Rochita....:-((
Demult timp caut o rochita...Simpla si draguta...Si nu gasesc:-(( Au trecut multe nunti de cand tot incerc sa gasesc una si nu am reusit decat sa adun rochii intr-un sertar, rochii care nu imi plac si nu o sa le mai port probabil niciodata, cumparate fortata de imprejurari-"trebuie sa imi iau ceva...". O vreme am uitat ce frustrant este sa cauti prin magazine o rochie simpla si frumoasa si sa iesi din fiecare magazin tot cu mana goala si cu un gust si mai amar. Si iata ca iar vine o nunta si iar trebuie sa o iau de la capat
. De aceea va cer ajutorul, poate de data asta am mai mult noroc. Cunoasteti deci vreun magazin unde as putea gasi niste rochii de ocazie simple si dragute (fara volane, dantele, colturi)? Mie imi plac rochitele simple sau gen "zana"- nostalgie din copilarie- adica mai finute, eventual cu bretele crosetate, mai diafane...). Ce bine ar fi sa existe un site cu mii de rochite dintre care este imposibil sa nu iti gasesti una si acolo sa iti spuna la ce magazin este si cat costa si doar sa mergi sa o iei....
Va multumesc si va pup.
Raspunsuri
nushulica spune:
nu stiu daca te ajut foarte mult dar de ce nu mergi la un creator de moda sa-ti faci o rochitza fix pe placul tau pe care sa o porti la mai multe nunti??
eu asa as proceda
uite in iasi poti merge la atelierul unor creatori renumiti cum sunt irina schrotter sau vanda vlasov sau nanette(pe asta nu stiu cum o cheama exact) si iti face pe loc schitza cu ce vrei tu iti alegi de acolo materialul(si au materiale fine si scumpe garla) si in cateva zile este gata rochitza ta
te ajunge un pic mai scump dar decat porcariile de prin magazine cu paiete si dantele de 2 lei eu zic ca iesi mai bine
bafta!
stefiuta spune:
incearca in mag Unirii la Nichi(Cristina Nichita) sau Luca. Eu mi-am luat cateva rochii dragute de acolo. Ar trebui sa gasesti ceva. Vlasov avea cu multi ani in urma un mag de prezentare si in Buc, acum nu stiu dak mai are?
aspiranta la unu, doi sau mai multi bb
http://tt.lilypie.com/D4V0p3.png
Guguluff spune:
Eu sunt de acord ca o rochie "perfecta" ar trebui purtata de mai multe ori dar cred ca nu prea se practica. Ma gandesc ca mergi la nunti in acelasi cerc de prieteni si sigur apari in poze si te tin minte prietenele, binevoitoarele. Eu una, n-as purta o rochie de prea multe ori la ocazii speciale. Maxim de doua ori, oricat de designer ar fi.
Asa am vazut la Alb si Negru niste rochii de seara superbe dar mergeau mai mult de nasica. Oricum uita-te la Colectii, 2006, la Cocktail. Da si de sageti in jos ca sunt unele negre, simple si delicate. E una cu decolteul drapat... mortala.
http://www.albsinegru.ro/
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
diana2004 spune:
Mie imi plac mult rochiile de la Guara ,au un magazin in Plaza Romania (sper ca am scris bine ,e mall-ul din Militari ).
Lorikay spune:
Ai incercat in magazinul Victoria? Eu am vazut foarte multe rochii dragute acolo. Ai dreptate, in alte magazine nu dai decat peste "verze" si "lanterne". Mie mi-a fost imposibil sa gasesc o rochita neagra,simpla, fara volane si paiete.... asa ca....
amyarabella spune:
Daca mai ai timp incearca la www.yoox.com sau la zara in plazza mall ,asa eu situri mai stiu dar nu stiu daca trimit si in rom si la victoria's Secret la ei pe sit gasesti rochite frumoase...depinde si de gusturi dar si eu am observat ca in buc greu gasesti o roche de bun gust fara paiete si alte taranisme dastea....
Succes
mami Amy si bebe Stefan