*** LA REDOUTE (42)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

lAVI BANII TI-AU INTRAT PUR SI SIMPLU IN CONTUL DE CARD SAU TU AI FACUT CERERE LA BANCA.
CHIAR NU PREA MA PRICEP,IMI EXPLICATI SI MIE?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am zis, dar la zecile de mii de mesaje.. n-aveai cum sa tii minte. Si poate ai fost in concediu.

REIAU: Stabilisem cu Sabine ca in loc sa-mi trimita cec sa-mi faca transfer bancar in contul meu de euro (cont pe care il am la un credit, nu e cont de card).

Cu ea am discutat pe 27 iunie, banii au intrat pe 24 iulie.

Trebuia sa primesc 62,35 de EUR si am primit 52.35.

Pe extrasul de cont scrie Detalii: tip comisioane: SHA.
Daca vreuna dintre voi stie ce e SHA o rog sa-mi spuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc pentru lamuriri, lavi!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, ganditi pozitiv: poate actualizeaza conturile noastre si scriu acolo care comenzi au fost anulate si care trimise.

Croco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21

Fetelor, ganditi pozitiv: poate actualizeaza conturile noastre si scriu acolo care comenzi au fost anulate si care trimise.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

quote:
Originally posted by ella_74

ce tare esti Onetzica..."cum a zis Becali, nu ne-am jignit, eu l-am facut zdreanta si el oligofren..."

Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Iti dai seama ca am vrut sa mai destind putintel atmosfera.

Mergi la inceput

Azi nu am avut chef de nimic, am verificat mailurile de zeci de ori, doar-doar gasesc un raspuns...Vroiam sa innobilez niste sate, am lasat-o balta si acolo... Pana saptamana viitoare cred ca NIMIC nu vom afla.

Am mai pierdut azi 50 de euro, dar nu la francezi ci la italieni, am anulat rezervarea la myair, ca sotului meu ii e frica sa zboare cu aia si a luat bilete la Tarom (la pret dublu-bineinteles)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

ce nesimtita e sabine, adica ii spun ca nu incasez cec-ul aici fiindca tre sa platesc comision 10 eur la raiffeisen si nu vreau fiindca nu e vina mea ca n-a ajuns coletul,si ea imi zice ok, returneaza cec-ul si ii trimite LR in cont; am trimis cec-ul , am si confirmare ca a ajuns si bani ioc in cont; dar acum bine ca stiu , o sa primesc acceasi suma pe care o primeam si daca ma mu duceam la banca sa incasez.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

De ce i-e frica de myair? Stie ceva anume nasol despre ei in particular? Sau din principiu ii e frica de low cost-uri?
Noi zburam cu ei peste 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Clau, mai bine c-ati anulat rezervarea. Si mie mi-ar fi frica, pai la 1-2 Euro biletul isi permit aia sa mai intretina avioanele? Cred ca nu le ajunge nici de cherosen.

Croco

Mergi la inceput