu transmitere sexuala se pot lua foarte usor.Daca ti la viata si sanatatea ta , informeaza-te si protejeaza-te!Aici ne poti intreba ce doresti , ne dorim sa te ajutam , poate nu toate am avut sansa asta la momentul respectiv.
Desi in ziua de azi un avort e atat de des intalnit si procedura nu-i dificila , repercursiunile pot fi foarte grave.Am intalnit multe cazuri de avorturi mai toate proaspat iesite din pubertate.Eram privita cam ciudat in liceu fiindca eram virgina si toate isi povesteau experientele sexuale.Nu m-a afectat , fiindca consider ca o faci atunci cand te simti pregatita.Fa-o cu cap!
http://community.webshots.com/user/denisabia
Eu la 13 ani ma jucam cu papusile....abia acum cand m-am maritat mi-am inceput viata sexuala....si eu fac parte din generatia 87'deci nu poti spune ca-i prea departe generatia asta,e oarecum noua...
Eu una cred ca pustoaicele din ziua de azi prefera sa fie la "moda"cu dezvirgnarea.Cele care inca sunt virgine sunt foarte prost catalogate,gen retrase,ciudate si asa mai departe.Uimitor sau nu dezvirginarea a devenit o "cursa"intre fete...
Irina
lui
Pierre-Sebastien (nascut la data de 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
Monalys spune:
quote:
Originally posted by laura72
Monalys,si eu sunt de parere ca e cam devreme,dar nu vreau sa-ti fac morala.nu stiu cat de curioasa erai tu in aceasta privinta sau cat te-ai lasat influentata de cererea lui.este f important sa iti notezi mereu data ciclului si daca e regulat si mai ales daca nu. asa cum ti s-a mai spus prezervativul se monteaza musai inainte de penetrare si cel mai corect de cum se produce erectia.se monteaza corect asa: se ruleaza de la varf pana baza tinandu-se capatul 1 cm prins intre 2 degete pt a nu ramane aer ,care duce la spargerea prezervativului.se scoate penisul imediat dupa ejaculare printr-o miscare brusca si se demonteaza prez cat mai departe de vaginul tau.daca ti se pare ca nu este destul de alunecos prezervativul se stropeste cu apa,nu se folosesc creme sau alifii,ulei,unt etc.acestea gauresc latexul (cauciucul) din care e fabricat prezervativul,de aici ruptura.la sfarsit se leaga,se impacheteaza si se arunca la cos.
de ce se pune inainte de penetrare si nu dupa 2-4,3,4 min?pt ca sperma se elimina in cant f mici si inainte de ejaculare cu rol de lubrefiere si poti ramane gravida.se cunosc cazuri care n umai se jucau ,fara penetrare si ea virgina a ramas.plus ca partenerul tau nu cred ca are prea multa experienta,nu-si cunoaste f bine organismul si poate fi luat de valul placerii si ejaculeaza f usou,nemaiapucand sa se retraga la timp.sincer in locul tau nu l-as lasa sa se apropie de mine fara prezervativ.apropo,EL cati ani are?
pericolul bolilor cu transmitere sexula e f. mare.unele sunt mortale ca SIDA,altele invalidante ca hepatita B sau C,sifilisul,blenoragia,clamidia pot da sterilitate la femei.
Exista si contraceptia de urgenta,cunoscuta si ca pilula de a 2-a zi, care se iau in max 72 ore(3zile)de la contactul sexul neprotejat,sau ruperea prezervativului si care impiedica dezvoltarea unei sarcini.se dau numai de catre medic se iau la 12 ore,iti provoaca greata puternica.eficiente in 96% din cazuri.
eu iti recomand sa mergi la medic pt consult si in locul tau as lua anticonceptionale +prezervativ.asta ca sa fii aparata si impotriva sarcinii si a bolilor.nu stii daca el nu are sau a mai fost si cu alte fete si ce boli are.
un test de sarcina costa intre 30-100000.se face numai cu urina de dimineata(care e mai concentrata)si la cam 2 sapt dupa ce nu ti-a mai venit ciclul.inainte de aceasta perioada poate iesi fals negativ.
in orasul tau exista sigur macar un cabinet de planing familial sau policlinica unde se distribuie gratuit elevilor prezervative,anticonceptionale .etc sau la unii medici de familie.mergi neaparat acolo unde este medic care te consulta si raspunde tuturor intrebarilor tale.este obligat sa nu spuna nimanui ca ti-ai inceput viata sexuala.sau mai poti merge sa intrebi dr sau asistenta de la scoala unde inveti.si ei nu au voie sa spuna nimanui despre tine.
cand s-a rupt prezervativul a cata zi dupa ciclu era?.zilele se numara incepand cu prima zi de cand ti-a venit ciclul.
iti doresc din tot sufletul sa fie doar o sperietura si sa tragi invataminte dupa ea.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
Msms laura..pai sa vedem,the problem e ca am avut mai multi parteneri(16-22)
hey stiu si eu zilele..chestii ..............:(
Monalys spune:
quote:
Originally posted by XIO
Dana , astea's generalizari , o nastere nu te face hada (sunt destule exemple in acest sens pe forum).
In rest , sunt de acord cu ce s-a scris , 13 ani e cam prea devreme pt. a face sex .
Eu nu inteleg cum sunt unele pers. care nu stiu nimic despre acest subict , dar se apuca sa-l practice...pai inainte te documentezi , citesti carti , reviste , te uiti la un film dar tot stii ce trebe si ce nu sa faci.
Pana sa fac prima oara sex , la 16 ani zau ca stiam la perfectie totul despre actul sexual in sine , organe genitale , durata de viata a spermatozoizilor , metode de contraceptie , semne ale graviditatii samd.
daca ai inceput sa faci sex trebuie sa incepi sa devii si responsabila , asa ca du-te la ginecolog , doctorii nu sunt acolo ca sa te judece sau sa te certe , iti va explica el ce nu stii si te va sfatui bine.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
omg..
am fost de 2 ori la ginecolog..si sunt asa zicem medium informata...sau umpic mai mult,de unde sa stiu viitorul si ce se va intampla cu acel prezervativ?
Monalys spune:
quote:
Originally posted by madau
Fetelor..sunteti niste comori...dar sincer cred ca "d-na" MONALYS nu mai are taria necesara sa mai intre sa citeasca...asta daca o mai sti pe unde a postat
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
hmmm...uite k am taria..anyway..am intrat cand am avut timp...ultima oara a fost la pranz.si penultima oara a fost ieri
Monalys spune:
quote:
Originally posted by Clover
Esti amabila sa ne spui si noua ce ai fi facut daca erai insarcinata? Daca ai de gand sa mai faci sex neprotejat? Daca stii de pilula de a doua zi?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
hmm..dap sunt amanbila
pai mi-as fi luat frumos cel mai bun prieten de manutza..fiindca eu nu prea umblu cu fetele..prea multe fite pe capul lor..:) si....ce va fi va fi.....viatza nu e fara obstacole,suferinta..te incearca..si oricum ...am precizat ca doar in primele minute faceam neprotejat
gudinde spune:
quote:
Originally posted by Monalysquote:
Originally posted by laura72
Monalys,si eu sunt de parere ca e cam devreme,dar nu vreau sa-ti fac morala.nu stiu cat de curioasa erai tu in aceasta privinta sau cat te-ai lasat influentata de cererea lui.este f important sa iti notezi mereu data ciclului si daca e regulat si mai ales daca nu. asa cum ti s-a mai spus prezervativul se monteaza musai inainte de penetrare si cel mai corect de cum se produce erectia.se monteaza corect asa: se ruleaza de la varf pana baza tinandu-se capatul 1 cm prins intre 2 degete pt a nu ramane aer ,care duce la spargerea prezervativului.se scoate penisul imediat dupa ejaculare printr-o miscare brusca si se demonteaza prez cat mai departe de vaginul tau.daca ti se pare ca nu este destul de alunecos prezervativul se stropeste cu apa,nu se folosesc creme sau alifii,ulei,unt etc.acestea gauresc latexul (cauciucul) din care e fabricat prezervativul,de aici ruptura.la sfarsit se leaga,se impacheteaza si se arunca la cos.
de ce se pune inainte de penetrare si nu dupa 2-4,3,4 min?pt ca sperma se elimina in cant f mici si inainte de ejaculare cu rol de lubrefiere si poti ramane gravida.se cunosc cazuri care n umai se jucau ,fara penetrare si ea virgina a ramas.plus ca partenerul tau nu cred ca are prea multa experienta,nu-si cunoaste f bine organismul si poate fi luat de valul placerii si ejaculeaza f usou,nemaiapucand sa se retraga la timp.sincer in locul tau nu l-as lasa sa se apropie de mine fara prezervativ.apropo,EL cati ani are?
pericolul bolilor cu transmitere sexula e f. mare.unele sunt mortale ca SIDA,altele invalidante ca hepatita B sau C,sifilisul,blenoragia,clamidia pot da sterilitate la femei.
Exista si contraceptia de urgenta,cunoscuta si ca pilula de a 2-a zi, care se iau in max 72 ore(3zile)de la contactul sexul neprotejat,sau ruperea prezervativului si care impiedica dezvoltarea unei sarcini.se dau numai de catre medic se iau la 12 ore,iti provoaca greata puternica.eficiente in 96% din cazuri.
eu iti recomand sa mergi la medic pt consult si in locul tau as lua anticonceptionale +prezervativ.asta ca sa fii aparata si impotriva sarcinii si a bolilor.nu stii daca el nu are sau a mai fost si cu alte fete si ce boli are.
un test de sarcina costa intre 30-100000.se face numai cu urina de dimineata(care e mai concentrata)si la cam 2 sapt dupa ce nu ti-a mai venit ciclul.inainte de aceasta perioada poate iesi fals negativ.
in orasul tau exista sigur macar un cabinet de planing familial sau policlinica unde se distribuie gratuit elevilor prezervative,anticonceptionale .etc sau la unii medici de familie.mergi neaparat acolo unde este medic care te consulta si raspunde tuturor intrebarilor tale.este obligat sa nu spuna nimanui ca ti-ai inceput viata sexuala.sau mai poti merge sa intrebi dr sau asistenta de la scoala unde inveti.si ei nu au voie sa spuna nimanui despre tine.
cand s-a rupt prezervativul a cata zi dupa ciclu era?.zilele se numara incepand cu prima zi de cand ti-a venit ciclul.
iti doresc din tot sufletul sa fie doar o sperietura si sa tragi invataminte dupa ea.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
Msms laura..pai sa vedem,the problem e ca am avut mai multi parteneri(16-22)
hey stiu si eu zilele..chestii ..............:(
Monalys,
Imi place sa cred ca 16-22 reprezinta intervalul in care se incadreaza varsta partenerilor tai si nu reprezinta numarul partenerilor tai.
Oricum din postarea ta reiese ca esti o persoana super versata si experimentata. Sper doar ca volumul si calitatea cunostiintelor referitoare la bolile cu transmisie sexuala sa fie la fel de mare ca experienta vis-a-vis de sex. Da ce spun eu prostii ... normal ca stii tot ce trebuie sa stii ca doar esti o tanara doamna responsabila care a fost deja de 2 ori la ginecolog si probabil ca acesta ti-a raspuns la toate intrebarile. Presupun ca dr. ti-a spus si ca testul de sarcina poate fi fals negativ daca il faci in ziua in care trebuia sa-ti vina ciclul (ca asa ai zis intr-o postare anterioara ca azi trebuia sa-ti vina ciclul; nu?). Poate ii mai faci o vizita ginecologului.
ile77 spune:
Monalys, daca ai fi fost cel putin pe un sfert matura pe cit te crezi, nu ai fi facut ceea ce ai facut.
Trebuie sa deschizi bine ochii, copile ,si sa privesti in jurul tau.
Spui ca nu ai avut o viata usoara, dar ma intreb oare cu ce iti face sexul viata mai frumoasa .....la 13ani.
........de fapt nu e vina ta, e vina "parintilor tai care sint atit de cool".
Daca continui asa,sex la 13 ani+ asa cum zici, multi parteneri pina acum, viata ta nu va fi deloc simplu.
Nu uita niciodata ca asa cum iti asterni acum, asa vei dormi mai tirziu.
Nu incerca sa fii cool in viata, incearca sa fii mereu mai desteapta si inteleapta azi decit ieri.
Fetele astea de pe forum care au ceva experienta in spate stiu ce spun, fii isteata si invata din sfaturile lor.
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

sunteti niste comori...dar sincer cred ca "d-na" MONALYS nu mai are taria necesara sa mai intre sa citeasca...asta daca o mai sti pe unde a postat