*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 13
ella10 spune:
MI-E CALD!!!!!!! sincer nu stiu cit mai suport, abia astept sa vina ploile de toamna,voi cum suporati caldura?
16+
kriss79 spune:
inca ceva..care e pararea voastra,,mobilier din pal sau din lemn la bebe?(cel putin in primii ani)..
am inteles ca e mai greu cel din pal..si ca nu te tine prea mult..dar doar nu il tineai in el 10 ani(!)..ci vreo 3-4..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana
ella10 spune:
kriss cam la cite saptamini ti-a spus dr mihaila ce sex are bebe?sunt tare nerabdatoare, nu stiu de ce ca doar noi, eu si sotul meu, nu avem preferinte, vrem sa fie sanatos, dar parca am vrea sa stim ce sex v-a avea bebe
16+
amironeanu spune:
Ioana, da sunt din Onesti, numele de fata este Petres (daca te ajuta cu ceva) si am terminat liceul in 1994 la Energetic. Si am tras si eu cu ochiul la pozele tale, numai ca eu nu stau prea grozav cu memoria zilele astea, in schimb am vazut o fetita super dulce!
Cristina, zau ca nu stiu ce sa spun de mobilier. La Stefi am avut patut de lemn mostenire de familie (adica cred ca l-am folosit si eu ), pe care sotul meu l-a dat cu smirghel si cu un strat de lac. In dormitorul nostru avem mobila de pal din 2000 si are in continuare arata tare bine. Cica palul contine ceva substante toxice si lemnul este mai sanatos, dar si lemnul trebuie tratat ca sa reziste in timp. Si totusi palul este semnificativ mai ieftin (cel putin asa mi se pare mie), iar daca alegeti lemn, sa nu fie brad(este un lemn prost), mai bun este fagul.
Ma duc sa-mi intind picioarele, de la calduri mi se umfla groaznic, dar am si tensiune mica, asa ca beau multe lichide si incerc sa stau cat mai mult intinsa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
ioana_77 spune:
Andreea, io am terminat tot Energeticul, dar in '95. Sigur ne stim din vedere.
Maria(29.11.2005) si Ioana 28+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
mariussimiuc spune:
Helau!
Robert a facut ieri febra foarte mare si ii curge nasul.Dimineata am vazut ca i-au aparut niste bubite pe fata......dar nu stiu daca or fi vreo alergie sau vreo boala a copilariei... Ce ma fac daca o fi rujeola sau altceva?
Miha si Robert
kriss79 spune:
SALUT!
ella, ne-a zis ca se pare ca e fetita pe la 21 de sapt abia..dar cine stie, poate iti zice, depinde de pozitia lui bb..la mine nu statea niciodata cracanata
Se pare ca si azi e cald..si maine va fi si mai si..vreo 37-38 grade..asa ca stati la umbra burtici!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
raca spune:
Salutari fetelor. Am vazut ca discutati despre mobilier. Si eu am fost prin oras in prospectare dar sincer nu ma vazut nimic sa-mi placa. Pe net am vazut o multime de patuturi pt copii si din lemn si din pal dar m-au cam speriat preturile. Asa ca mi-am pus sotul (lucram amandoi la o fabrica de mobila) sa proiecteze ceva frumos si sa-i facem un patut trainic lui bb (din lemn) Am vazut ca spuneati ca si lemnul trebuie tratat, asa e, dar acum sunt o multime de solutii ecologice, pe baza de apa, special pt mobila de copii. i-am dat si o sursa de inspiratie: www.cesco.ro/product_info.php?cPath=29_175&products_id=676" target="_blank">cam asa ceva.
Deja s-a apucat si arata binisor pana acum Cand e gata va trimit poze.
16+
Vine Barza!
kriss79 spune:
Miha..imi pare rau..mergi cu el la dr. de fam..sau la pediatru..
Raca,am prospectat si eu piata..ce imi placea mie era de la 50-60 mil.in sus(3 piese)..am vazut si eu mob din lemn de adresa data de tine, dar eu nu vreau culorile alea..vreau verde, portocaliu..samd..si cum nu se poate..am mers pe pal, tot de pe net gasit..
Pai daca lucrati la fabrica de mobila e pacat sa nu faceti voi ceva..eu cu mobila la comanda m-am lamurit..asteptam o gramada..abia mi-a venit biroul si biblioteca comandate in mai! lucrati cumva la mc ...?
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
raca spune:
kriss, culorile pt mobila de copii includ si verde si portocaliu, sunt foarte vii. Depinde doar de gustul fiecaruia ce vrea. Nu, nu lucram la Monte Cristo, ci la un atelier in afara orasului, chiar destul de departe, incat ne-am mutat si noi din Iasi.
16+
Vine Barza!