*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

quote:
Originally posted by brianna

vad ca mai toate v-ati axat pe varianta "refund" de la banca...dar daca totusi vor sosi pachetele? atunci ar fi frauda din partea noastra, nu?
Nu mai spera nimeni sa primim produsele? Eu una, inca sper.

Si io sper...dar din ce in ce mai putin..io ma oftc rau ca aveam aici in colet niste chestii pe care chiar le vroiam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mada eu aveam 8 colete cu chestii pe care chiar le vroiam asa ca....

asta ca sa fac un pic haz de necaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu nu cred ca ziarele de la noi ar fi interesate de acest subiect.Nu e ceva de mare audienta,multa lume din RO habar n-are ce e ala internet,ce sa mai vorbim de comenzi on-line,plati cu card pe net,etc.
deci pt o mare parte dintre cititori subiectul nu prezinta interes,deci ziarele vor alege tot un subiect de genul "Oana Zavoranu si-a marit iar sanii","Prigoana s-a despartit iar de Bahmuteanca",etc

si oricum sunt sigura ca ne vor da banii inapoi,deci nu putem vorbi de frauda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

brianna, din moment ce mi-au spus ca mi-au anulat comanda, unde-i frauda din partea mea?
ca doar nu i-am pus eu sa mi-o anuleze. si daca mi-au anulat-o si totusi mi-o trimit ce vina am eu? sa umble ei dup-aia dupa bani.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianna spune:

da, si eu am primit mailul minune, dar acolo spunea doar "recent orders" - din cele 5 care le am (prima din 6 iulie)la care se refera? daca le-a anulat numai pe ultimele 2 si eu cer refund pe toate? ma agat si eu ca inecatul de un fir de pai, dar mie oricum nu mi-e clar. sper sa ma lamureasca luni care sunt alea recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by brianna

da, si eu am primit mailul minune, dar acolo spunea doar "recent orders" - din cele 5 care le am (prima din 6 iulie)la care se refera? daca le-a anulat numai pe ultimele 2 si eu cer refund pe toate? ma agat si eu ca inecatul de un fir de pai, dar mie oricum nu mi-e clar. sper sa ma lamureasca luni care sunt alea recente

eu zic ca "recente" inseamna cam toate comenzile date in iulie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io nu mai sper nimic, vreau banii sa-i . si-asa am ramas cu lenjeria cu vacute luata numa' pe jumatate, ca am comandat aiurea prima data si husele de pilota trebuia sa vina cu comanda din 6 iulie.
nici macar ofticata nu sunt.
in schimb imi place sa mai schimb cate-o vorba cu voi

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mie una nu mi-au spus ca imi vor da banii inapoi, nu mi-au raspuns la nici un mail, dar se folosesc de banii mei de o LUNA!

Eu zic ca ne putem adresa nu neaparat ziarelor de scandal, vorbesc si de ziare care chiar fac articole despre companii/business: Ziarul Financiar, Business Standard, Saptamana Financiara, Banii Nostrii etc.
Alea sunt si citite de un public care cunoaste comertul online, parerea mea!

Tania 33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lilina tu esti cu pilele la "ZF"..ia baga o vorba la cineva poate iese vreo chestie interesanta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Saptamana financiara e super ca e in tandem cu Antenele. Eu as plusa si cu Capitalul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Mie una nu mi-au spus ca imi vor da banii inapoi, nu mi-au raspuns la nici un mail, dar se folosesc de banii mei de o LUNA!

Eu zic ca ne putem adresa nu neaparat ziarelor de scandal, vorbesc si de ziare care chiar fac articole despre companii/business: Ziarul Financiar, Business Standard, Saptamana Financiara, Banii Nostrii etc.
Alea sunt si citite de un public care cunoaste comertul online, parerea mea!

Tania 33+ &

bebe Anna

& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

La fel stau si eu
"mail de amenintare " - Nu
bani luati - Da
mailuri scrise la ei - Da 3 la numar
raspuns - ciuciu ...
Pana acum coletele veneau in 10 zile, acu au trecut deja acele zile ...ba chiar mai mult .
ce vreau ?produsele sau banii integral ....preferabil prima varianta.

Ce ar trebuii sa credem ? Sau poate ar trebuii sa visam ca ei nu mai trimit coletele , sau totusi ce fac?

Cam orice vor face va fii urat din partea lor inafara de trimiterea pachetelor .
Comanda inregistrata , platita se livreaza sau in caz contrar se ramburseaza suma exacta ....... de aici noi ne alegem cu sume mai mici decat cele platite , chiar daca nu din vina noastra .

Am patit si eu rupturi de stoc la comenzi platite in avans caz in care am rambursat suma plus comisioanele bancare....asa e corect dar se pare ca frantuzii astia vor sa ne invete pe noi ce e corect sau poate cred ca la noi furtul e generalizat.....zau ca ma enerveaza.

Mergi la inceput