*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna seara
Abia acum v-am descoperit (datorita Simonei) De ce nu va faceti mai multa recalama?
Sper sa pot intra mai sa putem vorbi.

Noapte buna.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Pana reusesc sa scriu povestea nasterii ofer la cerere informatii despre pataniile mele cu dr Mihaila Catalin

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Bine ai venit Kiss! ti-am vazut pozele cu bebeul, e tare scump(ca de altfel toti bebelusii de aici de pe DC)
V-a spuneam intr-o zi ca ma doare urechea. Ieri am ajuns la Urgente,aveam dureri groaznice,si aveam si ambii baieti acasa.Am un furuncul in ureche.Eu furuncul n-am avut niciodata si am facut tocmai acum cind alaptez. Iau antibiotic(augmentin).Dr. de acolo habar nu avea ce medicamente sunt permise in timpul alaptarii, noroc ca exista internet si inainte de apleca la spital m-am informat care sunt antibioticele permise.Mi-a dat si dexametazona(calmant) care a zis ea ca e permisa dar cind am citit acasa prospectul scria ca trebuie intrerupta alaptarea. Mi-a mai dat si niste picaturi pt nas dar farmacista a zis ca nu sunt bune in alaptare.
Mi se pare ciudat ca un medic de alta specialitate sa nu cunoasca medicamentele permise in sarcina si alaptare(nu avea copii-chiar ridea si zicea sa-i dau ei unul din baieti daca tot am doi). A fost amabila dar ...
Asa ca astept sa-mi treaca durerile mai iau cite un nurofen ca cica ibuprofenul e permis in alaptare(am citit tot pe net) dar numai cind nu mai pot sa suport.
in rest bebe Andrei e un smecher si jumatate,spre dimineata cind mi-e mie mai somn se trezeste suge doua guri si apoi doarme cu nasul la tita daca-l pun in patut plinge de zici ca sta pe spini si nu pot sa-l las asa ca se invineteste de la atita plins si trezesc si toata casa.
Avem colici in continuare dar nu noaptea,dela 6 la 8 seara si am gasit solutia-ies cu el in marsupiu afara si adoarme.Poate merge si la alti colicosi daca orele sunt rezonabile( in casa nu tace, plinge pe scari pina ajung afara si apoi tace.
Vad ca am dat raportul.
Cam astea sunt pataniile noastre.
O zi usoara va doresc tuturor(si mie)

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut!
pe fuga, si cu intarziere Teo, exista si mie imi place f. mult Rest. La Cao cu 3 locatii, dar numai cel din Pacurari livreaza la domiciliu..dureaza cam o ora insa..tel.240 145
Kiss, bine ai venit! Vreau si eu "pataniile" cu dr. M..pls..daca ai timp sa ni le impartasesti..stiu ca ai povestit mai demult ca nu a putut sta la nastere..intrucat i-a fost rau..sau ceva de genul asta..poti sa dai amanunte? sa inteleg ca experienta cu el a fost negativa?daca ai timp sunt interesata!!Daca nu le poti scrie pe forum, atunci pe PM..
Ieri am fost la film, am fi vrut o comedie..si pana la urma a fost un lacrimogen..
o duminica placuta! noi poate ajungem la Ezareni..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Loredana,bine ca ne-ai gasit! asteptam cu interes povestile tale.

Monica,sanatate multa!

Teo,ti-ai rezolvat pofta de chinezarii?

Noi am fost aseara la o nunta,am dansat toata noaptea...si acum is chioara de somn... Cred ca printesa mea o sa fie o mare dansatoare,ca i-a placut jucata...a fost tare cumintica.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Salutari

Nonna eu cand am luat antibiotice (injectabil) pt mastita (doua reprize a 8 zile) am dat bb-lului cate un plic de Biotics pe zi (la sugestia medicului pediatru) pt a-i proteja flora intestinala.

