Raspunsuri - Pagina 4
lilina spune:
mai, si eu cunosc pe cineva care are o fata de 15 ani...la 13 jumate i-a si-a inceput viata sexuala case simtea "ready" si alte alea....
asta-i viata...daca pt. noi e greu de acceptat...dar pt.parintii care au astfel de copii !?!?!
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
asi spune:
Monalys felicitari pentru subiect!
Esti tare, ce mai....Ai scos tot ce e mai bun si mai moral din fetele astea care se dau de ceasul mortii sa te ajute.Merita macar un "multumesc".
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ellej spune:
Oricum fiecare generatie e mai emacipata decat cea precedenta, asa ca n-are rost sa ne comparam noi cu copii de azi. Avea si eu o colega care imediat dupa clasa a opta, cand majoritatea ne bucuram ca intrasem la liceu impingea carutul si fuma in acelasi timp. Si nu era singura din clasa care-si incepuse viata sexuala. Teribilisme, copil nesupravegheat...
In fine, ce sa spun mai mult decat ce a spus toata lumea, adica vizita urgent la ginecolog si nu te grabi cu viata sexuala, o sa ai tot timplu.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
herra spune:
quote:
Initial creeata de Monalys
Am 13 ani jumatate..nasol nu?
nu, nu e nasol deloc sa ai varsta asta...sau poate te simti tu nasol acum...cand ar fi trebuit sa te simti cool?
e important sa te pastrezi sanatoasa, nu numai sa nu ramai insarcinata - asta nu-i cea mai mare nenorocire care ti se poate intampla...
si eu pot sa inteleg "emanciparea" (poate si din cauza ca am baiat - dar nu, nu as fi de acord sa se apuce de "jocuri" din astea asa de repede), dar ma intreb si cu ce partener s-a intamplat, de cat timp pot fi impreuna doi copii, hmm...
ps: si daca tot sunteti maturi si pregatiti, ai putea sa si raspunzi la mesaje.
asta e, ai facut-o si cu asta basta.
trebuie sa vezi ce-i de facut in continuare.
pps: la noi e inca ilegal sa faci asta cu minori, nu?!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
tanima_i2002 spune:
Socata am fost si eu si de titlul si de continutul subiectului. Sfaturi nu ii mai pot da eu fetii ca i-au fost date destule. De certat nu cred ca mai are rost sa o certe careva ca ea tot ce o duce capul va face, important ar fi sa ia ce este bun din toata chestia asta si sa incerce sa aplice cateva sfaturi date aici. Dar poate ca fata nici nu mai stie pe unde a postat sau ca a postat ceva pe aici pe forum, cum bine spunea cineva.
Acum la gandul ca fetele fac sex la 13 ani in zilele astea!!! Vorba cuiva, Peste 10 ani de la ce varsta vor incepe? Odata era imoral sa faci sex inainte de nunta, apoi ne-am emancipat si nu mai era chiar asa rau dar parca pana terminai liceul nu prea se cadea, acum nu mai termina nici scoala generala si deja sunt satule de sex. Eudesi am baiat ma gandesc si eu cu groaza ce va face va face fimiu in prima zi de scoala? Probabil va iesi cu gagica la un club sa cea un cico. De ce credeti ca numai mamele de fete sunt ingrozite de ce se intampla in ziua de azi?Eu cred ca si o mama de baiat trebuie sa isi faca griji apropos de ce face fi-su, cu cine umbla, cu cine face sex, cum face: protejat/neprotejat, ce orientari sexuale are.
Si uite cum un strigat de ajutor a devenit un subiect de morala.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni Litoral 2007
Monalys spune:
Sa vedem,am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Ms tuturor care au scris cate o parere,cate un sfat..uitatzi ceva..chiar ca sunt nebuna la cap,adevarul este ca am trecut deja prin prea multe chestii pentru anii mei,daca ma compar cu fetele din clasa...as fi cam cea mai matura,realista...si...numai stiu eu ce<<<cunoaste omul inainte sa il critici>>>
dar oricum,vreau sa merg si la ginecolog...celei care mi-a explicat cum se face acolo,cum te pune,ce iti face...msms..:) stiam,fiindca am mai fost de 2 ori...si faza cu parintii,cred k am cei mai super parinti din lume,si discut cu mama de la simple saruturi la sex....
ciclul nu imi vine regulat,chiar azi trebuia sa imi vina...inca mai astept( prima oara a fost acum 2 ani exact de paste)
si..uite ca am mai trecut pe aici..si chiar o sa mai trec :)
Giova spune:
Monalys si eu am ramas putin
cand am citit probl.ta. Ma bucur insa, ca a iesit negativ testul, dar cum ti-au zis si fetele, fuguta la un dr. ginecolog, chiar si cu mama ta, daca ti-e asa de buna prietena.
cu ea ai povestiti de ce ti s-a intamplat? sau in conversatiile cu ea ai sarit peste problema asta?
si numai bine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Clover spune:
Esti amabila sa ne spui si noua ce ai fi facut daca erai insarcinata? Daca ai de gand sa mai faci sex neprotejat? Daca stii de pilula de a doua zi?
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
iuliana_2007 spune:
Esti asa de mica si ti-ai inceput viata sexula.Acum nu-ti dai seama dar normal este ca pana la 18 ani sa fi sta cuminte pt ca inca esti in crestere.
Nu inteleg de ce toate fetitele din generatia asta se grabesc sa faca sex.Ce au impresia ca pierd?Vor sa fie mature si femei?Tot un copil esti si chiar daca faci sex.
Mama ta stie despre asa ceva?Daca ai fi ramas insarcina ce ai fi facut?Fi foarte atenta ca nu merita sa iti bati joc de viata ta de pe acum doar de dragul de a fi kinki.
Nu vreau sa fiu dura cu tine dar nu ma pot impaca cu ideea de a face sex la o varsta asa de frageda.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
miria_cristina spune:
Poti fi maturizata fizic, dar psihic nu ai cum la varsta asta.
Nimic din ce ai trait pana acum in viata nu avea cum sa te maturizeze inainte de vreme. Toti am trecut si trecem in continuare prin experiente personale pe care le putem da exemple celorlalti.
Nu este o mandrie lucrul acesta, ci un fapt real, inevitabil si care, din pacate, de multe ori lasa urme grele.
Eu, una, ma bucur ca ai o mama moderna care iti este prietena, dar cred ca un parinte ar trebui sa ramana parinte si atat. Asta include de la sine si prietenia, dar si impunerea unor reguli de bun simt sau de moralitate.
Acuma, Doamne fereste sa-ti judec parintii, eu vorbesc doar cum ma vad eu in relatia cu copiii mei!
Pe care, cu siguranta nu ii visez nici genii, nici maturizati precoce. Ii vreau doar copii care sa-si traiasca fiecare clipa potrivit varstei pe care o au.
E foarte trist sa-ti vezi copiii imbatraniti, caci asta inseamna, in fond. Iar cand vor fi adulti sa fie mai batrani decat tine la varsta lor sau chiar mai repede.
Esti prea mica si necoapta, inca, desi marturisesti contrariul, ca sa intelegi ce spun.
Iti doresc sa ai noroc, sa fii cu ochii permanent deschisi si sa ajungi in final sa fi fericita.
PS - Ar trebui sa-i ceri mamei tale sau unui medic ginecolog sa-ti explice si perioada de fertilizare cat dureaza si in ce consta.
De la un contact sexual poate dura ceva timp pana se produce fertilizarea ca nu se face instantaneu. Deci testul de sarcina poate iesi negativ o perioada destul de lunga pana sa se intample minunea.
Bafta in ce faci pe drumul ales!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."