*Gravidute&Mamici de IASI (4)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ehehe Ella imi pare rau dar Mario Dominic e de mult in vizorul meu asa ca sa cauti un alt ginericaVai fetelor eu asa m-am speriat cand am auzit ca sunt probleme in maternitate eu am groaza de alergii si boli de piele.Va pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!
kiss bine ai venit!

Multumim frumos Ella Sa vedem ce e .. si daca e fetita, o trecem pe listuta

Da asa e, Teo a inscris-o deja pe fetita ei care se va naste peste 2-3 ani, deocamdata il asteptam pe Dominic cel voinic
Si mie mi-a fost frica sa nu ia bebe boli din spital, dar am avut noroc si nu am luat nimic.

Amironeanu bine ai venit din concediu! Ce putin mai ai...
Nonna multa sanatate sa-ti treaca durerea.

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Vad ca deja va incuscriti..eeee..nu ramanem noi(adica Alessia mea) fara pretendenti
As putea sa intru in prenatal de pe 24.08..dupa calculele mele..sa vad ce zice medicul peste 2 sapt..ca eu nu as intra acum.
Azi achizitonez Smecta ca nu mai pot..de duminica o tin intruna..imi mentin siluetaO fi de la domnisoara, ca si greturile de altfel..ca nu mananc acelasi lucru in fiecare zi, dar nu imi prieste nimic..nici orez, nici branza..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Suntem acasa, Ghinetz!
David are serenade zilnice de la colici si poate...mofturele! Ma termina! Sunt foarte obosita, iar acum mi-a somn!
M-am lupat sa va scriu! Incerc sa revin mai odihnita!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Cristina, sa nu fie o indigestie. Eu am patit-o la Stefi si mi-a dat dr. tot Smectra si Metoclopramid pentru greata si in 2-3 zile am scapat. Dar incearca sa tii un pic de regim: cascaval, branza de vaci, orez, paine prajita si mult ceai (cu cat mai putin zahar si preferabil de galbenele si menta).

Azi ma duc la control, sa vad ce ne mai spune dr. Probabil doar ma va urca pe masa pentru ca de acum este prea mare bebe ca sa-l vada la ecografie.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Amironeanu,cum a fost azi la control?Alynta,nu cumva v-am vazut eu in parc ieri seara iar printisorul vostru plangea de zor?Undeva prin Alexandru?Chiar ma uitam si am vazut ca eratzi amandoi topitzi dupa Davidutzu

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

fetelor voua cam pe la ce luna v-a spus medicul ce sex are copilul, la mine nu vrea deloc sa ne arate, sta cu mina intre picioruse, apoi se misca si nu putem vedea nimic, dar cred ca e prea devreme la 14 saptamini, nu?adevarul e ca nu prea conteaza daca e fata sau baiat, sa dea Domnul sa fie sanatos dar suntem un pic curiosi.
si inca o intrebare , m-a sfatuit cineva sa nu ma dau cu crema pe corp cit timp sunt gravida, iar de cite ori merg la medic uit sa-l intreb daca am voie sau nu, poate ma ajutati voi cu niste sfaturi, multumesc.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ce faceti mamici si burtici? Eu is la serviciu si visez la concediu si mai ales la bebelina.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

HELAU!
eu visez la o ploicica..racoare..ca ieri am facut sauna..si la ceva dulceee

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

KRISS ca bine zici s eu imi doresc sa ploua, sa vina racoarea, m-am saturat de canicula sincer, mai ales ca nu pot sa merg nici la plaja sau la o piscina undeva, dar asta e! ce sa facem trebuie sa suportam

Mergi la inceput