Ajutor! Cont nou!

Ajutor! Cont nou! | Autor: Nord

Link direct la acest mesaj

Buna,

am o prietena care de ceva vreme nu reuseste sa isi deskida cont pe DC in sensul ca nu i se transmite confirmarea pe mail.

a dat un mail la administrator si nu a primit nici un raspuns.
cum este putin anti - tehnicus , m-a rugat pe mine sa ii creez un cont de mail nou si un nou cont pe DC.

am creat insa avem aceeasi problema...

ce se intampla? cat timp trebuie asteptat ca sa se primeasca aceasta confirmare?

asteptand un raspuns, multumim anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

au trecut 48h cum este precizat la inscriere de cont nou, si nimic...

ce se intampla? nu se mai accepta membrii noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca pentru primul cont a facut demersurile prevazute la inscriere se va activa acea solicitare - cu conditia sa nu se fi creat un alt cont anterior in acest caz putine sanse.
Pentru a doua solicitare probabil sunt sanse mai putine.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

solicitarea care am facut-o eu este cu un alt ID cu o alta adresa de email. prietena mea a incercat sa deskida cont acum mai bine de 2 luni si nu a primit nici un raspuns. crezand ca a facut ceva incorect, am reluat eu demersurile.

ce putem face in continuare ?

multumesc de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Am aceeasi problema ca Nord .Colega mea a incercat sa-si schimba si adresa de mail si ID si fara succes .Doreste sa obtina informatii ,sugestii despre persoane cu handicap iar eu nu pot scrie in locul ei pentru ca nu stiu toate detaliile.E vreo problema ca si eu folosesc acelasi calculator cateodata cand vreau sa intru pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu am o prietena in Germania care a facut solicitare de deschidere de cont acum cam 2 saptamani si nu a primit nici un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Am facut cerere pentru un nou cont inainte de ainchide cel vechi , bineinteles cu nick name, adresa mail diversa.In cat timp v-a fi activat? vad ca moderatorii nu mai raspund la intrebari de cateva saptamani....astept raspuns si pe PM

19+ printzisorii mei

Atat mai avem

Mergi la inceput

prietena mea inca nu a primit confirmare nici pentru contul veki (creat de mai bine de 3 luni) si nici pentru contul nou (creat acum o luna).

macar sa anunte cineva ca sistemul nu accepta peste un anumit nr de useri....sau orice altceva...

si prietena mea are o problema cu nasterea si are nevoie sa contacteze si sa discute cu alte persoane care au trecut prin aceeasi experienta ca si ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

ma alatur si eu voua,ia-m facut unei colege chiar eu cont pe acest site de la calculatorul meu ,cu date ei personale si mailul ei,insa nu-l poate acesa de ce?e vreo problema?

Mergi la inceput

revin cu acelasi subiect.
cum se rezolva aceasta problema? chiar nu se mai pot inscrie membri noi?

Mergi la inceput