Krisspt mine experienta nasterii a fost una fericita dar nu datorita dr M. Dupa ce in timpul sarcinii am fost lunar la echo, iar in ultima luna saptamanal, la nastere (am fost programata pt inducere, iar el era de garda)m-a lasat "pe mana" unui rezident (unul blond pe care cred ca l-ai mai vazut daca faci echo in spital) care a plecat(la un cabinet la Tg Frumos) dupa ce mi-a completata fisa zicand ca nu nasc asa usor. Moasa m-a ajutat cel mai mult, ea mi-a pus perfuzia cu oxitocina si m-a incurajat (mi-a facut chiar si masaj la picioare)
Am nascut dupa patru ore jumatate de la punerea perfuziei, in tot acest timp avand contractii la doua minute. Cand mi-a venit sa imping nu era nici un dr, era sa nasc cu moasa care striga disperata dupa un dr. A venit o tipa super (dr Gheorghita rezidenta dr Mihalceanu) care nu a vrut sa imi faca epizootomie pt ca zicea ca nu e nevoie si mare dreptate a avut. Am nascut dupa doua contractii si am avut doar o fisura care a necesitat doar o singura copca. Pana la urma i-am multumit lui DD pt ca aranjat lucrurile asa. Totul s-a terminat cu bine.
Citeste si mesajul luiLumi nagsa vezi ce a patit ea. Daca vrei sa faci cezariana cu siguranta dr M va veni

editez Noi mergem la plimbarein Copou (la Teiul lui Eminescu)pt ca e "soseaua" mai buna pt carut. Poate ne intalnim intr-un wek-end

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumesc Kriss gasisem pana la urma pe net si am comandat la cel din Pacurari si a fost buuun.Asa ca mi-a trecut pofta .Pe mine ma cuprind emotiile si teama de nastere toti in jurul meu ma sfatuiesc sa fac cezariana sa nu ma chinui dar parca tot natural as vrea.Oricum vom vedea ce ne spune doctoritza pe 4 sept

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Neata matinala si de la noi!
Nonna, eu dupa ce am nascut acum doi ani m-am umplut de furuncule in spital, ma avut un IMENS noroc ca Maria nu a facut nimic. Am fost dermatolog si mi-a dat tratament cu antibiotic, chiar daca Maria avea o luna si o alaptam, am luat; pediatra mi-a spus ca daca nu iau, face si fata. Asa ca am scapat, eu de bube, ea de a mai face vreo minune. Avem o amica care a nascut tot la Cuza si care a facut si ea si fetita furuncule, vai de fundul lor ce-au mai tras-o. Fetita au bagat-o pe antibiotic din a doua, a treia zi de cand i-au aparut minunile. Eu sper din tot sufletul sa scap "usor" si de data asta, adica cel mic sa nu faca nimic. Mare mizerie in spitalul ala.

Kiss, bine ai venit!

Miha, sa-ti fie de bine nunta!

Maria(29.11.2005) si Ioana 27+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

buna!
Din pacate am in continuare dureri f mari asta deoarece nu prea iau calmante iar pozitionarea cred ca modifica presiunea(zic si eu).
Eu sper ca va fi bine ,am tratament pe 7 zile(dar numai antibioticul il iau).
In rest ,mi-e cam greu sa ies afara ca ma incomodeaza durerea dar ieri am iesit dimineata in marsupiu caci asa i se calmeaza colicile.Noi avem 2 reprize,dimineata si seara iar daca ne plimbam in marsupiu afara ne trec(adoarme). In casa chiar daca suntem in marsupiu tot plinge .
Teo eu cred ca doar dr. poate sa-ti indice cum sa nasti,orice modaliatate ai alege tot nastere se chiama si bebelusul ce-l vei tine in brate te va face sa te simti fericita. eu am doua cezariene dar nu eu am hotarit asta ci bebe 1 ca a fost pelvin.
Cunosc fete care au si nasteri naturale si cezariana si acum depinde de nastere la unele li s-a parut mai usoara cea naturala ,la altele cezariana.
O zi buna tuturor.

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Kiss, multumesc de informatii si imi pare rau pentru experienta ta..intr-adevar a fost tare urat din partea lui..am citit si exp. lui Lumi_nag.. Eu auzisem de el numai referinte bune, intr-adevar doar de la pers. care au nascut cu cezariana si una doar natural(cea de mai jos)..Eu tot asa voi naste..aproape sigur..nu ma vad in stare sa nasc altfe..sunt o fricoasa..
O colega de servici, acum aproape 2 ani, a cotizat in fiecare luna la dr. Aldea..si la nastere..ia-o de unde nu-i..era plecata in strainatate..Colega mea vroia neaparat natural sa nasca..cel mult cu epidurala..si cand i s-a rupt apa a venit de urgenta la spital si de garda era dr. M. Aldea l-a sunat si l-a rugat sa se ocupe de ea.. Colega mea mi-a zis ca s-a comportat cu ea exemplar..desi nu ii daduse nimic..a nascut cu epidurala..A fost foarte foarte multumita de el..
Miha, sa iti fie de bine nunta si dansu`!
va pup..si va doresc o saptamana minunata!
ps. Andrea, cum stai? mai ai putintel..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput