*Gravidute&Mamici de IASI (4)*
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Hi.
Pai daca incep eu sa spun la ce visez...Nu-mi ajunge o zi. In primul rand la ceva bun-bun de mancare. Dar nu stiu la ce. As vrea si ceva dulce, o felie de tort ceva, dar si o friptura cu multa salata si...(nu mai continui). Mai visez la o noapte de somn. NU ma plang, Victor nu ma osteneste, in sensul ca nu plange noaptea si se trezeste cam de doua ori (la 3 si la 6), uneori chiar numai o data (pe la 4, apoi la 7-8), dar tot mi-e dor sa dorm o noapte intreaga fara sa ma trezesc. Mai visez ca sunt la munte, undeva unde e frumos...(asta e un vis mai complex, nu mai intru in detaliile cu izvorul, cabana, ca imi ia prea mult timp)
Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mihamora spune:
Ha ha ha, eu visez la o vacanta cu soare, apa si mult mult masaj....
Defapt eu chiar as vrea sa plec undeva, dar nu prea am curaj... mi se pare complicat...
Ce mai faceti,de ce e asa liniste, doar nu va plimbati pe caldura asta? eu stau in casa la racoare, bebe doarme, e linistit, ieri a dormit putin si a fost agitat, nu stiu de ce... Aseara am fost in Copou la expo, defapt cel mai des mergem acolo...sau la cate o terasa mai mancam sau stam la suc...
Amironeanu - cum a fost la control?
Va
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Eu sunt mai bine,nu mai am dureri mari,Andrei parca creste prea repede-are deja haine care nu-i mai vin(e la mine in brate acum,ca mai mereu dealtfel),as vrea sa am mai mult timp pt. Vlad(e la mama care s-a obisnuit cu el si vine de mi-l fura).
Ce greu trecea timpul cind eram gravida si asteptam pe bebe si ce repede acum.
Fetelor care aveti doar un singur copil sa-l faceti si pe al doilea ca e mai usor si mai frumos la al doilea (nu-i asa Oana?).
Eu abia acum ma simt femeie,ma simt implinita.(sper ca n-am devenit patetica).
Asta nu iaseamna ca nu mi-as dori si eu sa stau noaptea la bere pina tirziu sau dimineata sa lenevesc in pat.
v-am pupat.
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mariussimiuc spune:
Monica,inseamna ca eu is pe drumul cel bun,nu?
Ufff...ce de vise aveti...
Miha si Robert
moldoveanca spune:
Off mai fetelor si c calduri mari s-au anuntat eu una nu mai rezist.Si am mai ramas si singurica acasa pt o saptamana asa ca daca am nevoie de ceva in miezul zilei,trebuie sa ies.Asa mi-e un dor de tati de bebe,va pup
teo
amironeanu spune:
Salut!
Inainte sa fug sa o iau pe Stefi am intrat sa va spun ca suntem ok, am 38 de saptamani, bb2 este bine, grasan (3500gr), col inchis si gros, mai merg miercurea viitoare la maternitate sa inceapa sa ma pregateasca pentru nastere si sigur voi naste in prima saptamana din septembrie pentru ca pe 7 pleaca dr. in concediu.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
Nonna76 spune:
Felicitari Andreea ! Era si timpul sa avem un bebelus nou.
Eu am incurajat fetele sa mai faca un bebe pt. ca mie mi-a fost cam greu sa iau aceasta hotarire.E cam greu ca dupa ce ai terminat-o cu noptile nedormite, alaptat, scutece s-o iei de la capat. Si multa lume m-a privit ciudat cind am spus ca mai vreau un bebe,adica ce la 30 de ani ce-mi mai trebuie unul. Asa ca eu va spun ca se merita ,ma simt f tinara-chiar fara silueta de altadata(am si eu un stress).
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
ioana_77 spune:
Vreau racoare, vreau ploaie, am ajuns sa urasc caldura!!!!
Barbate-meu e necajit ca-l pun sa doarma cu geamul deschis noaptea si chiraie toti greierii de-i strica somnul, iar eu simt ca nu am aer.SI au anuntat pt vineri nu mai putin de 37 de grade. Voi ajunge la balamuc.
Andreea si eu sunt din Onesti Am tras putin cu ochiul la pozele tale, am impresia ca te stiu din vedere.
Moldoveanca, Mihalceanu pleaca pt o saptamana in concediu. Mergi si tu seara de-ti fa cumparaturile.
Maria(29.11.2005) si Ioana 28+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
kriss79 spune:
of, caldura asta..nu mai pot..
Andrea, felicitari pentru vestile bune!!bebe e grasunel
Am trecut azi pe la clinica si se pare ca Mihaila s-a intors din concediu..asa ca ii voi face o vizita sapt urmatoare, desi mi-a zis sa vin dupa 1 sept..dar..nu am mai fost de 6 sapt.si vreau sa stiu ca e bine bbelina, colul ..in plus, am unele caderi de tensiune, ma ia cu calduri deodata dupa care o transpiratie rece...acum cateva sapt nu aveam probl. cu tensiunea..acum nu stiu de ce le am..la pranz aveam 9 cu 5..
teo, nasol ca esti singurica toata sapt..incearca sa iesi dimineata din casa sau mai pe seara..ca la pranz e jaaaleeee!!
pupici!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana