am si eu o intrebare

am si eu o intrebare | Autor: ali76

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Pe 5 iulie a fost prima zi a menstruatiei, am asteptat ciclul de luna asta , si nu a mai venit.URA! Am facut mai multe teste de sarcina si toate au iesit pozitiv.Cam cand ar trebui sa merg la control? Si inca ceva: saptamana trecuta am avut o foame cumplita, si acum in afara ca acum ma simt balonata si ma dor sanii, cam nimik. E normal? Mi-e cam teama pentru ca anul trecut am avut un avort spontan, si mi-e frica.Va multumesc din suflet.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna Ali, felicitari draga mea, esti graviduta!!
Hai cu noi la mamici de martie-aprilie 2008!!!

Eu am avut UM pe 8 iulie, asa ca ne asemanam.

Ca sa-ti raspund si la intrebarile tale: la control poti sa mergi oricand, dar pentru ecografie, dupa saptamana a 5-a. Altfel patesti ca mine care am fost la 4s si ceva, si nu s-a vazut nimic, motiv pentru care am ramas foarte dezamagita, si putin speriata ca ar putea fi Doamne Fereste SEU. Ma mai duc la o ecografie la 5s si 6z, sa vedem ce-o fi.
Sani durerosi, balonari si senzatie de foame sunt simptome de sarcina, asa ca stai linistita.

Si inca ceva, in loc de test de sarcina poti sa faci HCG, sa vezi cum ii creste valoarea in 48 de ore.

te si hai la capitolul nostru, sa vezi cate fete minunate sunt acolo, care pot sa-ti mai raspunda la intrebari. (caci banuiesc ca ai o mie, ca noi toate...

http://bd.lilypie.com/1PSlp3.png

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali76 spune:

Pupici multi Kya! Sarcina usoara si sper sa vb pe parcursul sarcinii. Iti multumesc pt raspunsuri, si o sa intru pe mamici aprilie. O zi buna si ne auzim! Sper sa fie bine si sa fim sanatoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ali, claaar ca esti insarcinata! felicitari! si noi am facut la vremea respectiva trei teste de sarcina (pentru ca tot nu ne venea sa credem) care au iesit pozitiv!!! uraaaa! si am avut aceeasi tensiune in sani si balonare de care zici tu!
prima ecografie am facut-o la trei saptamani pentru ca nu aveam rabdare, si am vazut un punct si tare fericiti am fost!
te asteptam cu vesti bune!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png

Mergi la inceput

Buna Oana! Iti multumesc pt raspuns.Astazi vreau sa merg la ecografie sa ma linistesc un pik.As vrea sa te intreb daca cumva stii ce pot lua in sarcina pt constipatie.Eu am folosit pana acum numai dulcolax dar am senzatia ca nu pot lua. Te pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ali76, incearca magneziu efervescent, sau prune uscate. remedii naturale.sau trei masline dimineata pe stomacul gol cu un pahar de apa rece. daca ai avea d eunde, ti-as spune apa minerala Hepar. da rnus tiu dcaa gasesti in ro.
pusici si felicitari!

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Buna KYA!Nu resusesc sa intru pe mamici apr-mai 2008.Dau mesaj si apare in prima lista de subiecte.Sper ca nu m-am prostit.Am fost la eco si totul e bine.Ma cam doare burta de parca am facut 100 de abdomene, si sanii nu mai zic.Sper sa fie totul bine.Te pup si sarcina usoara!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ali, cum nu reusesti scumpa sa postezi la mamici martie-aprilie?

Intri pe subiect, faci click pe "raspunde la subiect", si postezi ca la orice topic. Apare pe prima lista de subiecte, pentru ca asa se intampla cu subiectele la care s-a raspuns recent.

Hai mai incearca o data, te astept acolo si explic cum sa dai PM ca sa te treci si tu pe lista noastra de pe prima pagina a subiectului.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, in primul rand,pup, in al 2 rand, am intrat pe mamici, m-am dus pe ultima pagina, dar scrie subiect inchis.Deci cum naiba fac? Imi cer scuze daca te zapacesc, nu vreau sa te superi pe mine, dar nu reusesc.Astept, si pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ali cauta capitolul 6 de la mamici de Martie-Aprilie si apoi urmeaza instructiunile Kyei!Sigur vei reusi!E simplu de mers cu forumul..putina rabdare si vei reusi!

Ela.. in 8+!!

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Ali, inseamna ca s-a deschis un nou capitol. Cauta cel mai recent capitol deschis la mamici de martie-aprilie 2008, intra pe el si raspunde la subiect. Multa sanatate.

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput