Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
Noapte buna Andreea!
Eu mai stau ca la 24 trebuie sa iau antibioticul si mai si am ceva de lucru p-aci.
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt rupta, azi am frecat bucataria de mi-au iesit okii, si inca n-am terminat...mai am geamul si sa spal pe jos. Maine vine baia la rand, cu km de faiantza. Geamurile din casa tzipa dupa mine. Si tot asa. Si femeia aia de serviciu nu mai vine odata din Germania ca sa o mai pun la frecat si pe ea...
Azi Diana striga in baie: caca, caca, si noi ca fraierii am crezut ca face bancuri, am bagat-o in vana si s-a kkat acolo. Of, Doamne!
Ursulina, la noi mamicile care vin in parc sunt tot pe grupuri, dar sociabile, daca le intrebi ceva nu iti intorc spatele...eu am 3 mamici cu care ma intalnesc si discutam. Sanatate va doresc la toti 
Anasol, grea raspundere cu controlul cuvintelor in fatza copilului, si pe mine ma scapa si pe el...dar pana acum Diana n-a reactionat la injuraturi. El nu se agita in masina, eu cand conduc injur la greu, ma enervez cand vad femei sau barbati pe post de melci..![]()
Moni, Diana adoarme cu mine in patul de o persoana din camera ei...cand e adormita o mut in patutul ei si gata. Si povestile sunt obligatorii sau mai nou vrea sa-i fac caini pe pereti (umbre) si rade de se prapadeste.
Giova, si la noi e casa plina de biscuiti cand papa Diana, asa ca incerc sa-i dau doar afara. Ce dracu, doar n-oi sta mereu cu aspiratorul dupa mine...
Bianca, dulce e fetitza ta
. Imi pare rau de Dani ca s-a lovit la buza, eu stiam ca trebuie pusa gheatza imediat..
Iar cu intrebarea lui Irinel, la noi se zice putza la baietei si pasarica la fete...
Maraki, tare faza cu plasele pt pisici.
Si zici ca Angelo
are peste 91 cm??? Fain de tine. Diana are 80-81 cm, cred...
Bombo
!
Si acum ma duc, maine ma asteapta iar o zi infernala...am ramas fara unghii, cu ce ma prezint la manichiura acum? 
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
szaboali spune:

Iarina doarme cu mine in pat, pana ii taie Mitica din patul ei ca e prea inalt, pana la sfarsitul anului sper sa se invate sa doarma singurica la ea in camera.
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina
Biancas spune:
quote:
Originally posted by Ingrid S
Ceau fetelor!
Azi Diana striga in baie: caca, caca, si noi ca fraierii am crezut ca face bancuri, am bagat-o in vana si s-a kkat acolo. Of, Doamne!
Tare faza
. taica-meu mi-a zis ca odata am facut si eu la strand kk in apa si plutea desupra...Asha rusine i-a fost
. dar eram mica...Multumesc de compliment

Nu stiam ca pe Ursu o cheama Andreea. Frumos nume

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
Avea dreptate Astery despre chiloteii Libero. sunt mortali si moi. nu se compara cu cei de la Pampers.
cum dormim? il pun pe Marco in pat si eu ma intind langa el. stau pana adoarme, pe urma il pun in patut. mai sunt seri cand il pun direct la el in patut, dar tot stau acolo pana ii vine somnicul.
Ursu ti-am raspuns in pag. 5, nu stiu daca ai observat.
merg la film.
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Ingrid..i-am pus rapid batista cu apa rece dar urla si mai tare asha ca l-am lasat in pace. Acum e vanata buza pe dinauntru dar nu mai e asha umflata.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
anasol spune:
ingrid ce bine ca iti vine femeia si scapi de smotru, io am renuntzat la femeie dupa cateva incidente neplacute, mi-a spart unele lucruri de valoare pt mine si de atunci fac singura si e mai bine, cum fac io nu face nimeni, cred ca facea superfical oricum si cand ma mai ajuta grasu e si mai bine...........la parter fac curat in fiecare zi, dar sus nu am mai ajuns de saptamani, cred ca e impaienjenit tot, dar vine mama sambata si o pun la lucru.....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinel2005 spune:
Giova, care-i faza cu chilotii? Ce-s aia? Adicatelea, vreau sa intreb daca sunt chiloti pe bune sau tot niste scutece, dar care se trag pe funduletz si nu se prind din lateral ca scutecele obisnuite. Si cind folositi chiloti si cind scutece?
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
Biancas spune:
quote:
Originally posted by Giova
Avea dreptate Astery despre chiloteii Libero. sunt mortali si moi. nu se compara cu cei de la Pampers.
[
Giova...
ai mai zis tu ca scutecele de la Huggies sunt bune si m-am luat dupa tine si am mai cumparat o data de data asta cu banda Disney. Si sunt ca
scuza-mi expresia. De data asta nu ma mai iau dupa nimeni si nu mai ascult de nimeni
)Bianca
szaboali spune:
Ursulino
si multa sanatate . La noi mamicile sunt ok, adica , daca ne intalnim prin parc intram una-doua in vorba una cu alta. Fitzoase sigur sant si pe la noi dar eu una nu am intalnit...inca
.
Ingrid
esti tare harnicuta.
faza cu Diana.![]()
Ali si
IARINA (16.02.2006)
www.dropshots.com/iarinutza" target="_blank"> poze Iarina