Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Moni, baiul e ca Ilinca doarme singura in camera; las, bineinteles, usa intredeschisa, sa-si poata face aparitia dimineata. Am incercat sa ma asez in camera ei, in fotoliu si sa stau cu ea pina adoarme, spunindu-i o poveste sau un cintecel, dar n-a tinut. Trebuie sa ma intind linga ea. Dar o sa perseverez.
Pe de alta parte, asta e pentru noi un moment de tandreturi si dragalire si parca n-as renunta la el.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni...
Iar fac astia reclama negativa la bulgari. Iar au furat bulgarii masini romanesti. Ursu...daca nu ai casco cauta-ma sa te invatz o smecherie .Si lasa filmele azi..mai stai si tu cu noi.
Rochitza Sandrei e din material lycra si am vazut ca se poarta cu colanti trei sferturi sau cu blugi. Dar la sandra cum ii e pana la genunchi o sa o poarte cu colanti. Normal ar trebui sa fie putin mai jos de . oare cum mi-ar sta sa ma imbrac maine cu ea la lucru?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pai Bianca sincer nu imi fac griji ca nu se baga ei la o masina din '88. Daca o fura si imi cer 5000 rad de ei cu lacrimi.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Ursu..da situl ala. Imi gasesc haine si aici dar nu cum vreau eu...adica tineresti, fac pana la maxim marimea 42 desteptii de romani. Nu imi place sa comand de pe net pt ca nu sunt sigura la marimi. toti pantalonii mi-s lungi pt ca am 1.60 si decat sa merg cu ei la croitoreasa mai bine ii las acolo (uenori). Uneori ii cumpar si ii tin in dulap..pana adun mai multe sa le scurtez. blugi mi-am luat si i-am indoit jos decat sa merg sa ii scurtez. Noroc ca e la moda nu?

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Pai asa pitica esti? Sau vrei sa o porti pe post de bluza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

SA INTELEG CA DAV E SINGURUL SPIRIDUS DE PE AICI CARE DOARME CU MAMI SI TATI IN PAT?RUSINICA, LASA SA FIE EL SANATOS SI NOI PE LANGA EL, CA BELELE CURG......

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo1
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Sunt mica da haaa...ca asha se zice pe la noi...
Pai asta e un fel de bluza rochie naiba stie dar se poarta cu colanti sau cu blugi, cel putin eu asha am vazut. Si nu port lycra ca se muleaza si mi se vede burta si urasc asta. Hainele sa fie cat mai largi sus si cat mai stramte de la genunchi in jos ca nu am picioare groase. Cate pretentzii pe capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am vazut in ce hal aratau plajele la Venus si Eforie Sud
Mami a venit azi cu texte ,ca daca vad ca vine furtuna sa nu cumva sa stau pe plaja,sa fugim la hotel.
In mai mult de 15 ani de cate ori am fost la mare,odata am prins o ploaie scurta de vara,la Saturn.Era pe la 10 dimineatza,stateam pe plaja ,cand am vazut un norisor la orizont ca se cam inegreeaaa si apropia.Am dat semnatul lui husbandu',in 30 de secunde eram imbracati si stransi (restul lumii inca facea plaja ) In 3 minute erm la hotel si fix cand intram a inceput potopul A tinut vreo 5-10 minute si dupa juma' de ora a iesit soarele.Dupamiaza nisipul era uscat,ca si cum n-ar fi plouat deloc.
In rest,n-am prin ploaie,doar odata tin minte tot la Saturn ca a batut vantul tare-tare vreo 2-3 zile,dar era cald si soare.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput

Moni..noroc ca nu ti-ai luat bilete la Eforie ca ajungeai unde urasti cel mai mult..pe "chez-long" la vreo piscina

Mergi la inceput

Plec la nani, noapte buna!

Mergi la inceput