cine stie sa-mi raspunda , va rog!

cine stie sa-mi raspunda , va rog! | Autor: nushulica

Link direct la acest mesaj

buna tuturor! sa va zic repede care e problema mea

um 02.07 regulat la 29-30zile
pe 09.07 am facut hsg rezultat bun trompe permeabile, tratament cu no=spa 3/zi si sotul cu undestor 1/zi(il avea oricum dinainte de hsg)

sex pauza adik putin n-am avut timp(alte probleme)

2 teste negative facute in z32 si z 36

nu ma intrebati de ovulatie ca habar n-am cand e niciodata n-am stiut

ok...sun dr mea(care e in concediu pana pe 26.08) imi zice ca poate sunt gravida (avand in vedere ca nu-mi intarzie niciodata)sa-mi mai fac un test si daca iese pozitiv imi da lista cu analize care sa le fac pana vine ea...si lista cu pastile acid folic,elevit si inca ceva nu mai stiu acum

ok azi ma duc sa fac bhcg zic macar sa fiu sigura...valoarea mi-a iesit 5

simptome...ce sa zic stiti cum e...multe ti le mai si imaginezi dar clar dureri de burta si spate

acu ma gandesc cu groaza poate e seu

dupa-amiaza merg la eco endovaginala....pana atunci voi ce ziceti??dati-va cu parerea ca o iau razna aici nu alta

merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Offf, nushulica, sper sa nu fie seu! Nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca daca Doamne fereste ar fi seu nu s-ar vedea... Sau gresesc? Offf, mai bine sa nu fie sarcina decat seu!!!

Bafta!

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

din pacate de la eco s-ar putea sa fii si mai nelamurita. eu am facut vreo 6 eco pana la 5 sapt si 3 zile pentru ca nu se vedea nimic in uter, si tot nelamurita am plecat. ideea este ca e prea mic sa se vada fie seu fie in uter, depinde de data la care ai ovulat. ce stiu eu e ca mie dr mi-a zis ca in mod normal la cam 5 sapt si 3 zile val bhcg la seu e 500. asa ca eu zic ca nu e seu. dar ca sa fii linistita desi stiu cat te enerveaza asteptarea asta repeta bhcg. ca sa vezi daca e in crestere sau nu. oricum chiar te rog sa ne spui ce ai facut la eco. sunt curioasa daca dr se va aventura sa iti dea un verdict.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu cand am avut extrauterina, era val. bhcg f mare si crestea , imi faceam analiza din 2 in 2 zile. La eco transvaginalsarcina se vede in uter de la 5 saptamani,Eu zic sa nu stai. Du-te la doctor...eu am stat asteptand sa se vada in ueter si am ajuns la urgenta cu hemoragie interna. Mai refa bhcg, e cea mai importanta analiza.

35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bun eu o sa repet si bhcg vineri dar pana atuncti...eu nici macar nu stiu daca valoarea de 5 care mi-a iesit azi e valoare de sarcina

asta intreb

e sau nu sarcina?? ca pe urma daca e ma lamuresc eu si daca seu sau nu

voi ce stiti ?ati mai auzit de val 5 la gravide?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nivelul hCG pe timpul sarcinii (pe saptamani de la UM):
3 sapt UM: 5 - 50 mIU/ml
4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml
5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml
6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml
7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml
9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml
13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml
17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml
25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml
Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Nivelul hCG pe timpul sarcinii (pe saptamani de la UM):
3 sapt UM: 5 - 50 mIU/ml
4 sapt UM: 5 - 426 mIU/ml
5 sapt UM: 18 - 7.340 mIU/ml
6 sapt UM: 1.080 - 56.500 mIU/ml
7 - 8 sapt UM: 7.650 - 229.000 mIU/ml
9 - 12 sapt UM: 25.700 - 288.000 mIU/ml
13 - 16 sapt UM: 13.300 - 254.000 mIU/ml
17 - 24 sapt UM: 4.060 - 165.400 mIU/ml
25 - 40 sapt UM: 3.640 - 117.000 mIU/ml
Femei neinsarcinate: <5.0 mIU/ml

Burtik
Cristina 28+ cu Alessia Stefana

sa inteleg ca-s cam la limita nu??

ideea e ca au si trecut ceva zile de la um si daca ar fi sarcina nu ar avea cum sa fie valoarea bhcg asa mica nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu ma gandesc si la altceva: daca ai avut ovulatie tarzie? Poate de-asta nu ti-a venit CM si e sarcina f mica... de-asta ti-a iesit 5 valoarea. Roaga-te la Dumnezeu sa fie asa...

Ioana
11+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nushulicule, dar test de sarcina Clear Blue sau care e mai bun? Poate iese acolo a doua liniuta. Ca daca iese, chiar si pala, ala eeeeeee!!!!!!!!
Ma gandesc la tine si ma rog sa fie un pui mic acolo in burtic.

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

nana din cate stiu tetul de arcina e pozitiveaya la o valoare mai mare de 20 asa ca nu cred ca va fi pozitiv.
cred ca daca vrei doar a stii daca e au nu arcina, poti face din nou bhcg maine, ca daca e sarcina va creste si va ramane de vazut doar daca e in uter nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Clear Blue depisteaza sarcina cu 5 zile inainte de data la care ar trebui sa vina "musafirii", de-asta ziceam de Clear Blue.
Oricum, decat ecograf, unde sarcina sigur nu se vede, cel putin la inceput, mai sigur inca un test de sange, asa cum ai spus tu Irina.
Iti tinem pumnii, Nushulica!

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput